Glow in the dark piercingsmykker

Glow In The Dark piercingsmykker findes i mange forskellige varianter. Alt lige fra tungepiercinger til navlepiercinger og stretching udstyr kan fås som Glow In The Dark.

Glow In The Dark piercinger laves typisk i akryl. Der er variationer som skal oplades under kraftig lys før de virker.
Alt efter hvor små smykkerne er, jo kortere opladsningstid skal de bruge og jo mindre lys kan de holde.

Glow In The Dark i nye piercinger

Selvlysende piercingsmykker kan bruges i stort set alle slags piercinger. Det kræver kun at man finder et piercingsmykke med rette mål.
Der hvor glow in the dark smykker dog ikke bør bruges, er i nye piercinger. Derfor bør de ej heller benyttes i piercinger hvor der er opstået betændelse.

Grunden er at piercingsmykkerne ikke er lavet i et massivt materiale, som ikke kan optage sårvæske. Glow in the dark piercingsmykker laves nemlig oftest i akryl, da det egner sig specielt godt til de selvlysende elementer. For at forstå mere om hvorfor akryl ikke bør benyttes i nye piercinger, bør du læse mere om akryl her.

Selvlysende piercinger og nikkel

Da selvlysende glow in the dark piercinger ikke kan laves i metaller, er disse altid nikkelfri. Vi kender i skrivende stund, ikke til nogle metaller, som kan optage de ufarlige selvlysende partikler. Eftersom nikkel kun bruges i metaller, er der derfor ingen nikkel i de plastmaterialer der bruges i de selvlysende piercingsmykker.

Glow In The Dark og lyserød farve

Glow in the dark piercingsymykker er ikke helt uden fejl. De lyserøde piercingsmykker holder nemlig ikke deres farve alt for godt, hvis de udsættes for sollys. Man bør derfor altid opbevare sine glow in the dark piercingsmykker mørkt.

Sådan virker Glow In The Dark piercinger

Når piercingsmykkerne skal i brug, skal de først oplades. Det gør man ved at man lægger smykkerne under en kraftig lampe. Efter noget tid, kan man tage dem ud og afprøve dem i et mørkt lokale. Man vil hurtigt kunne se om de er ladet op eller ej. Hvor lang tid de skal lade, varierer fra smykke til smykke og fra farve til farve.
Afprøv derfor med forskellige ladetider.

Skriv et svar