Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Almindelige piercingproblemer

Betændelse i piercing

En piercing kan, hvis den bliver lavet ved en professionel piercer og samtidig bliver behandlet efter piercerens råd, meget sjældent gå galt.
Det sker dog af og til, at en piercing bliver betændt. Det kan ske af forskellige årsager, alt efter hvor piercingen er placeret samt hvordan den er blevet behandlet.
I denne artikel vil vi komme lidt omkring hvor problemerne oftest opstår samt hvad du kan gøre hvis det går galt. Vi kommer også forbi hvilke piercingmaterialer der er gode at bruge og hvilke der er knap så gode. Læn dig tilbage og sug til dig af den vigtige info der her kommer.

Hvornår og hvordan opstår der betændelse i en piercing?

Har man fået sin første piercing, vil man gerne have at resultatet er perfekt. Man har tendens til at passe og plejer den konstant. Men at rense den ofte kan faktisk være med til at der opstår betændelse. En nylavet piercing skal have fred og ro og må ikke stresses mere end højst nødvendigt. Renser du den for ofte, kan du fjerne hudens nyoprettede hudceller samt dens naturlige fedtlag, som kroppen bruger til at regenerere en ny pæn hinde i piercingen. Det er lidt ligesom når man går for ofte i bad, så kan huden også blive rød og irriteret, da man fjerner hudens naturlige egenskaber. Så nøjes med at rense din piercing morgen og aften eller efter behov.

Du skal som sagt rense den efter din piercers anvisning, da det er din piercer der har lavet piercingen og dermed også pierceren der stiller garantien.
Du kan dog bruge følgende punkter som en god guideline, hvis du har glemt hvad din piercer har fortalt dig.

Sådan renser du din piercing

 • Vask dine hænder godt og grundigt for hver gang din piercing skal renses.
 • Rens piercingen med en sæbe/væske der er beregnet til formålet og skyl efter med vand.
 • Bad din piercing i isotonisk saltvand. (Gå til isotonisk saltvand)
 • Tør efter med et rent håndklæde.
 • Gentag morgen og aften

Dette er en meget forenklet forklaring på hvordan du bør rense din piercing. Vi anbefaler at du læser vores komplette guide for hvordan piercinger renses. Guiden er gratis og beskriver både hvordan en ny piercing bør renses, samt hvordan du skal forholde dig til en betændt piercing.

Klik her og få tilsendt din gratis piercing-renseguide.

Sådan laver du isotonisk saltvand

De fleste kender det at have problemer med sin piercing. Enten i form af betændelse, rødme eller hævelse. Komplikationerne kan opstå efter piercingen er lavet eller efter f.eks. et smykkeskift. Det er helt naturligt at ens piercing er øm og hævet efter den er blevet lavet, så på dette punkt skal du følge din piercers anvisning omkring efterbehandling af piercingen, da det er vedkommende der har lavet den og dermed giver dig garantien på den.

Men er uheldet sket og der er kommet betændelse i piercingen, kan du selv gøre en stor indsats for at slippe af med betændelsen. Vi anbefaler at du bruger isotonisk saltvand, som du f.eks. kan købe til billige penge, men det er ikke et krav. Du kan nemlig også lave isotonisk saltvand selv, ved at hælde 1/4 teskefuld salt (uden jod) op i et almindeligt glas vand (2,5 dl). Det bringes i kog og køles herefter ned. Piercingen skal nu "druknes" i saltvandet. Har du f.eks. en piercing i øret, skal du så vidt muligt lægge hovedet på skrå og placere øret i glasset, så piercingen er dækket af saltvandet. Er det en navlepiercing bukker du dig forover, placerer navlen i glasset og bøjer dig derefter bagover/ligger dig ned, med glasset på hovedet på navlen. Pas dog på at vandet ikke ryger ud.

Denne procedure gentager du morgen og aften indtil betændelsen er væk.

Husk ikke at genbruge din isotoniske saltvand. Du kan dog lave en større mængde, som du opbevarer i en steril, lukket beholder. Den bør opbevares i køleskabet og så hælder du den ønskede mængde saltvand over i en anden beholder inden du benytter dig af det. Således at saltvandet i beholderen altid er rent.
Saltvandet bør ikke opbevares mere end 7 dage og opvarmes til stuetemperatur inden det tages i brug.

 

Færdiglavet isotonisk saltvand

Som du sikkert har regnet ud, så tager det både tid og energi at lave frisk isotonisk saltvand. Derfor vælger mange også at købe det færdiglavet, da det ikke er dyrt, det kommer i en smartere beholder og det holder længere.

Her på BodyMod.dk Shop forhandler vi en smart isotonisk saltvand, som fungerer som en spray.
Vi anbefaler færdiglavet isotonisk saltvand i sprayform af flere grunde. Blandt andet fordi:

 • Der er ingen udløbsdato på holdbarheden.
 • Man har større tendens til at bruge det når det er færdiglavet, end når man selv skal lave det.
 • Sprayformen holder væsken i beholderen ren.
 • Sprayformen gør det let at komme på hvilken som helst piercing.
 • Saltvandet har det korrekte blandingsforhold.
 • Saltvandet er 100% steril.

Vælger du dog at lave isotonisk saltvand selv, så husk at brug ren salt uden tilsætningsstoffer. Bordsalt kan derfor ikke benyttes.
Ren fin havsalt plejer at være det bedste at benytte, hvilket kan fås i de fleste supermarkeder og i helsekostforretninger.

Infektioner

Et af de store problemer ved en ny piercing og et af de mest frygtede emner, er infektion. Vi vil i nedenstående afsnit prøve at forklare hvad en infektion er for en størrelse, samt hvad man skal gøre for at slippe af med den.

Sådan opstår infektioner og betændelse

En infektion i ens piercing opstår umiddelbart efter den er blevet lavet. Det er samtidig en tilstand som mange er utrolig bange for, da de kun ønsker en pæn piercing, som ikke er inficeret.
En infektion opstår kort sagt ved at der er kommet små bakterier ind i selve piercingen. De fleste der har haft en inficeret piercing mener ikke at det er deres egen skyld, men derimod pierceren der ikke har været grundig nok. Men har du fået piercingen lavet hos en professionel piercer, er der både blevet brugt handsker, en steril tang, en steril nål og ikke mindst et sterilt smykke. Så hygiejnen er oftest helt i top hos pierceren. Ca. 5% af alle inficerede piercinger opstår hos pierceren og de resterende 95% opstår under helingsperioden.

Det at få en piercing er ikke bare at få et hul og derefter et smykke. Størstedelen af arbejdet ligger i efterbehandlingen og man kan på oplyste tal også konkludere at det er i helingsperioden det går galt og ikke hos pierceren. Så hygiejne er en meget vigtig faktor.

Det kan virke lidt som at få en knytnæve direkte i ansigtet, når man får at vide at ens hygiejne ikke er i orden, men det er altså sandt. Det skal dog ikke forstås sådan, at man går rundt og lugter og ikke går i bad. At hygiejnen ikke er i orden, kan f.eks. bare være at man har glemt at vaske hænder inden man har rørt ved sin nye piercing. Mere skal der faktisk ikke til, før der kan opstå en infektion i piercingen. Så sørg for hele tiden at have rene hænder når piercingen skal renses.

Håndhygiejne

Korrekt håndhygiejne er det vigtigste når det gælder om at få en pæn og infektionsfri piercing.
Langt de fleste bakterier i dag, flyttes fra person til person, eller fra en kropsdel til en anden, via hænderne.

Det kan være fordi man har rørt ved et beskidt håndklæde, man lige har kløet sig i hårdbunden, lige har givet hånd eller man simpelthen bare har glemt at vaske hænder.

Når du rører ved din piercing, eller bare i en radius af 3-5 centimeter omkring din piercing, bør du altid have helt rene hænder.
Det får du her en lille guide til. For at have helt rene hænder, bør du vaske dem på følgende måde.

 • Sørg først for rene negle.
 • Vask hver finger individuelt med sæbe.
 • Husk at skrubbe håndfladerne godt. Evt. med knoerne fra den modsatte hånd.
 • Vaske hånden helt op til håndleddet.
 • Glem ikke oversiden af hånden.
 • Vask altid tommelfingeren grundigt.
 • Lad enten hænderne lufttørre, tør dem i et helt rent håndklæde eller i et engangshåndklæde.
 • Afsprit gerne hænderne efterfølgende og lad dem lufttørre.

Hvornår er min piercing inficeret?

Er det ens første piercing, kan man godt være lidt i tvivl om hvorvidt der er opstået infektion i ens piercing.
Ved en helt ny piercing kan der forekomme sårvæske, som har samme gullige farve som betændelse. Mange forveksler også sårvæsken med betændelse. Du kan dog hurtigt se om din piercing er inficeret, ved at se efter om disse fire tilstande er opstået:

 • Der er rødme omkring piercingen.
 • Piercingen er pludselig øm.
 • Der er opstået hævelse omkring piercingen.
 • Piercingen er varm.

Oplever du alle fire symptomer, både med eller uden sårvæske, bør du behandle din piercing som den var inficeret.

Er piercingen først inficeret, må du endelig ikke tage den ud, da der er mulighed for at du lukker betændelsen inde og der dermed skabes en byld. Betændelse skal bekæmpes og det gør du med isotonisk saltvand og intimsæbe eller klorhexidin, som er beskrevet i vores gratis renseguide.

Går du til en læge med en betændt piercing vil lægen muligvis bede dig om at tage piercingen ud. Det må du altså under ingen omstændigheder gøre. Breder infektionen sig dog under huden, bør du tage smykket ud.
Bliver du bedt af lægen om at tage piercingen ud, bør du besvare hans/hendes råd med følgende spørgsmål: ønsker du at jeg skal lukke min betændelse inde?
Desværre er der ikke mange læger som er bevidst om piercinginfektioner og glemmer at man lukker infektionen inde hvis man tager smykket ud. Infektionen kan nemlig let behandles med sæbe/klorhexidin og isotonisk saltvand, hvis der er en åben kanal til betændelses. Lukkes den først inde, skal infektionen behandles med penicillin eller lignende.

Allergier

Taler man om piercingsmykker taler man ofte også om allergier. Den allergi der ofte er tale om i forbindelse med piercinger er nikkelallergi. Her på shoppen følger vi naturligvis EU's lovgivning omkring frigivelse af nikkel i vores piercingsmykker.
Dvs. at du trygt kan benytte piercingsmykker fra BodyMod.dk Shop, uden risiko for at du udvikler nikkelallergi.

Hvad er nikkelallergi?

Nikkelallergi er når man er allergisk overfor nikkel. Nikkel er et stof, som findes i rigtig mange ting, som f.eks. mad, men også smykker.
Det er oftest kvinder der lider af nikkelallergi. Kun få procent af mænd lider af allergien.
Undgå derfor piercingsmykker der frigiver nikkel. F.eks. har sterling sølv et højt nikkeltal.

