Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hafada

Piercinginformation

Helingstid: 3 - 4 måneder
Trådtykkelse: Min. 1,6 mm.
Diameter: Varierende
Smerte (1 - 10): 2

En hafada piercing er en af de mandlige intimpiercinger, der næsten ikke gør ondt at få lavet.
Piercingen går nemlig gennem et meget løst og fleksibelt område, som i sig selv ikke har den store følsomhed. Du kan derfor trygt læse videre, da der ikke er de voldsomme smerter at være bange for.

Hvad er en hafada piercing

En hafada piercing går igennem huden på pungen. Hvor den er placeret er lidt underordnet, men de fleste vælger at få disse lavet lige under skaftet af penis, hvor pungen starter.
Det er i den hud at piercingen placeres.

Andre vælger også at få lavet to piercinger af gangen og placere dem i pungen, på hver sin side af penis. Det er eftersigende sådan at de kongelige egyptere i gamle dage bar deres hafada piercing.

Når en hafada piercing er placeret lige under selve skaftet af penis, minder den meget om en lorum piercing.
Mange kombinerer også en eller flere lorum piercinger, med en eller flere hafada piercinger. Så placeres de lodret på stribe og enkelte går så vidt, at de lader sig pierce hele vejen fra frenum, forbi lorum og afslutte med hafada.
Det kræver dog en del piercinger og det er typisk ikke noget for nybegyndere.

Hafada piercingsmykker

Hvis du overvejer at få lavet en hafada piercing, bør du næsten også læse hvilke piercingsmykker der er mest almindelige.

Langt de fleste vælger at få deres hafada piercing lavet med en kuglering. Ringen er nemlig både let at rengøre og gør sig godt i pungen, som piercingsmykke. Men foruden en kuglering, kan også en endeløse ring, hestesko eller buet stav benyttes.

Da området er meget fleksibelt, er det ikke svært at påbegynde stretching, for at kunne bruge store piercingsmykker. Faktisk er det en af de lettere steder, når det kommer til stretching af intimpiercinger.

 

Hafada piercing for synets skyld

Da en hafada piercing ikke går igennem de mest pirrende kønsdele, er der ingen seksuel glæde ved denne piercing. Det er altså en piercing man får lavet alene for synets skyld - Hvilket også er grund nok. Så selvom denne piercing hører hjemme under intimkategorien, kan den dog sammenlignes med mange surface piercinger. Men mere om det senere.

Hafada piercing og sex

Der er som udgangspunkt ikke noget galt i at dyrke sex med en hafada piercing. Specielt ikke når den er færdighelet.
Indtil at piercingen er helet, er der dog et par forholdsregler du bør tage dig.

Under hele helingspierioden bør du altid holde din nye piercing fra kontakt med fremmede kropsvæsker. Dette kan dog næppe undgås når lagengymnastikken dyrkes.
Du bør derfor altid skylle din hafada piercing grundigt efterfølgende og prøve med bedste beherskelse at undgå sex, specielt de første par uger efter den er lavet.

Men med en god hygiejne og en sygdomsfri partner, bør du kunne slå dig løs uden de større problemer. Husk dog altid at rense godt efter, for at minimere risikoen for fremmede bakterier og en slem infektion.

Hvordan skal en hafada piercing plejes

Piercingen skal passes og plejes som stort set alle andre intimpiercinger. Du skal dog være opmærksom på, at området så vidt muligt altid er tørt og rent.

En hafada piercing kan nemlig hurtigt blive betændt, da den er placeret et sted hvor der er alle de farlige elementer til stede. Varme, mørke, fugt og i nærheden af ekskrementer.
Så vær altid ekstra opmærksom på din hafada piercing.
Du kan også få tilsendt vores gratis guide, til pleje af nye piercinger.

Er en hafada piercing blot en surface piercing?

En hafada piercing sammenlignes af mange med en simpel surface piercing. Det er vi sådan set enige i, vi har dog pga. dens placering, valgt at den også bør høre under intimkategorien, hvilket vi håber du kan tilgive os for ;)
Klik på linket hvis du gerne vil vide mere om de forskellige surface piercinger.

Skriv et svar