Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Guldbelagte piercingsmykker

Guldbelagte piercingsmykker, er en af de billigste måder at få et guldlignende piercingsmykke.

Du kan ofte finde mange forskellige piercingsmykker, som har en guldbelægning. Læs dog denne artikel, så du ved om guldbelægning er noget for dig.

Guldbelægning vs. rigtig guld

Guldbelagte piercingsmykker er ikke det samme som piercingsmykker af massivt rigtigt guld. Når et piercingsmykke beskrives som guldbelagt, er det fordi det er en sammensætning af to ting. Den ene del er selve smykket. Det er typisk lavet af kirurgisk stål. Den anden del er selve belægningen, hvor der primært bruges to slags. Den mest almindelige belægning er meget tyndt bladguld. Den tynde bladguld er typisk 14 karat.

Et smykke i massiv guld er ikke lavet af andet end ren guld. Det er selvsagt massivt. Bemærk dog at nogle guldsmykker kan være udhulede. De er udhulede for at gøre dem billigere og lettere i vægt.

Holdbarhed

Da guldbelagte piercingsmykker kun er belagte, kan det, som alle andre belægninger, også slides af. Desværre er der ingen vej uden om det. Hvor lang tid en belægning kan holde, er meget op til en selv.
Guldbelægningers levetid er meget af afhængig af hvordan din krops kemi og smykket passer samme. Nogle udskiller meget stærke kropsvæsker og andre udskiller næsten ingen. Disse kropsvæsker kommer blandt andet i form af sved, mundvæske, opkast, urin, sæd osv.
Dertil kommer de ting man indtager i kroppen. F.eks. cola, kaffe, te, cigaretter, slik osv. Disse er alle skadelige for belægningen på tungepiercinger. Undgå derfor disse eller forvent at belægningen forsvinder hurtigere.

Hvis du altså vil have et smykke som holder den smukke guldfarve for evigt, så køb ægte guld eller zirkon guld.

Guldbelægning i nye piercinger

En guldbelagt piercing må aldrig bruges i en ny piercing eller i en betændt piercing.
Guldbelægningen gør kun mere skade end gavn. De kropsvæsker der udskilles i forbindelse med heling eller betændelse vil derudover skade smykket.
Når et guldbelagt piercingsmykke begynder at miste farven/belægningen, kan det irritere en ny eller betændt piercing meget.
Så undgå altid nye guldbelagte piercingsmykker i nye eller betændte piercinger.

Skriv et svar