Vi bliver ofte spurgt om "vores smykker er ægte", hvilket jo er et vidt begreb. Vi har efterhånden erfaret, at når folk taler om "ægte", taler de om smykker der ikke indholder nikkel. Det er de færreste materialer der ikke indeholder nikkel. Titanium og 24 karat ren guld indeholder ikke nikkel. Dog bliver der i guld oftest tilsat nogle andre materialer, som gør det mere slidtstærkt. Det kan i nogle tilfælde godt resultere at guldet så indeholder nikkel.
Der er også forskel på om et smykke indeholder nikkel eller om det frigiver nikkel. Kirurgisk stål f.eks. indeholder spor af nikkel, men frigiver ikke nikkel og vil dermed ikke slå ud på en nikkeltest.
Men er du nikkelallergiker, så hold dig til smykker uden nikkel, som titanium, PTFE, akryl etc.

Hvordan ser nikkelallergi ud?

Nikkelallergi fremstår på huden, som røde plamager, der hvor huden har været i kontakt med nikkelfrigivende metal. Eksemen kan klø og der kan opstå blærer.
Det siger sig selv, at folk med nikkelallergi ikke synes det er rart at blive udsat for smykker med nikkel, hvis det skaber ekstrem irritation i huden. Selvom alle smykkerne du finder her på BodyMod.dk Shop ikke frigiver nikkel, bør du alligevel passe godt på, når du handler piercingsmykker. Ikke alle er lige ærlige omkring deres materialer og nogle anbefaler direkte skadelige smykker.

Man behandler nikkelallergi simpelt ved at undgå nikkelfrigivende smykker. I nogle tilfælde kan nikkelallergi være kronisk, dvs. den altid vil være der, også selvom man undgår smykker der frigiver nikkel. Man bør i disse tilfælde tage fat i sin læge og finde en kost med lavt nikkelindhold. For selv det du indtager kan indeholde nikkel, så det er overalt omkring dig. Bare husk at være opmærksom på om de forskellige smykker frigiver nikkel.

Hvilke materialer kan du bruge?

Som beskrevet herover, indeholder nogle materialer ikke nikkel, andre gør, men frigiver ikke nikkel. Nogle materialer har også et højt nikkeltal og frigiver også nikkel. Herunder kan du læse mere om de forskellige materialer:

Indeholder ikke nikkel:

Indeholder spor af nikkel, men frigiver ikke nikkel:

Indeholder nikkel og frigiver også nikkel:

Nu burde du være godt klædt på til at vælge dit piercingsmykke, alt efter om du er allergiker eller ej.

Undgå grimme ar

Får man lavet en piercing, vil der altid blive dannet arvæv. Arvæv er specielt tydeligt hvis kroppen frastøder piercingen og den dermed gror ud af kroppen.
Tager man selv piercingen ud, vil arret bliver mindre tydeligt.

Hvis du genre vil gøre noget ekstra for at mindske risikoen for grimme ar, så anbefaler vi dig at være ekstra opmærksom på din piercing under helingsperioden. Du bør gøre alt hvad der står i din magt for at fremskynde helingen så meget som muligt. For jo længere tid et sår tager om at hele op, jo mere tydeligt vil dit ar blive. Dvs. at du bør følge din piercers råd til punkt og prikke, plus selv holde et vågent øje med din piercing under hele perioden.
Oplever du at den bliver tør eller irriteret under helingsperioden, må du sørge for at holde den fugtig, men dog aldrig mere fugtig end din hud ellers er. Du skal med andre ord ikke bade den i lotion eller andet og generelt skal du prøve at undgå fugtighedscremer etc. Det betyder dog ikke, at du skal gøre ting som du godt ved vil tørre huden ud, så som at tage sol, gå i svømmehallen osv.

Hvis du vælger at tage din piercing ud, så har mange gode erfaringer med at benytte vitamin e-olie til at smøre på området hvor din piercing engang var. Det hjælper huden med at trække sig flot sammen og er generelt et godt middel mod grimme ar. Brug dog aldrig olien i en frisk piercing der er ved at hele.

Arvæv kan man som sådan ikke gøre noget ved. Kan man dog se at smykket er på vej ud af kroppen, gør man klogt i at tage smykket ud i stedet for at vente på at smykket har gravet sig hele vejen ud af kroppen. På den måde kan du mindske risikoen for et tydeligt af efterfølgende. Du kan her læse mere om piercinger og arvæv.

Hvorfor gror piercingen ud?

Det giver næsten sig selv at en piercing som udgangspunkt ikke hører til i en menneskekrop. Derfor kan det ske, at kroppen vil prøve at frastøde det isatte piercingsmykke.
Det der sker når et fremmedlegeme kommer i kroppen, er at kroppen automatisk vil prøve at slippe af med det igen. Det er helt naturligt.
Det kommer meget an på hvor på kroppen piercingen bliver placeret. Nogle steder er bedre end andre. Såkaldt surfacepiercinger er mere udsat end andre. Men med korrekt pleje og det korrekte materiale, kan der gøres meget for at undgå at kroppen frastøder piercingen.

Så længe piercingen er ny, er der chance for at kroppen frastøder smykket, da smykket er i direkte kontakt med kroppen. Har kroppen først dannet et nyt lag hud mellem hullet og smykket, virker den nye hud (fistula) som en barriere mellem kroppen og piercingen og chancen for frastødelse er betydeligt mindre.
Du kan hjælpe din krop med at danne en ny fistula ved at give piercingen korrekt pleje samt benytte PTFE i piercingen, da det er bøjeligt og dermed følger hullets og kroppens form. På den måde belaster du ikke piercingen så meget som ved et smykke af stål. I nogle tilfælder, som ved. f.eks. dermals, kan du naturligvis ikke benytte PTFE.

Mit tøj river i min piercing

Mange oplever, specielt med helt nye piercinger, at ens tøj godt kan sidde fast i piercingsmykket. Det er specielt ved piercinger i navle, bryst, dermals/surface og intim at man oplever dette. Men ikke desto mindre kan det være et stort og smertefuldt problem. Løsningen er i starten løsere tøj og bliver det ved, så et fleksibelt piercingsmykke.
Hvis man oplever dette fænomen, skal man prøve at give det en chance, før man brokker sig til sin piercer. Oftest er det bare en vanesag og man ændrer hurtigt de rutiner der gør at man kommer i problemer. Men bliver det ved og kan du ikke finde nogen løsning, må du gå til din piercer. Din piercer vil enten kunne vurdere om piercingen sidder for udsat eller isætte et andet smykke, som ikke har skarpe kanter eller andet som kan sidde fast i tøjet.

Men husker du bare at bruge noget løst tøj i den første tid efter du er blevet piercet, undgår langt de fleste problemerne helt.

223 kommentarer til “Almindelige piercingproblemer”

 • Sarah
  Sarah
  11. april 2013 kl. 17:49

  Hej. Jeg spiller rigtig med håndbold og går meget i i sport hvilket vil sige, at jeg sveder når jeg spiller og træner. Men er der en speciel navlepiercing jeg skal have i, og en bestemt måde at gøre det rent på bag efter?:)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   11. april 2013 kl. 18:45

   Hej Sarah,

   Så længe din navlepiercing er færdighelet, så skal din hygiejne bare være normal. Du behøver altså ingen ekstra rensning af din navlepiercing bare fordi du sveder. Et almindeligt bad hvor hele kroppen bliver sæbet ind efter træning bør være rigeligt. Husk dog at du stadig fra tid til anden bør give dit smykke en ordentlig rensning og at holde navlen fri for smuds, skidt osv.

   Når du dyrker meget sport vil det være fornuftigt med et smykke som er fleksibelt. Til det kan de navlepiercinger som normalt bruges til gravide være en super løsning.
   Det er en god idé da det mindsker chancen for at kroppen vil udstøde piercingen og for at den bliver revet ud under en hektisk håndboldkamp eller andet. Du finder vores navlepiercing til gravide her og så har vi netop fået en ny navlepiercing med sten her.
   Vi håber det var svarene du søgte.
   Held og lykke med din navlepiercing og til din næste håndboldkamp.

   Svar
 • Annamaria
  Annamaria
  15. april 2013 kl. 11:09

  Hej.
  Jeg har haft nogle problemer med min piercing i læben, ved ikke hvad den hedder, men den sidder lige i kanten til hagen. Den er rigtig rigtig øm, og pladen indvendigt "gror" ind i min læbe. Jeg kunne godt tænke mig, enten at få en længere stav eller en ring.
  Så mine spørgsmål er: hvor lang er en standart stav? og hvor lang skal den så være? kan jeg måske få en ring i? og hvad skal størrelserne så være?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. april 2013 kl. 11:55

   Hej Annamaria,
   Standardlængden på en læbepiercing er otte mm. Har man fyldige læber, bør man dog overveje at gå op på 10 mm.
   Det med at bagpladen graver sig ind i læben i munden, er et kendt fænomen og kan være smertefuldt - Det findes dog et rigtig gidt og effektivt produkt, som kan komme problemet til livs. Det er en såkaldt beskyttelsesplade af silikone, som placeres i bunden af dit smykke, så pladen ikke graver sig ind i læben. Pladen er ca. syv mm. i diameter, så den er større end bagpladen på smykket, så det vil forhindre irritation. Bemærk også, at tykkelsen på beskyttelsespladen er 0,9 mm., så det tager næsten en mm. af selve længden på staven, så overvej også her om du ikke bør gå en størrelse op.
   Du kan også sagtens bruge en ring - Igen kommer det lidt an på hvor tyk din læbe er, men også hvor "langt nede" selve hullet er placeret. De fleste bruger her en diameter på enten otte eller 10 mm.
   Ved både staven og ringen skal du gå efter en trådtykkelse på 1,2 mm.
   Jeg håber du kunne bruge svaret.

   Svar
 • Cecilie
  Cecilie
  21. april 2013 kl. 00:08

  Hej Bodymod. Hvor længe er det normalt at en ny piercing er rød, øm og hævet? Fik lavet antihelix for 3 dage siden og hævelsen rødmen og ømheden er endnu ikke faldet og det gør det svært at rense piercingen da jeg ikke kan komme til pga hævelsen og selvfølgelig fordi det gør ondt når jeg renser piercingen. Jeg bruger noget sæbe jeg købte fra stedet hvor jeg blev pierer så det burde være godt nok. Men er alt dette normalt for en nylavet piercing?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   22. april 2013 kl. 17:31

   Hej Cecilie,

   Tak for dit spørgsmål. En antihelix har en total helingstid på ca. 3-4 måneder. De værste hævelser har dog typisk lagt sig inden for de første par uger. Så at dit øre er lidt hævet endnu er ganske normalt. Vi vil anbefale dig at kombinere din brug af specialsæben med brugen af isotonisk saltvand. Det vil speede din heling op og i sprayform er den let at bruge. Specielt ved en piercing der er meget øm og hævet.
   Så umiddelbart kan du godt tage det roligt, din piercing opfører sig ganske normalt. Bare giv den ro og rens den én gang om dagen med sæben og giv den derefter lidt saltvand. 12 timer efter bør du give den en gang isotonisk saltvand igen. Ud over det, skal du blot holde alle bakterier væk fra området og følg din piercers anvisninger.

   Held og lykke med din antihelix.

   Svar
 • Sofie
  Sofie
  22. april 2013 kl. 01:06

  Hej. Jeg fik lavet huller i ørerne i Tirsdags men der gik desværre betændelse i med det samme. Er nu på penicilin og smører ørerne med fusidin salve. Det er heldigvis blevet bedre men mine ører er stadig meget hævede og det har gjort at selve øresmykket sidder et stykke inde i øret, da den jo bliver presset ind nu ørerne er så tykke. Bør jeg tage dem ud? Mvh Sofie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   22. april 2013 kl. 17:35

   Hej Sofie,

   Mange tak for spørgsmålet.

