Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Christina piercing

Piercinginformation

Helingstid: 3 - 4 måneder
Trådtykkelse: 1,6 mm.
Længde: Varierende
Smerte (1 - 10): 6

Christina Piercing

En Christina piercing er en kvindelig intimpiercing, som tilsyneladende er opkaldt efter den første person der fik den lavet. En Christina piercing kan også kaldes en venuspiercing pga. placeringen. Christina piercinger er i Danmark blevet mere og mere populær, siden 2010. Grunden til det kan være mange, men et af de bedste bud er at piercingen er meget simpel og æstetisk.

Hvad er en Christina piercing?

En Christina piercing er en smuk lille piercing, som er placeret nederst på venusbjerget, lige før de store skamlæber mødes.
Piercingen har ingen stimulerende effekt, som mange tror. Der er altså ikke tale om en intimpiercing som vil dig nogen seksuel gælde, ud over at pynte et meget intimt område. ønsker du den stimulerende effekt, skal du tage et nærmere kig på en klitorisforhud piercing.

Hvordan laves en Christina piercing?

Christina piercinger laves på stort set samme måde som alle andre kvindelige intimpiercinger med stav. Så for ikke at risikere, at du skal læse det samme flere gange, hvis du pt. søger lidt information om hvilken piercing du skal have lavet, anbefaler vi du læser mere om kvindelige intimpiercinger her.

Du kan dog for nu, vide dig tryk ved at denne piercing på mange områder minder meget om det at få lavet en navlepiercing.

Vigtig info om Christina intimpiercinger

En Christina piercing er placeret et meget udsat sted. Den vil ofte komme i vejen for trusser, stramme busker, cykelsadler osv. Dette er specielt i starten, indtil man har lært at leve med den.
Derfor er det også en piercing som ligger i den svære ende af skalaen, når det kommer til at få den til at hele ordentlig.

Du bør derfor gøre en ekstra indsats for at få din nye intimpiercing til at hele ordentlig.
Heler den ikke ordentlig, ender du nemlig med at den vil vokse ud og du bliver efterladt med et grimt ar, et meget uheldigt sted.

Vælg det rigtige piercingsmykke

For at gøre helingen lettere og for at du undgår ubehag med din Christina piercing, bør du lytte godt efter til din piercers råd, når det kommer til valg af piercingsmykke i starten. Lad være med at insistere på at få et smykke med skarpe eller spidse kanter, eller et smykke med store flotte sten. Disse kanter og sten, vil blot hænge fast i trusser og lignende og derfor ikke være en god idé. I hvert fald ikke indtil din piercing er færdig med at hele.

Når din piercing er færdighelet, er det en god idé at bruge et smykke at PTFE eller akryl. Begge materialer er nemlig fleksible og meget lette. De vil derfor være langt mere behagelige at gå med til hverdag, end et hårdt og tungt smykke af kirurgisk stål.
Der findes dog ikke de store "design muligheder" når det kommer til bløde intimpiercinger. Men det er der råd for. svaret hedder nemlig løs PTFE wire og løse piercingkugler. Med en løs stav og løse kugler, kan du sammensætte præcis det smykke du ønsker til din nye intimpiercing, endda til billige penge.

 

De rigtige mål til en Christina piercing

Når en intimpiercinger bliver lavet, er målene lidt forskellige fra person til person, alt efter hvordan vi er bygget forneden. Men ved en Christina piercing er målene typisk meget ens. Der er tale om en 8-10 mm. lang buet stav og med en trådtykkelse på typisk 1,6 eller i nogle tilfælde 1,2 mm.
Er du i tvivl kan du evt. måle dit Christina smykke mod et navle eller tungesmykke. Er det tyndere end et navle- eller tungesmykke, så er det 1,2 mm. du skal bruge, men hvis det er det samme er det 1,6 mm. du skal bruge.
Har du endnu ikke få din piercing lavet, så husk at få din piercer til at skrive målene ned til dig.

Når du kender dine mål - Er alle døre åbne for at du frit kan vælge mellem et hav af smukke piercingsmykker. Men husk vores anbefaling om PTFE wire og løse kugler. Det er en sikker vinder hver gang.

16 kommentarer til “Christina piercing”

 • Malene
  Malene
  30. juli 2014 kl. 13:53

  Er en Christina en svær piercing at lave? Altså er der mange ting i det område, som pierceren ikke må ramme. Eller hvordan er det med dem?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. august 2014 kl. 13:35

   Hej Malene,
   Vi er alle forskellige rent anatomisk, så det bedste svar vil du få hvis du tager kontakt til den piercer der skal lave den (udelukkende af anatomiske årsager), da anatomien umiddelbart er det eneste der kan være et problem. For ellers er der ikke rigtig det store at tage højde for. Vær dog opmærksom på at det er en surfacepiercing og chancerne for udstødelse er større end normalt. Men det skal pierceren nok informere dig mere om :)

   Svar
 • Ritte
  Ritte
  3. august 2014 kl. 21:35

  Hej hvor længe skal der gå før man må have sex igen når man har fået den lavet ? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. august 2014 kl. 13:51

   Hej Ritte,
   En Christina piercing sidder godt nok i det private område, men alligevel sidder den så langt fra hvor "handlingen" sker, så umiddelbart er sex ingen hindring, så længe man er forsigtig. Pas dog på med fremmede bakterier etc.

