Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Apadravya

Piercinginformation

Helingstid: 6 - 9 måneder
Trådtykkelse: Min. 1,6 mm.
Længde: Varierende
Smerte (1 - 10): 6

Du er nu begyndt at læse om en af de mest omtalte intimpiercinger. Hvorfor? Fordi en apadravya er kendt for at være seksuelt stimulerende for begge parter.

Hvad er en apadravya?

Apadravya er en mandlig intimpiercing, som placeres lodret gennem penishovedet. Det lyder måske lidt voldsomt og for mange er det både en voldsom oplevelse, men også voldsomt at se på.

Den betragtes som en af de lidt mere smertefulde intimpiercinger at få udført, men det betyder ikke, at du skal lade dig skræmme.
For selvom det kan gøre en smule ondt at få den lavet, kan glæden for både dig og din partner sagtens være det hele værd.

Piercingsmykket er som sagt placeret lodret gennem penishovedet.
Det er bl.a. derfor at mange opfatter denne piercing som meget voldsom. Er du dog ikke den sarte type, vil du sikkert ikke lade dig skræmme af at nogle taler negativt om din nye udsmykning, imens andre står og måber.

Hvordan laves en apadravya?

En apadravya laves typisk med en 1,6 mm. til 2,0 mm. kanyle. Herefter isættes en lang lige piercingstav med en kugle i hver ende. Stavlængnden varierer fra person til person, alt efter størrelsen på erigeret penis. I starten benytter mange en lidt længere stav, så der kan tages højde for hævelse under helingen.

Nogle får lavet deres apadravya så den går udenom urinrøret. Det er dog ikke den optimale løsning, da piercingen hurtig bliver mere ustabil og den er mere kompliceret at rengøre.
Har du i forvejen en prins albert piercing, kan du let få denne lavet om til en apadravya, da den allerede går halvvejs gennem penishovedet.

Omskæring eller ej

Inden du får lavet en apadravya, skal du vide at det er en fordel hvis du er omskåret. Hvis ikke, skal du og din piercer, være omhyggelig med valg af kugler til staven. Det kan nemlig hurtigt blive et problem at forhuden ikke kan komme ud over kuglerne, specielt i slap tilstand.

Apadravya og sex

I perioden efter en apadravya er lavet, kan det være en meget smertefuld oplevelse at have samleje. Derfor bør du holde den i ro, men når du selv føler dig klar, skal du blot klø på. Husk dog at være forsigtig og lyt til kroppens signaler.

Under hele helingsperioden, typisk mindst 3 måneder, bør du benytte kondom. Både for din partners skyld, men specielt for din egen. Din intimpiercing vil være udsat for mindre friktion og irritation med kondom. og fremmede kropsvæsker i en ny piercing er aldrig en god idé. Det gælder også selvom du har en fast partner.

Kama Sutra

Apadravya er faktisk så gammel at den er nævnt i de originale Kama Sutra skrifter. For med en korrekt udført apadravya, vil du være bedre udstyret til at stimulere det kvindelige g-punkt. Homo- eller biseksuelle vil også have glæde af denne, da den kan være med til at stimulere den mandlige prostata.

Foruden stimuleringen ved din partner, vil en apadravya også give ekstra stimulering til dig selv. Da en apadravya går lodret gennem hele penishovedet og urinrøret, giver den også en intern stimulering i penis, man ellers ikke vil kunne opleve.

Husk at vælge de korrekte piercingsmykker og at vi på BodyMod.dk Shop har en hel kategori med store piercingsmykker.

Rensning af intimpiercinger

Din nye apadravya skal renses som alle andre intimpiercinger. Dvs. at den bør som minimum renses to gange om dagen og du bør altid følge din piercers råd og vejledning grundigt. Har du dog mistet din piercers anbefalinger, kan du få tilsendt nye her. Klik her og bestil en ny og gratis renseguide til nye piercinger.

Skriv et svar