   Hvis du både er på Fusidin og penicillin går der ikke længe for at du er ude over alle problemer. Det er begge meget skrappe midler.
   Du bør opsøge din piercer mht. smykkerne. Han/hun vil kunne isætte nogle smykker som er længere og lader ørene hele fint. Så afsted til pierceren med dig og held og lykke med dine nye piercinger.

   Svar
 • Michella
  Michella
  22. april 2013 kl. 12:10

  Hej

  Har lige et spørgsmål, der er kommet betændelse i min tragus som jeg har haft i 2 måneder, der er kommet en bobbel på ydersiden og den er øm, rød og hævet og var så til lægen og fik afvide at jeg skulle tage den ud omgående. Det ved jeg godt jeg ikke må da det indkapsler betændelsen, så vil bare høre hvad er den bedste måde at dræne den på. Har brugt saltvand og intim sæbe indtil nu men ville høre om jeg skal skifte sæben ud med klorhexidin og stadig bruge saltvandet sammen med, 2 x dagligt, og om jeg skal op på flere gange rensning dagligt :)

  M.v.h. Michella

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   22. april 2013 kl. 17:44

   Hej Michella,

   Mange tak for dit spørgsmål.
   Det lyder til at du renser din piercing korrekt, så vi vil ikke anbefale at skifte. Men da du renser korrekt og stadig får problemer vil vi anbefale at du opsøger din piercer til en konsultation. Han/hun vil evt. kunne presse dine bobbel ud eller påsætte noget micropore tape som kan være med til at dræne den. For den bobbel er noget du skal have væk med det samme, hvis ikke den skal blive et permanent problem. Forklar også gerne din piercer, i detaljer, hvordan du renser din piercing, så han/hun kan spotte evt. fejl.

   Vi håber du kan bruge svaret og held og lykke med din tragus.

   Svar
 • Jannie Petersen
  Jannie Petersen
  26. april 2013 kl. 20:15

  Hej
  Jeg er pt på Malta og overvejer kraftigt at få lavet en navlepiercing! Jeg ved at jeg ikke må bade efter den er lavet, så jeg ville lave den aftenen inden jeg flyver til Danmark. Kan den tåle at jeg sidder op på flyveturen eller vil den være for øm til det? Og hvor lang tid efter en piercing må man gå i solarie?
  Mvh Jannie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   29. april 2013 kl. 15:31

   Hej Jannie,

   Du kan sagtens så den lavet inden en flyvetur og det er klart at anbefale frem for at få den lavet inden en badeferie. Det at sidde op i nogle timer bør ikke give dig nogle problemer.
   Du bør vente så lang tid som muligt før du går i solarie, men efter en til to måneder, bør du kunne gå i solarie. Du skal dog bare være meget opmærksom på at din navlepiercing ikke har haft problemer i perioden op til og så bør du ellers prøve på at holde sved, solcreme osv. væk fra din nye navlepiercing.
   Vi håber det var svaret du søgte og held og lykke med den.

   Svar
 • Karoline
  Karoline
  27. april 2013 kl. 21:57

  Hej.
  Jeg vil rigtig gerne have en Madonna piercing, men jeg går til fodbold, og jeg ved ikke, om jeg vil blive bedt om at tage den ud til kampene, selvom den er så lille, så mit spørgsmål er, om der sker noget ved, at jeg ikke har piercingen i i omkring halvanden time, eller om det godt kan gå, så længe det ikke er flere timer? Både lige i starten og bare sådan generelt.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   29. april 2013 kl. 16:02

   Hej Karoline,

   Langt de fleste vil ikke kunne tage deres Madonna piercing ud, så lang tid af gangen, lige når den er lavet. I starten og under hele helingsperioden må den slet ikke tages ud. Når du har haft din madonna piercing i et år eller to, vil du sikkert godt kunne tage den ud i et par timer af gangen. Men i perioden op til, der kan du desværre ikke. Beklager.

   Svar
 • Sille
  Sille
  28. april 2013 kl. 11:33

  Hejsa :) jeg fik lavet en piercing i læben i torsdags, og i dag er min læbe bare 3 gange så stor og plade bagpå er "groet" ind i læben... hvad kan jeg gøre?? Hilsen Sille

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   29. april 2013 kl. 16:04

   Hej Sille,

   Du bør gå til din piercer hurtigst muligt, for hvis pladen er groet ind i huden, bør du få sat en længere stav i. Det er ganske normalt at ens læbe hæver og derfor får man typisk også en længer stav i, i starten. Men din er åbenbart ikke lang nok eller også er din hævelse mere end hvad der normalt kan forventes. Så afsted til din piercer med dig.
   Held og lykke med den...

   Svar
 • Malene
  Malene
  28. april 2013 kl. 12:52

  Hej.
  Jeg fik lavet en navlepiercing for 4 dage siden. Jeg renser den 3 gange om dagen efter anvisning, vasker fingre inden og sørger for at få den drejet rundt også, så den ikke sætter sig fast. Lige siden jeg tog piercerens plaster af har jeg haft en rød, irriteret plamage hvor plasteret har siddet. Nu er der også opstået rødme rundt om ringen og piercinger har gjort ondt i nat. Hvad kan det betyde?
  Mvh Malene

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   29. april 2013 kl. 16:11

   Hej Malene,

   Vi vil anbefale at du stopper med brugen af plaster om natten. Rødmen og irritationen kan sagtens være pga. presset som dit plaster laver på ringen. Din piercing er dog forsat meget ny, så der behøver ikke være noget galt med din navlepiercing, den kan blot være irriteret. Så prøv at give den lidt mere ro og så ellers lad den få masser af luft og frihed til at bevæge sig lidt.
   Held og lykke med den Malene.

   Svar
 • Camilla
  Camilla
  9. maj 2013 kl. 00:01

  Jeg har for godt 9 måneder siden, fået lavet en intim piercing, i det øverste stykke - jeg havde en tidligere som var taget ud, grundet en operation, men det er stadig det ene hul tilbage, som jo selvfølgelig er hele halvvejs igennem. Jeg er nu kommet ud for, at jeg er begyndt at lugte fornede, og jeg vil høre om det kan skyldes piercingen, da der også kommer hvidt flydende væske ud - det er dog ikke betændelse! Hvis dette kan skyldes piercingen, er det så noget jeg kan gøre? Jeg har prøvet at vakse det ekstre grundigt, men det er som om, at dette kun forværre det...

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. maj 2013 kl. 19:10

   Kære Camilla,

   Mange tak for dit spørgsmål.
   Det er desværre noget tricky at svare på sådanne spørgsmål, da vi alle afgiver forskellige lugte. Men hvis der kommer lidt hvid masse ud, hvor din piercing har været - Kan det sagtens tænkes at det er der lugten kommer fra. Da du også skriver at lugten bliver værre jo mere du renser, så får det os til at tænke på at kroppen prøver på at lukke resten af dit hul. Det kan godt lugte lidt.
   Det du kan gøre er at hjælpe kroppen lidt på vej. Prøv evt. at kombinere brugen af lidt isotonisk saltvand og tetræ olie. Rens først efter med saltvand og kom så lidt olie på. Det bør speede din heling op og forhåbentlig vil lugten forsvinde af sig selv.
   Hvis ikke, så hjælper e-vitaminen i det mindste imod ardannelse, så det er altid en god idé når en piercing skal hele.

   Vi håber du kan bruge svaret.

   Svar
 • Trine
  Trine
  16. maj 2013 kl. 12:46

  Hej!
  Jeg fik lavet en halfway i mandags, godt nok blev den skudt i men det var fint.
  Mit øre var selvfølgelig øm bagefter.
  Men nu er det stadig ømt når jeg rør det, men det gør ikke ondt når jeg drejer den...
  Skal jeg tage den ud, eller hvad skal jeg???
  Er det rigtigt at det godt kan tage lang tid inden sådan nogle piercinger tager, lang tid????
  MVH Trine

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   16. maj 2013 kl. 15:18

   Hej Trine,

   Tak for dit spørgsmål.
   Du skal for det første lade være med at pille ved den! Din piercing er stadig MEGET ny og derfor gør den ondt. At du har fået den skudt i gør også at den vil gøre ondt i længere tid, da din brusk er blevet "flækket" af stiften fra pistolen og ikke fjernet med nål. Så du skal ikke tage den ud.
   Piercingen er lavet i brusk og vil derfor tage lang tid om at hele. Så lad den få ro og forsæt din aftercare som normalt. Så skal den nok få det bedre.

   Held og lykke med den.

   Svar
 • Heidi
  Heidi
  8. juni 2013 kl. 22:43

  Hej
  Jeg har fået lavet navlepiercing for 5 dage siden, og den er begyndt at blive rød rundt om, og hvis man klemmer lidt mærkes det lidt hård bag ved piercingen, kan det være tegn på betændelse?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   10. juni 2013 kl. 18:32

   Hej Heidi,

   Tak for dit spørgsmål.
   Det er blandt andet nogle af de tidlige tegn på betændelse ja, men hvis du renser din navlepiercing som du skal, bør du ikke være bekymret. Læs evt. mere om navlepiercinger her og få tilsendt vores gratis renseguide til piercinger her. Så er du godt rustet til at bekæmpe betændelsen.
   Husk at du bør opsøge din piercer, hvis der går betændelse i din piercing i den første helingsperiode.

   Held og lykke med den.

   Svar
 • Maria
  Maria
  20. juni 2013 kl. 20:16

  Hej!

  Jeg fik lavet læbe piercing for to dage siden, og jeg bruger nu hjemmelavede saltvand og intimsæbe. Ville spørge om jeg også kan bruge øjendråber saltvandopløsning til at skylle munden med og rense piercingen med? :)

  Mvh Maria.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   24. juni 2013 kl. 15:55

   Hej Maria,

   Vi vil ikke anbefale dig at bruge øjendråber i munden. Vi kender for det første noget til de tilsætningsstoffer der er i produktet og om det er testet til brug i munden. Vi kan derfor ikke anbefale dig brugen af denne type saltvandsopløsning.

