Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Endeløs ring

Smykkemål

Trådtykkelse: Varierende
Diameter: Varierende

Endeløs ring

En endeløs ring bliver i daglig tale også kaldet en segment ring. En endeløs ring minder meget om en almindelig kuglering, bortset fra at den ingen låsekugle har. I stedet for kuglen er det en del af selve ringen der bliver brugt som låsemekanisme. Som du kan se her på billedet, er der taget et lille stykke ud af ringen - Det er selve låsen. Når låsen sidder i ringen vil man ved første øjekast ikke kunne se hvor ringen er samlet og derfor kaldes den for en endeløs ring.
En endeløs ring findes ikke i flere former, men i flere størrelser, farver og materialer. Den mest almindelige endeløse ring er en ring af kirurgisk stål på 1,2 mm. i tykkelsen og 8 mm., i diameter. Det er den mest almindelige ring, da den er en all-around-ring. Den bruges blandt andet i følgende piercinger:

Selvfølgelig kommer det meget an på din egen krops anatomi. Hvis du f.eks. synes at du har tykkere læber end hvad en ring på 8 mm. kan klare, så skal du naturligvis gå efter en større ring.

Hvordan fungerer en endeløs ring?

Sidder smykket først i kroppen, lad os sige brystet, så kan du dreje hele piercingsmykket rundt, da der ikke er nogen kugle der stopper ringen. Samtidig vil den heller ikke sidde fast i tøj, BH, bluser etc. Og bedst af alt - Du undgår at få en "tredje" brystvorte, da der ingen kugle sidder på ringen.
Selve ringen åbnes let ved at trække de to ender af ringen fra hinanden, så låsebaren falder ud. Dette er som udgangspunkt ikke noget problem, men er man oppe i en større diameter, vil en ringåbner være et rigtig godt værktøj til at åbne den med. Alternativt kan du bruge en saks eller en kuglepen, som i eksemplet herunder. Pas dog meget på, at du ikke udvider ringen så meget at den ikke kan få fat om låsedelen igen.

Hvilke materialer kan man få en endeløs ring i?

Som udgangspunkt kan du få dem i alle "normale" materialer. Dvs. ringe af organiske materialer laves ikke. Men her på shoppen kan du bl.a. få en endeløs ring lavet af kirurgisk stål, akryl og titanium.

2 kommentarer til “Endeløs ring”

 • Lise
  Lise
  4. september 2014 kl. 19:26

  Jeg har fået lavet Tragus. men jeg kan simpelt hen ikke lukke den endeløse ring når den sidder i...og det irritere mig så voldsomt...jeg har set videoen hvor viser det..men i viser ikke hvordan man lukker eller åbner den når den sidder i selve øret...jeg behøver hjælp. eller instrukser..

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   5. september 2014 kl. 12:44

   Hej Lise,

   For at tale lige ud af posen, har du også valgt en rigtig svær model, hvis du ingen erfaring har med endeløse ringe.
   For en endeløs ring med en trådtykkelse på 1,2 mm. og en diameter på 6 mm. er utrolig svær at åbne og lukke. Også selvom man har en hel del erfaring.
   Og det eneste der hjælper er desværre erfaring. Piercingsmykker som disse er lavet så de er utrolig svære at åbne og lukke. Så det skal være svært. Desværre.
   Så jeg må opfordre dig til at kæmpe videre. Nu ved jeg ikke om du prøver når smykket først er i kroppen, men øv dig før du kommer det i kroppen. Når du kan det med lukkede øjne, så kan du sætte den i kroppen og lukke den. Nok ikke før.

   Jeg håber at du kan bruge svaret, selvom det desværre ikke indeholder noget magisk trick. Så frem med kampgejsten og kæmp videre. Det kan lade sig gøre!
   Det giver bare nogle hulens ømme fingre når man træner, så det kan godt tage lidt tid. But keep it up and it will happen!

   Svar
Skriv et svar