   Svar
 • Anna
  Anna
  27. november 2014 kl. 19:59

  Hej!
  Jeg har for en månedstid siden fået lavet en christina piercing, med stav, jeg har indtil nu ikke mærket noget til den, og blot vasket den med henholdsvis intim og neutral sæbe hver dag når jeg er i bad - men men, denne uge er den begyndt at genere mig helt ekstremt, det er som om at den øverste kugle synker ned i hullet, så man kun lige kan ane toppen af kuglen, så trykker jeg den self op i gen, men den bliver ved med at gøre det, så nu er hullets øverste indgang self blevet udvidet, så staven bliver ved at ''synke'', har prøvet at sætte et plaster under den øverste kugle helt ind mod staven, så kuglen ikke kan synke, men ved sgu ikke om det virker - derudover er der begyndt at være rødme omkring den og den begynder at gøre ondt…
  Vil helt vildt gerne beholde den, men ikke hvis den skal genere mig, har hørt man ikke må tage piercinger ud hvis der er betændelse, da dette kan være farligt; skal jeg være bekymret hvis den er lidt rød og gør ondt, hvis jeg ikke vil ha den mere, kan jeg så fjerne den og rense hullet og så lad det gro sammen?
  Vil helst beholde den!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   1. december 2014 kl. 17:19

   Hej Anna,
   Hvis der er tale om betændelse, bør du få styr på dette inden du tager den ud, så du ikke lukker betændelsen inde.
   Jeg vil næsten anbefale dig at tage et kig på vores beskyttelsesplade af silikone, som er en plade du placerer mellem hullet og bunden af din kugle. Det gør at staven ikke kan trække kuglen ned i hullet, som du har problemer med. Det kræver selvfølgelig at staven er så lang at pladen kan være der. Det er ikke en permanent plade du skal gå rundt med, det er kun midlertidigt indtil piercingen er "normal" igen.

   Svar
 • Camilla
  Camilla
  10. marts 2015 kl. 15:41

  Hej
  Jeg fik lavet en christina-piercing for 14 dage siden.
  Jeg har problemer med, at den øverste kugle vil smutte ned i hullet, og har derfor overvejet en beskyttelsesplade i silikone. Men mit spørgsmål er så: Må jeg selv sætte en beskyttelsesplade i så ny en piercing?
  Der er plads til at pladen kan være der, og har ikke haft nogen tegn på betændelse, dog kommer der stadig sårvæske ud
  På forhånd tak

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. april 2015 kl. 16:02

   Hej Camilla,
   Det kan du sagtens, også selvom den ikke er helet op endnu. Der er ikke behov for at tage piercingen ud af kroppen, når du skal sætte den på, så det er faktisk meget lige til :)

   Svar
 • Ida
  Ida
  27. april 2015 kl. 00:11

  Hej :-)
  Jeg overvejer at få lavet en Christina, men skal ud og rejse om ikke så længe og tænkte på om sådan en piercing kan tåle pool vand med klor og saltvand i helings tiden?
  Mvh ida

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   27. april 2015 kl. 11:27

   Hej Ida,
   Du bør vente med at få den lavet, til du ved der ikke er udsigt til bakteriefyldte områder, som f.eks. pools.

   Svar
 • Mathilde
  Mathilde
  6. maj 2015 kl. 22:46

  Hej.
  Hvis man har haft en Christina piercing før, er det så muligt at få lavet den igen??

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   7. maj 2015 kl. 12:12

   Hej Mathilde,

   Det afhænger meget af hvor meget arvæv der blev dannet sidst. Nogle vil kunne, andre vil ikke kunne. Men tag evt. et smut forbi din piercer og bed ham/hende kigge på det. Det behøver ikke tage lang tid at vurdere.
   Vi håber svaret kan bruges.

   Svar
 • Sanne
  Sanne
  25. maj 2015 kl. 17:35

  Hej.
  Jeg overvejer og er ret varm på at få lavet en Christina piercing. Men da jeg er heste pige og rider næsten hver dag er jeg i tvivl om hvor vidt det ville kunne hindre helingen af den.
  Mvh.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   26. maj 2015 kl. 17:35

   Hej Sanne,
   En Christina piercing kan godt være en smule lang tid om at hele, så det kan godt værer at du forlænger helingstiden af den, hvis du samtidig rider. Det bør dog ikke være det store problem, så længe du giver den en smule ekstra opmærksomhed, når du nu ved at det kan være et lille problem.

   Svar
 • Carina
  Carina
  25. september 2015 kl. 14:20

  Hej jeg har fået en Christina piercing her i mandags, og den er begyndt at at væske med lidt gulet er det pga heling er igang nu?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   7. oktober 2015 kl. 12:02

   Hej Carina,
   Ja, det er med stor sandsynlighed blot lidt væske, som er meget naturligt i starten. Nu er det et par dage siden du har skrevet ind, men oplever du fortsat problemer, bør du tage kontakt til din piercer.

   Svar
Skriv et svar