   Svar
 • Karina
  Karina
  2. juli 2013 kl. 00:26

  Hej.
  Jeg fik lavet min navlepiercing for et år side , og har i alt den tid jeg har haft den døjet med betændelse. Det er som om det aldrig går væk?! Hvad skal jeg gøre? Har overvejet at tage den ud, men gider ikke have et mega grimt ar.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. juli 2013 kl. 13:33

   Kære Karina,

   Du skriver ikke noget om hvordan du renser din navlepiercing. Derfor vil jeg foreslå dig at prøve at få tilsendt vores gratis renseguide til navlepiercinger her.
   Følg de råd der er i guiden og så bør du se fremskridt inden for et par uger og inden før 3 månder skal du gerne være fri for stor set alle problemer.
   Husk at din navlepiercing skal behandles som den var helt ny, når du starter med at følge vores råd og minimum 3 måneder frem. Ellers får den ikke ro til at hele.
   Vi håber det lykkes for dig og at du bliver glad for din navlepiercing :)

   Svar
 • Nadja
  Nadja
  13. juli 2013 kl. 03:04

  Heej!
  Jeg fik en navlepiercing da jeg var 14 år, men desværre gik der betændelse i den 2 gange og havde stafylokokker både med piercingen i og igen da jeg tog den ud 1 år efter. Det har desværre skræmt mig meget, så jeg tør ikke rigtig få en igen selvom jeg virkelig gerne vil! Jeg er 18 nu, og tænker at jeg nok har lidt mere erfaring med det nu og vil være bedre til at rense den ordentligt og sådan, men her er spørgsmålet så, kan der være andre grunde til, at jeg fik betændelse i 2 gange? Er det kun fordi jeg måske var dårlig til at rense det rigtigt? Og andetspørgsmål, hvad er bedst at få i, en stav eller en ring?? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   16. juli 2013 kl. 18:47

   Hej Nadja,
   Aftercare er utroligt vigtigt når det kommer til piercinger. Specielt ved navlepiercinger, da navlen er i konstant bevægelse og dermed er længere tid om at hele. Så manglende efterbehandling af piercingen kan meget vel være skyld i din betændelse begge gange.
   Langt de fleste får en stav i, da krumningen ved stave ikke er lige så voldsom som ved en ring, så hvis jeg var dig, så ville jeg helt sikkert gå efter en stav.

   Svar
 • Desperat anonym
  Desperat anonym
  14. juli 2013 kl. 07:02

  Kære rare bodymod, jeg står desperat og har brug for hurtig hjælp!
  Jeg har haft en navle piercing siden D.7 maj 2013
  Jeg fik ikke renset den som jeg skulle, og har nu betændelse i, plus en rød vabel/blærer lignende ting halvt inde i hullet og et godt stykke ude..
  Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre i den her situation og er så bange for at folk siger jeg skal tage den ud, for vil virkelig ikke af med den :'(

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   16. juli 2013 kl. 18:58

   Hvis der er betændelse i den, må du endelig ikke tage den ud, da der så er chance for at du lukker betændelsen inde. Sørg for at rense den to gange dagligt med en isotonisk saltvand. Vask ført navlen grundigt med en mild sæbe og påfør derefter saltvandet.

   Svar
 • Anna
  Anna
  24. juli 2013 kl. 00:04

  Hej BodyMod.dk

  Den 17. maj 2013 fik jeg taget mig sammen til at få lavet en tragus piercing, og var super glad for den. Det gik fint nok de første par dage, med den normale ''smerte'' der hører med, men efter en uges tid var den stadig utrolig hævet, meget rød og varm omkring øre, kind og kæbe. Det gjorde ondt helt ned til halsen, og jeg tænkte det kunne ikke være normalt. Jeg har prøvet at googlet alt muligt for at finde ud af hvad der var galt, og kunne godt lyde på der var betændelse eller infektion. Men jeg besluttede mig for at tage op til pierceren for at få hjælp. Pierceren kunne godt se den var meget hævet osv. så hun sagde jeg skulle begynde at rense den fem gange dagligt med noget klorhexidin sæbe jeg fik med da den blev lavet (skal lige siges jeg normalt rensede to gange dagligt). Når men jeg tog hjem og de efterfølgende dage rensede jeg som jeg blev bedt om. Det var stadig meget slemt, og det hjalp faktisk ikke. Jeg ville egentlig bare gerne have den ud, selvom det har jeg læst at det er det værste man kan gøre at lukke betændelsen inde. Når men jeg prøvede i lang tid at få den ud, det lykkedes ikke, min svigermor kunne heller ikke få den ud, og min far prøvede også uden held. Så jeg kørte igen op til pierceren, og hun kunne se den var meget værre end de andre gange, og mente bestemt den skulle ud med det samme! Jeg sagde ellers det ikke var godt, og fortalte jeg havde læst det ikke var godt at tage den ud. Men jeg lagde mig ned og hun begyndte at rode mig i øret, og hun havde også problemer med at få den ud, men fik den ud til sidst med meget besvær, og sagde jeg skulle have en lægetid hurtigst muligt. Dagen efter fik jeg tid hos lægen og viste mit øre, og lægen kunne godt se det var galt med den, og jeg fik 20 pencilen piller jeg skulle tage ca. i en uge. Det er nu fem dage siden jeg tog den sidste pille, og mit øre er ikke blevet spor bedre af pillerne. Faktisk syntes jeg det er slemmere nu. Burde nok få endnu en lægetid? Hjælp hvad synes i jeg skal gøre?????

  Hilsen Anna

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   24. juli 2013 kl. 13:21

   Hej Anna,

   Tak for dit spørgsmål.
   Din historie lyder bestemt ikke rar.
   Du bør ganske rigtigt få en ny lægetid hurtigst muligt. Fortæl din læge at dine piller ikke virkede efter hensigten og så vil du højst sandsynligt få recept på både noget creme og flere af de samme piller.
   Din læge kan nemlig give dig recept på nogle meget effektive cremer, som blot skal smøres på og så ser man hurtigt resultater. Hvis din læge mener det er nødvendigt at du forsætter pencilen-kuren, vil du også blive bedt om at indtage flere af dem. Hvis din læge ikke mener at en creme er nødvendig, så spørg evt. lægen om hvorfor han/hun ikke mener at en creme som Fucidin vil hjælpe. Det burde få ham/hende til at udskrive noget mod infektionen eller i hvert fald kigge en ekstra gang på øret. Men vi må selvfølgelig gå ud fra at din læge ved bedst og at han/hun giver dig noget effektivt imod infektionen.

   Vi ønsker dig alt held og lykke.

   Svar
 • Rikke
  Rikke
  25. juli 2013 kl. 19:26

  Hej bodymod jeg har fået lavet en næsepiercing for en måned siden der er gået betænelse i og den er hævet lidt op men den er ikke rød og jeg har renset den morgen og aften men det ser ikke godt ud......hvad skal jeg gøre :(

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   26. juli 2013 kl. 17:29

   Hej Rikke,

   Du bør rense din næsepiercing to gange dagligt med isotonisk saltvand og en PH-neutral sæbe. Du kan få tilsendt en gratis guide til hvordan man renser sin piercing her. Læs den og følg de råd der er i guiden til punkt og prikke. Så bør du hurtigt kunne slippe af med den grimme infektion.
   Hvis du ingen fremskridt ser inden for en uge, bør du opsøge din piercer og derefter din læge. Dette burde dog ikke være nødvendigt, hvis den er lavet ordentligt og du følger rådene.

   Held og lykke med den :)

   Svar
 • Carrie
  Carrie
  12. august 2013 kl. 15:37

  Hej.

  Beg har fået en ring i læben ude i siden. Kan ikke huske hvad den hedder :-)
  Fik den for 2 uger siden og den har egentlig opført sig helt fint og blevet bedre og bedre. Men den sidste uges tid er der kommet synligt betændelsesvæske, den er lidt øm men ikke varm. Den er heller ikke særlig rød. Og stadig meget mindre øm end da den lige var blevet lavet.
  Mit spørgsmål er, om betændelsen vil gå væk helt af sig selv med tiden, eller om jeg skal rense den med saltvand? Jeg har indtil videre ikke renset den med andet end vand.

  Kh Carrie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. august 2013 kl. 12:22

   Hej Carrie,

   Umiddeblart lyder det ikke til at der er tale om betændelse, men blot sårvæske. Hvis det er tilfældet er det altså ikke noget du skal være nervøs for.
   Isotonisk saltvand vil uden tvivl kunne hjælpe dig med helingen af din piercing. Så hvis du gerne vil speede processen lidt op, så prøv med isotonisk saltvand.

   Held og lykke med din piercing...

   Svar
 • tene
  tene
  20. august 2013 kl. 17:41

  Hej.
  For ca lidt over 3 uger siden fik jeg lavet en piercing i navlen. Den første uge så den rigtig pæn ud, men nu er der rigtig meget betændelse i. Og kan ikke rigtig forstå det fordi jeg renser den dagligt. Det er ligesom min hud sidder fast på selve piercingen. Og ville blive rigtig ked af hvis den skulle ud. Har i nogle gode råd til hvad jeg evt kunne gøre?
  Hilsen tene

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   21. august 2013 kl. 18:42

   Hej tene,

   Er du sikker på at det er betændelse du har? Er din piercing både øm, varm, rød og hævet?
   Hvis ikke, så er der tale om almindelig heling og så har du intet at være nervøs for.
   Er den betændt, så prøv at få tilsendt vores gratis guide til rensning af piercinger. Den kan du få tilsendt via linket her.
   Deri står der alle de råd du skal bruge for at få en flot piercing.

   Held og lykke med din navlepiercing :)

   Svar
 • Cecilie
  Cecilie
  24. august 2013 kl. 00:38

  Hej. Jeg fik lavet et til nyt hul i hver ører for ca. 8 uger siden. (Jeg fik af vide jeg måtte tage dem ud efter de 8 uger) Jeg har ikke haft nogle problemer med dem, indtil for nylig, er jeg blevet øm i hullet og det er blevt rødt bagpå hullet. Jeg har også meget "gult snask" bag på øreflipperne og øreringene. Ved ikke om det er betændelse og har i nogen ideer til hvordan man kan fjerne eller behande det? Og skal jeg lade hullet vile ved at tage øreringene ud eller lade dem blive?
  Hilsen Cecilie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   27. august 2013 kl. 15:34

   Hej Cecilie,

   Det er svært at svare på hvad det er. Det kan muligvis bare være en del af helingsprocessen, men det kan også være en betændelse. For at få et mere korrekt svar, må du tage kontakt til den piercer der har lavet hullerne på dig.
   Dog vil en mild klorhexidin eller en isotonisk saltvand altid være en god idé at have stående i skabet, hvis der skulle opstå betændelse. Rens den et par gange om dagen og giv den ellers ro.
   Er det betændelse må du endelig ikke tage smykkerne ud, da du så kan lukke betændelsen inde.

   Svar
 • Betina Hansen
  Betina Hansen
  27. august 2013 kl. 17:49

  Hej. kan ens intim piercing godt gro ud for jeg tror min er på vej til det man kan tydeligt se staven igennem huden.. hilsen betina hansen

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   27. august 2013 kl. 18:58

   Hej Betina,

   En intimpiercing, kan som de fleste andre piercinger godt gro ud. Synes du din er på vej ud, bør du opsøge din piercer så du kan finde ud af hvorfor og om der er noget i kan gøre ved det. Gerne så hurtigt som muligt.
   Held og lykke med den.

   Svar
 • Carrie
  Carrie
  7. september 2013 kl. 14:33

  Hej :)
  Jeg fik min piercing for over en måned siden og nu er den blevet betændt. Der er kommet en lille bule på den ene side af ringen som bliver til tør hud/sår. Den er rød rundt om ringen. Nogle gange kommer der lidt gult betændelse ud som jeg kan vaske væk. Om morgenen når jeg vågner sidder ringen fast inde ved huden af betændelsen/sår som jeg må skylle væk.
  Jeg renser med isotonisk saltvand - er der andet jeg kan gøre?
  Burde jeg skifte til en stav i stedet for en ring? Kan man få antibiotika, og ville det hjælpe? Og sidste spørgsmål - må man skifte sin piercing til en mindre ring når den er betændt eller skal jeg vente til den er helt normal?

  Kh Carrie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   9. september 2013 kl. 18:15

   Hej Carrie,

   Du nævner ikke noget om hvilket piercing du har, så det er lidt svært at svare på, som du skal skifte til en stav i stedet for en ring. Du skal under alle omstændigheder ikek skifte til en mindre ring, da en mindre ring er mere krum og dermed vil irritere din piercing mere end hvad godt er.
   Isotonisk saltvand burde tage betændelsen, så noget må jo forhindre din piercing i at hele ordentligt. Sørg for at holde den ren ehele tiden og lad være med at røre ved den, med mindre du vasker den. Sørg også for at holde tøj og sengetøj rent, da mange bakterier kan sidde deri.
   Pas dog også på at du ikke renser den for ofte, da det også kan skabe problemer.
   Tag evt. fat i den piercer der har lavet din piercing.

   Svar
 • Line
  Line
  11. september 2013 kl. 15:29

  Hej BodyMod.

  Jeg har for en to års tid siden fået lavet en Helix piercing - uden problemer. Jeg har vekslet mellem at have start smykket i og et normalt smykke. Den har det rigtig fint, men forleden prøvede jeg at skifte til en ring med en tykkelse på omkring 1.2 mm. Mit øre hævede meget op, og blev rigtig ømt.
  Og så kom jeg til at tænke på, hvor tykt start piercingen er? Så vidt jeg har forstået er den over 1 mm - hvis ja, så forstår jeg ikke hvorfor mit øre reagerede så voldsomt? Skal man bruge en eller anden form for stretch?
  Har nikkel allergi, men piercingen er a kirurgisk stål, noget jeg har brugt til alle mine andre piercinger.
  Håber I kan hjælpe med lidt basisviden! :D

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   11. september 2013 kl. 19:26

   Hej Line,

   Da en helix er piercet i brusk og ikke i huden, kan øret godt reagere kraftigt selv ved et så lille stretch som 0,2 mm. For det er rigtigt at mange får skudt deres piercer i på kun 0,8 eller 1 mm. Du skal blot begynde at rense din piercing igen som den var ny. Så bør det gå i sig selv igen.
   Held og lykke med det :)

   Svar
 • Sana
  Sana
  17. september 2013 kl. 01:32

  Hej :)
  Jeg har lige fået lavet en piercing, og den klør en gang imellem. Er dette normalt?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. september 2013 kl. 16:27

   Hej Sana,
   En piercing kan godt klø, ja. Det er blot et tegn på at din piercing er ved at hele.
   Men lad være med at klø, du skal give din piercing så meget ro som overhovedet muligt.

   Svar
 • Rikke Christiansen
  Rikke Christiansen
  2. oktober 2013 kl. 20:00

  Jeg sendte et spørgsmål ind her i Søndags, hvorfor er det blevet slettet?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   3. oktober 2013 kl. 11:13

   Hej Rikke,
   Det er ikke blevet slettet, du havde dog bare ikke postet dit spørgsmål under kategorien navlepiercinger, hvor det egentlig hørte til. Så det er blot blevet flyttet.
   Du kan se det her: https://bodymod.dk/blog/navlepiercing/#comment-8728
   Du burde også have fået svar pr. mail.

   Svar
 • johanne
  johanne
  7. oktober 2013 kl. 23:15

  Hej!
  Jeg har meget brug for hjælp! Jeg fik lavet et ekstra hul i hvert øre for et år siden og der har været betændelse i lige siden det helede op. I går fik jeg nok og besluttede mig for at tage begge ud. Derefter læste jeg lidt om det på nettet og fandt ud af at dette var en dårlig idé. Hvad skal jeg gøre? Hullerne er begyndt at hele igen uden øreringe i. Håber i kan svare mig på dette!
  Hilsen Johanne.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. oktober 2013 kl. 17:48

   Hej Johanne,
   Ja, du har helt ret i det du har læst. Du burde have læst inden du handlede, men sket er sket.
   Hvis det ikke længere er muligt at få smykkerne i hullerne, bør du gør alt for at stoppe betændelsen.
   Det kan være at du ikke kunne tåle det materiale du gik rundt med, så du kunne med fordel have prøvet at skifte til f.eks. PTFE eller titanium. Så hvis det er muligt at få smykker i ørene, så prøv med et af de materialer.
   Er det ikke muligt, bør du rense dine huller morgen og aften med en piercing aftercare eller evt. en mild klorhexidin.
   Held og lykke.

   Svar
 • Karina
  Karina
  9. oktober 2013 kl. 01:41

  Hej, har lige fået nyt hul i øret. Vil gerne høre om det er normalt at det er en smule ømt? Og hvor lang tid vil ømheden vare?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   9. oktober 2013 kl. 11:58

   Hej Karina,

   Det er meget almindeligt at man er øm efter man har fået lavet en piercing. Ømheden har typisk lagt sig inden for et par dage, men rører man ved den, kan den let være øm i op til flere uger efter.
   Så du kan tage det helt roligt. Det er ganske normalt.

   Svar
 • simone
  simone
  10. oktober 2013 kl. 09:29

  Hej bodymod. Jeg prøvede her den anden dag og lave en underlæbe piercing selv. Men da den blev en delt betændt tog jeg den ud igen. Og nu er der gået to dage og nu er jeg begyndt og få sårdan nogle så blærer i højre side af underlæben og l nede omkring hulet. Hvad kan det mon være? Hilsen Simone

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   10. oktober 2013 kl. 14:42

   Hej Simone,

   Det lyder til at du er havnet i samme situation som mange andre som forsøger at pierce sig selv. Det kunne tyde på at du har fået lavet dig en lille væskeansamling i de små blærer/bobler. Vi vil derfor råde dig til at opsøge en professionel piercer hurtigst muligt, så du kan få hjælp til at fjerne disse. Det kan ellers hurtigt blive permanent.
   Held og lykke med det.

   Svar
 • Trine S
  Trine S
  11. oktober 2013 kl. 18:14

  Hej Bodymod.
  Jeg fik lavet min navlepiercing for 3 dage siden. Jeg renser den som jeg skal og der er hverken betændelse eller noget, så den der rigtig fik ud.
  Mit spørgsmål er bare, hvorfår må man ikke bade i klorvand? Og hvad sker der hvis man gør det?
  For hvis det er klorvand er der vel ikke bakterier i det?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. oktober 2013 kl. 16:54

   Hej Trine,
   Områder med klorvand er ofte beslægtet med mange mennesker og dermed også mange bakterier. Så det er ikke så meget klorvandet der er problemet, det er omgivelserne rundt om.

   Svar
 • Tina
  Tina
  14. oktober 2013 kl. 20:59

  Hej Bodymod
  Jeg har været så uheldig at have fået betændelse i min navlepiercing...hvad er det bedst jeg kan gøre så det ikke bliver værre og hvor tit skal jeg rense den osv.?
  - Tina

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. oktober 2013 kl. 21:49

   Hej Tina,
   Det var uheldigt, men heldigvis er der en masse du kan gøre. Først og fremmest er det vigtigt at du ikke piller mere ved den end højst nødvendigt, dvs. kun når den skal renses. Det gør du morgen og aften. Først vasker du den og derefter kan du påføre isotonisk saltvand eller en mild klorhexidin. Alternativt, kan du bruge vores alt i én spray, som er både antiseptisk og antibakteriel. Du kan finde både isotonisk saltvand og "Alt i én"-sprayen under vores sektion med plejeprodukter. Rens den morgen og aften og hold ellers nallerne fra den, da unødig berøring med "beskidte" fingre kun gør det værre.
   Held og lykke og god fornøjelse med rensningen

   Svar
 • Johanne
  Johanne
  6. november 2013 kl. 15:36

  Hej Bodymod. Her for 2 uger siden fik eg lavet en navlepiercing. Har renset den med en sæbe jeg fik udleveret, to gange dagligt. Men nu er området omkring piercingen blevet virkelig tørt, samtidig er der kommet hvide sår ved "hullerne" på piercingen. Altså hvor smykket sidder. Kan det være betændelse?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   7. november 2013 kl. 11:35

   Hej Johanne,

   Betændelse er det næppe. Det er nok nærmere bare din hud som er ved at være træt af hele tiden at blive vasket. Hvis du kan, så prøv at skifte til en mildere sæbe. Suppler evt. med en isotonisk saltvand eller skift til en alt-i-en spray.

   Svar
 • Christine
  Christine
  10. november 2013 kl. 10:17

  Hej Bodymod. I tirsdags (for 4 dage siden) fik jeg lavet to piercinger i ørekanten lige under hinanden, jeg fik dem sat i med nål. Til at starte med var jeg lidt øm, hvilket jo er normalt, men allerede om onsdagen var mit øre meget rødt (hele øverste halvdel af øret). Om torsdagen var det stadig rødt, utrolig hævet og havde enormt mange smerter. Jeg har renset som jeg fik besked på, 2 gange om dagen med saltvand. Fredag fortsatte det og jeg ringede til min piercer, som sagde at jeg skulle lave en kop med saltvand og ligge øret deri i 5min 2 gange om dagen. Lørdag var den dunkende smerte ikke til at holde ud og mit øre var så hævet at mit øre nærmest ikke engang lignede et øre længere. Jeg tog til vagtlægen, som har udskrevet to slags penicillin og gav mig besked på at tage ringene ud omgående. Dog har jeg bl.a. her læst at I fraråder, at man tager den ud på det kraftigste, så dette har jeg stadig ikke gjort.
  Jeg er vildt frustreret over, at skulle igennem alt dette og håber at du kan råde mig til, hvad jeg kan gøre. Smerten er tiltagende og mit øre ligner efterhånden noget der er løgn.

  - Christine

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   11. november 2013 kl. 13:08

   Hej Christine,

   Det lyder bestemt ikke rart.
   Svaret er klart, du bør opsøge din piercer med det samme. Ikke telefonisk - Tag fysisk kontakt, så pierceren kan se på det.

   Svar
 • Lisa
  Lisa
  25. november 2013 kl. 11:53

  Hej BodyMod,
  Jeg har haft min navlepiercing i et år nu, og har on-of fået en byld omkring staven hver eneste gang jeg har skiftet til en navlepiercing som ikke er fra min piercer. Navlepiercingerne, som jeg har skiftet til, har også været kirurgisk stål eller titanium. Hvad kan grunden til dette være?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   25. november 2013 kl. 12:49

   Hej Lisa,

   Det skyldes typisk at man kommer til at skære sig på det lille gevind der er på staven når man kører den gennem hullet.
   Så hvis du vil skifte og undgå bylden, så sørg for at give din navle de bedste betingelser i perioden op til. Dvs. at du bør leve sundt, have givet din navle rigeligt tid til at hele ordentlig efter et mislykkedes skift og og så ellers være super forsigtigt når du skifter din navlepiercing. Gør det f.eks. gerne imens du er i bad, hvor huden både er blød og fleksibel. Brug evt. noget smørende middel. Det vil gør det hele lidt lettere og mere sikkert for dig.
   Vi håber det var svaret du søgte. Held og lykke med den.

   Svar
 • Malene
  Malene
  3. december 2013 kl. 20:12

  Hej Bodymod! Jeg har haft navlepiercing i 4-5 år, og har så for ca 9 måneder siden, fået lavet en mere, i den nederste del af navlen. Jeg har måske været lidt dum og ikke fået renset den piercing alt for godt. Den har ikke rigtig været øm siden helt i starten, men der er blevet ved med at være noget væske, som kommer ud, hvis jeg presser den udad, men det er ikke noget jeg har tænkt så meget over. I dag da jeg var i bad, opdagede jeg så at der er kommet en lille bule ved siden af, som er lidt hård. Nu er spørgsmålet så om jeg er ved at få betændelse eller en byld, eller om den bare er hævet. Min piercing bliver tit irriteret, fordi jeg går med højtaljede bukser, så tænker om det måske kunne være det? Hvad skal jeg gøre? Hilsen Malene.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   5. december 2013 kl. 12:42

   Hej Malene,

   Rigtig mange oplever små buler ved deres piercinger og mange går i panik når de får dem. Det er dog forholdsvis let at slippe af med dem, så snart man har fundet ud af hvad det er. Er det en større bule bør man opsøge læge, da der så kan være tale om en keloid.
   Er der dog tale om en lille væskende og til tider øm bule, så er det enten en infektion eller en cyste, som kan behandles to gange om dagen med en isotonisk saltvand. Når du er i bad, bør du bruge en mild antibakteriel sæbe og samtidig bør du holde diverse cremer, olier, parfumer, hårdprodukter etc. fra den (Ved godt at man ikke påfører navlen alle ting, men så er det sagt ;)). Aftager bulen ikke efter en lille uges tid, bør du opsøge din læge.
   Hvis du allerede på forhånd ved at de højtaljede bukser muligvis er problemet, bør du også starte ud med at gøre noget ved det problem. Giv din navlepiercing ro et stykke tid, samtidig med at du renser den og se om det ikke afhjælper problemet.

   Held og lykke med den.

   Svar
 • Celine Thomsen
  Celine Thomsen
  5. december 2013 kl. 23:28

  Hejsa Bodymod. Jeg har fået lavet en tungepiercing for ca 3 måneder siden. Der har ikke rigtig været nogle problemer med den, den har været lidt øm indimellem, men det er også det. Men her de sidste 4 dage, har den gjort skrækkelig ondt, nedenunder tungen, der hvor der er piercet igennem - jeg har kigget på den, den er ikke rød, men der hvor "røven" er, er der en lille udposning, kan ikke finde ud af om den har et hvidligt skær, eller om det er normalt farve, det er i hvertfald ikke betændt rødt. Det gør skrækkeligt ondt, når jeg bevæger den, og det bliver rørt ved det område med piercingen. På staven kan jeg se at der er en lille smugle klart/hvidt væske/snask - men det er ikke sådan at det kommer ud af den i stridestrømme, heller ikke selvom jeg trykker omkring området. Jeg skylder med klorhexedin og saltvand, men synes ikke det hjælper ret meget. Jeg har ikke skiftet piercingen. Kan det være betændelse, og i så fald skal jeg tage den ud??? Jeg håber virkelig du kan hjælpe mig. På forhånd mange tak! Hilsen den panikslagende Celine!!!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   10. december 2013 kl. 12:24

   Hej Celine,

   I og med at den først er begyndt at gøre ondt nu, bør du nok ikke være panikslagen. Opsøg i stedet for din piercer og/eller en læge. Få ham/hende/dem til at kigge på tungen og så vil de hurtigt kunne vurdere hvad der er galt. Uanset hvad, bør du ikke tage piercingen ud endnu, da det er vigtigt at holde hullet åbent hvis der skulle være betændelse i det.
   Så afsted til pierceren og/eller lægen med dig :)

   Svar
 • Sara
  Sara
  7. december 2013 kl. 09:09

  Hej.
  Jeg har haft ring i højre side af min underlæbe i ca. 5 år, men nu er der et stort trykmærke ned i min læbe? Min læge siger det er ufarligt og at der ikke er betændelse, men hvorfor kommer det trykmærke? Det vil ikke forsvinde.. Har ventet tre uger.. Det begynder ved piercingens hul og går så i en ring rundt om læben? Er min piercing ved at blive udstøt? Eller er det mon fordi min ring er for stor?
  Jeg håber I kan hjælpe!!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   10. december 2013 kl. 12:30

   Hej Sara,

   Det kan sagtens tænkes at din ring enten har været for stor eller lille. Men hvad der ligger til grund kan vi desværre ikke svare dig på over internettet, uden at se både dig og din piercing foran os. Men har man fået et trykmærke, kan det tage utrolig lang tid før det udligner sig. Men hvis du ønsker at minimere dit trykmærke og beholde din piercing, må du opsøge din piercer. Han/hun vil bedre kunne vurdere hvad du kan gøre mht. smykkevalg eller om du i det hele taget kan gøre noget grundet placeringen.
   Så med andre ord, afsted til pierceren med dig og vi ønsker dig naturligvis held og lykke

   Svar
 • Michelle
  Michelle
  16. december 2013 kl. 19:51

  Hej.
  jeg fik i marts måned lavet en navlepiercing, og jeg synes ca. hver tredje dag er den øm, og jeg tænker at det er fordi at jeg løber hver anden dag i fitness. Den er stadig en del rød, og når jeg løber gør det af og til ondt. Kan man her bruge et plaster mens man løber, som får piercingen til at sidde stille?
  og hvad kan jeg gøre for at den begynder at hele. Synes ikke jeg kan se nogen forskel for 4 måneder siden og til nu. Og er det normalt at piercingen ofte sidder fast, så man er nødt til at bevæge den. føler at huden omkring tørre ind på piercingen, så den ikke rigtig kan rokkes.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. december 2013 kl. 11:47

   Hej Michelle,

   Hvis man er meget aktiv som dig, kan det være svært at få en navlepiercing til at hele ordentligt på grund af de mange bevægelser.
   Det kan bl.a. være derfor at din piercing stadig væsker meget og når det størkner, vil dit smykke kunne sidde sig fast. For mange burde denne face for en navlepiercing være overstået efter godt 9 måneder, men det kan forsætte utrolig længe hvis den ikke får ro.
   Et plaster vil kunne hjælpe, men vi vil anbefale at du skifter til at smykke som er mere fleksibelt. Enten en navlepiercing til gravide eller en navlepiercing af akryl. Disse to typer navlepiercinger vil være bedre for din navlepiercing når du løber / dyrker sport og du behøver faktisk kun at have den i under træning. Grunden til det er at med et blødt piercingsmykke vil din navlepiercing blive udsat for mindre traume når du træner og derved få mere ro til at hele færdig.
   For noget kunne tyde på at din navle endnu ikke er helet færdig.

   Vi håber du kan bruge vores råd og vi ønsker dig alt held og lykke med den.

   Svar
 • CecilieA
  CecilieA
  19. december 2013 kl. 00:13

  Hej bodyMod. Jeg har haft min navlepiercing i 4-5 måneder nu. Da jeg fik den lavet var den fin, og flot, og jeg rensede den rigtig godt. Lige pludselig begyndte min navlepiercing at blive betændt, og der er et slags sår/ en betændelses bobbel eller hvad det nu er ude i siden af min piercing. Jeg plejer den hver aften, og har prøvet utallige ting. bla. isotonisk saltvand, som også er blevet anbefaldet her på siden. Men der er ikke rigtig noget der virker, og min piercing gør ondt efterhåneden. På grund af boblen, begynder min piercing også at lægge sig til højre side af min navle? Har i nogle tips eller råd til hvad jeg kan gøre?
  Håber i kan hjælpe :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. december 2013 kl. 13:13

   Hej CecilieA,

   Vi vil anbefale at du opsøger en piercer hurtigst muligt for at få hjælp. Hvis din lille "byld" bliver der for længe kan den blive permanent, så det er vigtigt at du få den væk hurtigst muligt. Så opsøg en piercer og lad ham/hende se den an og komme en handlingsplan for hvordan du kan slippe af med den.
   Så vi beklager ikke at kunne hjælpe mere, men vi håber du trods alt kan bruge svaret.

   Svar
 • Emma
  Emma
  19. december 2013 kl. 20:47

  Hej Bodymod.
  Jeg har lige fået skudt en næsepiercing i men vil rigtig gerne have den til en ring som jeg har købt. De sagde at om 7 dag måtte jeg skifte den til en ring, men jeg vil rigtig gerne skifte den nu. Er det en dum ide?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. december 2013 kl. 15:06

   Hej Emma,

   Ja, det er en dum idé - Vent til den er 100% helet.

   Svar
 • Camilla
  Camilla
  27. december 2013 kl. 23:22

  Hejsa.
  Jeg fik lavet en næsepiercing her for et par måneder siden, i næsefløjen. Nu er der betændelse i den, og den laver nærmest en 'bobbel'
  Her tidligere tog jeg den så ud, og prikkede hul på boblen, rensede den, og satte den derefter i igen.
  Jeg regner ikke med at betændelsen går væk, så hvad kan jeg gøre?
  Er det bedst at jeg tager piercingen ud morgen og aften, og renser den på den måde, eller skal jeg helst lade den sidde i, og rense den?
  -Camilla.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   30. december 2013 kl. 01:25

   Hej Camilla,

   Du bør rense den som du fik at vide af din piercer nogle gange om dagen. Imens du renser din piercing, bør du ikke tage smykket ud.
   Hvis du skulle være i tvivl om hvordan man renser sin piercing korrekt, kan du få tilsendt vores gratis renseguide her.
   Vi håber det var svaret du søgte og ønsker dig held og lykke med din nye piercing.

   Svar
 • Rebecca R
  Rebecca R
  29. december 2013 kl. 17:40

  Hey Bodymod.
  Jeg fik laved en næse piercing midt i august måned og har haft lidt problemer med den, har nogle gange glemt at rense den fordi at det tog så lang tid at lave varmt vand til saltvand og at jeg havde sådan et travlt skema på min efterskole. Har fået købt noget sæbe til en piercer og min søster har sagt at jeg kan bruge noget salt vand til mine kontakt linser i stedet for at lave det selv.
  Men lige nu har jeg en byld på min næsepiercing som ikke rigtigt går væk, har haft en før som jeg godt kunne få væk.
  Har du et råd til hvad jeg`kan gøre?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   31. december 2013 kl. 12:56

   Dovenskab er ikke nogen undskyldning :)
   I dit tilfælde hvor du ikke har tid eller overskud til selv at lave isotonisk saltvand, vil en færdig løsning være perfekt: Piercing aftercare - Alt i en

   Svar
 • Sofie
  Sofie
  5. januar 2014 kl. 19:54

  Hejsa.
  Jeg fik i ca. midten af oktober lavet et ørerings hul øverst i mit øre, jeg har nu taget den ud, og der er kommet sådan en bobbel på ydersiden og selve boblen er rød. Er det bare almindelig betændelse? hvad kan jeg gøre? og skal jeg lade vær med at sætte øreringen i igen?
  Sofie.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   6. januar 2014 kl. 10:45

   Hej Sofie,
   Hvis du tror det er betændelse, så bør du isætte et smykke igen hurtigst muligt, da der ellers er chance for at du lukker betændelsen inde. Du skriver at den er rød - men er den også varm, hævet og øm er det et tegn på betændelse og bør behandles derefter (Efter de samme anvisninger du fik fra pierceren da du fik piercingen lavet).

   Svar
 • Emily
  Emily
  16. januar 2014 kl. 19:33

  Hej :)
  Jeg fik lavet min navlepiercing omkring maj-juni sidste år. Der gik brændelse i efterfulgt af en byld, og jeg måtte derfor gå til lægen og få skåret bylden op så al betændelsen kunne komme ud. Jeg tog den ud omkring august-september. Mit spørgsmål er så, hvor længe der normalt vil gå før hullet er helet, og jeg kan få en ny piercing? :)
  - Emily

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. januar 2014 kl. 12:40

   Hej Emily
   Det tager typisk mellem 6-12 måneder for en navlepiercing at hele, men når der har været problemer med en piercing kan det tage længere tid.
   Derfor kan det være meget svært at svare på, men du kan starte med at føle dig frem. Hvis du f.eks. trykker på din navle må den ikke være øm.
   Men den eneste måde du egentlig kan få det afklaret er ved at opsøge en piercer og få hans/hendes vurdering på navlen.¨

   Vi ønsker dig held og lykke med den.

   Svar
 • catharina
  catharina
  19. januar 2014 kl. 00:28

  Hej :)
  Jeg fik lavet en helix for ca. 1,5 år siden, og fik først taget mig sammen til at få skiftet smykke i oktober. Efter skiftet begyndte der at danne sig en bule eller en byld ved piercingen, som blev værre og værre. Den var både betændt, øm og hævet. Jeg tog til lægen og fik i første omgang penicillin, hvilket kun hjalp på hævelsen. Derefter fik antibiotika (ciprofloxacin); første gang virkede kuren ikke, men det gjorde den anden gang jeg fik den. Bulen er nu væk, eller man kan stadig godt ænse noget men det er i hvert fald blevet mindre! Mit problem er så at hævelsen ikke vil gå væk. Det er ikke længere betændt eller ømt, kun hævet. Så jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal gøre ved det? Håber du kan hjælpe! //Catharina

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. januar 2014 kl. 13:05

   Hej Catharina,

   Vi vil anbefale dig at du prøve at skift smykke, blot for at udelukke at der ikke er noget ved smykket som give dig hævelsen. Skift gerne til et smykke som er lidt for langt, så dit øre får noget "luft" omkring sig.
   Vi håber det vil give dig lidt afklaring omkring hvad der kan være årsagen til at dit øre er hævet.

   Svar
 • BD
  BD
  19. februar 2014 kl. 02:42

  Hej jeg har engang haft hul i for godt og vel 2 år siden.. Men der er nu pludselig dannet noget meget synlig arvæv på øreflippen, som jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre ved. Jeg renser det hver dag med noget rense-sæbe, men det hjælper ikke rigtig.. Der kommer samt også meget væske ud af øreflippen, men som sagt er øreflippen meget hævet og der er synlig ar, nogle ideer til hvad jeg kan gøre, som virker rigtig godt??

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   25. februar 2014 kl. 17:34

   Hej BD,

   Hvis det er kommet ud af det blå, uden betændelse eller lignende forinden, bør du opsøge din læge.
   Din læge bør kunne guide dig videre her.

   Svar
 • Helena
  Helena
  22. februar 2014 kl. 21:31

  Hej. Jeg har haft min navlepiercing sin starten af sommerferien. Men jeg har haft betændelse siden oktober. Jeg har valgt at beholde den piercing jeg fik sat i til at starte med, da jeg tænker at den måske er bedst for min navle, men den er lidt for lang. Jeg er bange for at min piercing er ved at gro ud af navlen på mig. Betændelsen startede da jeg fik en byld under armen, tror I at det kan have noget at gøre med det, og hvad vil i anbefale?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. marts 2014 kl. 14:06

   Hej Helena,

   Vi vil anbefale at du opsøger din læge. Det kan sagtens tænkes at dit imunforsvar ikke kan bekæmpe både en byld og en betændelse i din navlepiercing. Gå derfor til din læge og få ham/hende til at vurdere hvad der er bedst for dig og dit helbred. Det er trods alt 100 gange sjovere at være rask uden navlepiercing end det er at være syg med en navlepiercing. Når du er rask og fit for fight igen, kan du altid få lavet din navlepiercing igen hvis det er nødvendigt. Det kan også sagtens tænkes at din læge kan udskrive dig noget mod betændelsen, som gør at du hurtigt kan hele op igen. Så afsted til lægen med dig og vi ønsker dig alt held og lykke med navlepiercingen og dit helbred.

   Svar
 • Lærke
  Lærke
  2. marts 2014 kl. 18:25

  Hej BodyMod

  Jeg fik lavet en piercing i brusken i mit øre her for lidt over en uge siden og blev nød til at tage den ud i dag,
  da mit øre var tydeligt hævet, meget rødt (lidt lilla), dunkede, var varmt og gjorde ondt bare man rørte ved det.
  Nu forsøger jeg selvfølgelig bare at få mit øre til at hele, men da jeg var utrolig glad for min piercing, kunne jeg godt tænke mig, at prøve at få skudt den i igen, efter den er helet fuldstændig og næste gang med titanium.
  Mit spørgsmål er, om jeg simpelthen kunne være en af de mennesker hvis krop frastøder sådan nogle piercinger så meget, at det ikke er muligt for mig at have sådan en? Det nævnte de nemlig der hvor jeg fik den lavet.

  Jeg ser frem til dit svar :)
  Med venlig hilsen

  Lærke

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   3. marts 2014 kl. 14:54

   Hej Lærke,
   Som jeg læser det, så var dit smykke ikke af titanium. Det er i hvert fald et sted at starte når du vil have den lavet igen. Gør dig selv den tjeneste ikke at få den skudt i med pistol. Chancen for betændelse og frastødelse er meget større med pistol end med nål.

   Svar
 • Lærke
  Lærke
  3. marts 2014 kl. 17:22

  Nej den var ikke af titanium.
  Okay så vil jeg da stærkt overveje at gå til en piercer næste gang. Tusind tak for svaret!
  Mvh.
  Lærke

  Svar
 • Michelle
  Michelle
  5. marts 2014 kl. 22:36

  Hej Bodymod

  Jeg har fået lavet huller i ørene i slutningen af oktober sidste år. Som er ca. 5 måneder siden.
  Mit ene øre er begyndt at blive hævet, med lidt rødme. Jeg har i forvejen huller i ørene, men jeg havde ikke nogle problemer med dem dengang, jeg fik dem lavet. Jeg renser de nye hver dag om aftenen, og nogle gange om morgenen.
  Jeg ved ikke om det er normalt at den kan hæve så lang tid efter? så derfor vil jeg sikre mig at det vil gå over eller hvad jeg kan gøre..
  Jeg har også et andet spørgsmål, må man gerne tage øreringene ud når man bader eller skal man lade dem blive i?
  Jeg har indtil videre ladet dem sidde i også når jeg bader. Jeg har faktisk ikke skiftet mine ørestikker siden de første som man får skudt i. Men jeg renser ørestikkerne og ørene.

  Mvh. Michelle

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   6. marts 2014 kl. 17:49

   Hej Michelle,

   En ørepiercing kan godt tage utrolig lang tid om at hele, specielt når de er lavet med en pistol. Så hævelse efter fem måneder kan godt forekomme.
   Vi vil anbefale at du prøver at skifte renseteknik. For den du bruger nu, er tilsyneladende stoppet med at virke for dig. Du kan via linket her, få tilsendt en gratis renseguide. Der kan læse om hvordan man bør rense en bruskpiercing med en PH-neutral sæbe og isotonisk saltvand.
   Du bør ikke skifte dit øresmykke før din piercing er færdighelet, med mindre den begynder at hæve så voldsomt at det bliver nødvendigt.
   Vi håber det var svarene du søgte og held og lykke med din ørepiercing.

   Svar
 • Sarune
  Sarune
  19. marts 2014 kl. 20:04

  Hej BodyMod.
  Jeg fik min navlepiercing d. 28 Maj 2013. Jeg var 14 år gammel.
  Jeg plejede og passede den fint, jeg desinficerede den hver dag.
  Efteråret i 2013, fik jeg et nyt smykke. Det var rigtig sølv, med små sten på kuglen. Jeg fik skiftet den efter noget tid, men da jeg skulle have den igennem. Kunne den ikke komme helt igennem, der var ligesom et tynd lag der var foran udgangs hullet. Men alligevel fik jeg presset den igennem.

  Nu er der gået 4 måneder siden jeg skiftede den. Og den bløder hele tiden, når jeg rykker til den. Den sidder nemlig hele tiden fast. Så jeg desinficere den når jeg ser det, fordi jeg lægger ikke så meget mærke til piercingen mere. Men når jeg sprøjter det der desinficions noget på, svier det rigtig meget. Når jeg rykker til den, begynder den at bløde og der kommer gult væske ud. Som der altid har gjort. Også er den ret rød. Er det normalt eller? :)
  Mvh Sarune

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   26. marts 2014 kl. 18:41

   Hej Sarune,

   Nej det er bestemt ikke normalt. Vi vil anbefale at du opsøger en piercer og får ham til at udskifte smykket for dig, til et der er lavet af titanium. Sølv kan absolut ikke anbefales i en ny piercing og du kan læse mere om hvorfor via linket her.
   Så afsted ned til en piercer med dig og få i samme omgang pierceren til at kigge på om den ellers ser fornuftig ud.
   Vi håber du kan bruge svaret og ønsker dig alt held og lykke med din navlepiercing.

   Svar
 • Gitte
  Gitte
  26. marts 2014 kl. 00:52

  Hej.

  Jeg fik lavet "snakebite" for en uge siden. Nu indenfor de sidste dage, er jeg nået det punkt, hvor der dannes gule skorper omkring stav og kugle. Min læbe er ikke ualmindeligt hævet, jeg har ikkedecideret ondt efterhånden som dagene er skredet frem. Jeg bader dem morgen og aften i et varmt saltbad, skyller med vand bagefter og dupper noget Emu olie på med vatpinde. Jeg skyller munden med rent vand efter hvert måltid med enten almindelig vand eller den der alt-i-en-spray, som er købt fra jeres shop.
  Mit spørgsmål er: hvornår kan jeg måske forvente, at denne her "oozing" af gult snask fortager sig? Og renser jeg det måske forkert? Jeg prøvede at vaske med intimsæbe, men synes mine piercinger blev en anelse irriterede af det. så som sagt: 2xvarmt saltvandsbad i 8 minutter hver gang, som virker dulmende.
  Tak for hjælpen - jeg er så glad for mine nye piercinger, og håber det vil gå godt :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   26. marts 2014 kl. 18:38

   Hej Gitte,

   Det værste er typisk væk inden for de første 2-3 uger, men det er lidt forskelligt fra person til person.
   Men det kan tage helt op til 3-4 måneder før dine piercinger er 100% helet. Men som sagt, så er langt det værste typisk væk meget hurtigere.
   Din renseteknik er okay almindelig, men normalt ikke en vi anbefaler. Men hvis den virker for dig - Ja så er der jo ikke noget galt i det :) Så klø du bare på med den.

   Vi håber det var svaret du søgte og held og lykke med dine nye piercinger...

   Svar
 • Gitte
  Gitte
  26. marts 2014 kl. 23:26

  Okay tak for svar :) men hvilken renseteknik vil i så anbefale? Den som står i jeres link i den der guide? Jeg har læst den :) jeg synes mine piercinger er lidt hævede, røde og irriterede idag :(

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   1. april 2014 kl. 11:53

   Ja vi anbefaler altid renseteknikken i guiden. Den har vi endnu ikke hørt om nogen som ikke har succes med den. Så en mild sæbe i form af en intim- eller decideret piercingsæbe på ydersiden af munden, en mild klorhexidin på indersiden og så ellers isotonisk saltvand derefter. Alternativet er en alt i én løsning som tager det hele på én gang. Den kan du finde via linket her.

   Svar
 • inaluk
  inaluk
  13. april 2014 kl. 01:44

  hej jeg har altid haft lyst til at få en kindpiercing. hvis jeg sku få den, hvornår kan jeg tage sol igen efter det ? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. april 2014 kl. 11:33

   Hej Inaluk,
   Det kan du når den er færdighelet.

   Svar
 • Mie
  Mie
  15. maj 2014 kl. 22:56

  Hej, jeg går og overvejer at få lavet mig en navlepiercing. Men jeg er sådan lidt bekymret for at det vil skabe problemer med at den skal hele, når jeg skal på ferie til sommer. Jeg er sådan en der godt kan lide at bade både i salt- og klorvand og er også rigtig glad for at ligge i solen en hel dag. Jeg har hørt at det kan skabe problemer for piercingen med at hele, så ville høre om jeg måske bør vente med at få piercingen til efter sommerferien? eller kan den nogenlunde nå at hele hvis jeg får det lavet i næste uge og jeg først rejser omkring d. 19 Juli? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. maj 2014 kl. 23:14

   Hej Mie,
   Hvis ud allerede nu ved at du vil hoppe rundt i bakteriefyldte omgivelser, som pools og strande normalt er, bør du absolut vente til du kommer hjem fra din ferie.
   En navlepiercing er lidt længere tid om at hele end andre piercinger, da den sidder i et område med meget bevægelse. Om den kan nå at hele bare lidt til omkring d. 19. juli er ikke til at sige. Så for at være sikker på at få en pæn piercing, bør du næsten vente til du kommer hjem igen.

   Svar
 • Cille
  Cille
  17. maj 2014 kl. 18:14

  Hej :)

  Jeg fik en piercing i Helix rod, vist nok den 10. April.
  Nu tror jeg så at der er kommet betændelse i :(

  Der er kommet en lille bule (blære?) Oven over piercingen, og jeg ville bare høre om jeg skal 'prikke' den, eller lade den være?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. maj 2014 kl. 23:17

   Hej Cille,
   Du bør ikke prikke hul på den. Bliv ved med at rense den, som var den helt nylavet. Bulen kan opstå hvis du bl.a. ikke kan tåle materialet, som smykket er lavet af, eller også kan staven være for kort.
   Hjælper det ikke med rensningen, bør du opsøge pierceren der har lavet den.

   Svar
 • Nicoline
  Nicoline
  21. maj 2014 kl. 00:21

  Hej,

  Jeg har september sidste år fået lavet et hul i øret oppe i brusken.
  Nu har jeg så fået en bule udvendig, som sidder ved siden hullet.
  Jeg har renset, og så har jeg prikket hul i den, hvorefter der kom noget hvidt betændelse ud.
  Men jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal gøre, for den vil ikke forsvinde?
  Og er det farligt, for jeg har overvejet at tage den ud?

  På forhånd tak for hjælpen :)

  Mvh Nicoline

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   21. maj 2014 kl. 12:06

   Hej Nicoline,
   Vi ser ofte at folk får små buler i ved netop en helixpiercing. Ofte hjælper det at lave et smykkeskift samtidig med at man fortsætter med at rense den dagligt. I nogle tilfælde kan smykket være for kort, så prøv med et længere smykke hvis det er tilfældet.
   Alternativt har vi rigtig god erfaring med vores beskyttelsesplade, som du placerer på staven mellem bulen og kuglen.

   Svar
 • Rikke
  Rikke
  28. maj 2014 kl. 23:05

  Hej,
  Jeg har fået mig en traguspiercing i øret...
  Jeg har haft i godt og vel et år nummer og den er stadig ikke helet...
  Jeg har været nede hos pierceren, for at få en plastik stang i. Har fuldt deres råd med regngøring af piercingen, men har ej hjulpet..
  Fik så at vide at hvis jeg tog den ud, mens der stadig er betændelse i den. Så er der mulighed for at betændelsen ville blive ved med at være der???
  Håber i kan hjælpe mig...

  Mvh Rikke

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. juni 2014 kl. 17:48

   Hej Rikke,
   Jeg er lidt i tvivl om hvad du ønsker hjælp til?
   Som jeg ser det, er der ikke andet at gøre end at blive ved med at rense den, indtil den er helet.
   Pierceren har ret i at du ikke må tage et smykke ud af en betændt piercing, da man så lukker betændelsen inde.
   Rens den to gange om dagen med enten klorhexidin eller isotonisk saltvand.

   Svar
 • Sanne
  Sanne
  15. juni 2014 kl. 17:51

  Hej.
  Jeg har fået lavet en Christina piercing sammen med en veninde for lidt over 1 måned siden.
  Jeg har slet ikke haft nogle problemer med den, og min krop har taget rigtig godt imod min piercing, dog har der været lidt kløe, men fik at vide, at det var et tegn på heling. Vi valgte at få skiftet begynder-piercingen (en ring) hos pierceren, og få en stav i, istedet.
  Pg.a. dårlig hygiejne hos pierceren fik min veninde og jeg utrolig meget betændelse i vores piercinger.
  Jeg har læst om, at man selv kan lave det isotoniske saltvand, og jeg prøvede det i går, hvilket har gjort, at jeg ikke har mærket noget til den indtilvidere. Jeg bruger også intimsæbe, når jeg går i bad.

  - Jeg er dog i tvivl om, hvor tit jeg må tage den stav ud af min piercing og rengøre den??
  - Om jeg kan gøre andet, end det som jeg gør mht hygiejne og plejen af piercingen??

  Håber I kan hjælpe OS..

  Mvh. Sanne

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. juni 2014 kl. 12:31

   Hej Sanne,
   Så længe din piercing er helet fuldstændig op, kan du tage den ud og i som det passer dig. Det vil svare til at tage en fingerring af og på. Forvent dog at den godt kan blvie en smule irriteret, hvis du gør det ofte. Gevindet på staven kan f.eks. godt lave rifter inde i selve piercingen. Så tag den ikke ud for tit - Man kan også sagtens rense den med staven i piercingen, staven skal bare skubbes op og rengøres og ned og rengøres, så man få alt skidt væk.
   Så der er faktisk ikke så meget andet i kan gøre, end at passe og pleje dem som jeres piercer har fortalt jer. Lad være med at rense den mere end nødvendigt, da det kan gøre mere skade end gavn.

   Svar
 • Lærke
  Lærke
  17. juni 2014 kl. 21:40

  Hejsa
  Jeg har haft navle piercing siden februar måned. Det gik helt fint de første 3 måneder, og jeg rensede 2-3 gange dagligt og sov med plaster hver nat. Jeg fik så derefter den skiftet professionelt. Efter 2 ugers tid gik der så betændelse, og det har været der lige siden, dog ikke så meget som i starten, men det er der dog stadig. Den er somme tider en anelse rød. Forleden lagde jeg så mærke til, at der var kommet hvad der føltes som en lille kugle under huden og en lille, rødlig hævelse ved siden af, som næsten kunne se ud som en lille bums. Jeg renser min piercing næsten hver dag, men det hjælper stadigvæk ikke. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, jeg vil så nødig have et grimt ar. Hvordan får jeg den der lille kugle væk?
  Håber virkelig i kan hjælpe mig
  De venligste hilsner
  Lærke

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   18. juni 2014 kl. 11:54

   Hej Lærke,
   Vores anbefaling er at du prøver at skifte smykke. Hvis det du har i nu er af kirurgisk stål, kan du evt. prøve at skifte til et renere mateiale som f.eks. titanium samtidig med at du bliver ved med at rense.

   Svar
 • Heidi Hviid
  Heidi Hviid
  19. juni 2014 kl. 16:03

  Hej. Jeg fik lavet en piercing i øverste i venstre øre igår, den blev lavet med kanyle og det blødte rigtig meget efter jeg fik sat ringen i og idag bløder det stadig en del. Mit spørgsmål er hvor længe kan det/skal det bløde efter man har fået lavet en piercing? PS min piercing blev lavet i tattoo salonen i kbh. Jeg renser det med saltvand som jeg er blevet rådet til. Håber i kan hjælpe med et svar. Hilsen Heidi Hviid.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   9. juli 2014 kl. 17:49

   Hej Heidi,

   Hvis dit øre bløder meget selv lang tid efter du har fået sat dit smykke i, kan noget tyde på at kanylen har været for stor til selve smykket. Tag evt. forbi din piercer og bed ham sætte et tykkere smykke i, så blødningen kan stoppe.

   Svar
 • stephanie
  stephanie
  20. juni 2014 kl. 01:41

  Hej :) jeg har fået lavet tungepiercing her for 4 dage siden. og jeg kan ikke finde ud af om det er sår væske eller det er betændelse, oven på min tunge der er ligesom en lille bobbel helt inde ved piercingen. man kan fjerne det med en vatpind ligesom en lille slim klat, den er jo stadig øm og min tunge er jo normalt rød så det er rigtig svært at finde ud af hvad det er :) håber i kan hjælpe mig lidt på vej til hvad den end kunne være .. på forhånd tak :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   9. juli 2014 kl. 17:53

   Hej Stephanie,

   Det lyder som om det er almindelig sårvæske. En tungepiercing kan godt hæve ret så kraftigt og få det hele til at se voldsomt ud. Men du har trods alt også lige fået en metalstav ned gennem tungen. Så det er forståeligt nok.
   Men fortsæt du med at rense den som din piercer gav dig besked på og hvis det ikke er blevet bedre 14 dage efter du fik den lavet, så gå til din piercer og bed han/hende vurdere den igen.

   Held og lykke med din tungepiercing - Vi håber du bliver glad for den.

   Svar
 • Rikke
  Rikke
  29. juni 2014 kl. 23:00

  Hej :)
  Jeg fik lavet en tragus piercing for lidt over 2 måneder siden. Fik kort betændelse i den efter et par uger, men det gik hurtigt væk igen. Nu er den hævet igen, men der er ikke som sådan noget betændelse at se. Hele det lille tragus brusk-stykke på øret er meget hævet og lidt ekstra hævet rundt om og lige under forsiden af smykket. Det har været sådan i et par uger nu og har renset den morgen og aften hver dag. Det går bare ikke væk. Kan ikke rigtigt finde svar på det nogle steder, så håber virkelig i kan hjælpe
  Med venlig hilsen Rikke

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. juli 2014 kl. 18:59

   Hej Rikke,

   Vi vil anbefale at du går til en piercer hurtigst muligt. For det er nok der du vil kunne forvente de bedste råd, da pierceren vil kunne se problemet foran sig. Vi kan desværre ikke hjælpe akutte problemer her over informationssitet. Har din piercer ikke tid eller mulighed for at kigge på den, gå da til lægen.
   Jo før du kan få kigget på den, jo bedre. Så afsted med dig og vi ønsker dig alt held og lykke.

   Svar
 • Rikke
  Rikke
  4. juli 2014 kl. 02:20

  Hej :)
  Jeg har fået lavet en tungepiercing for 4 uger siden ..
  Den er ikke øm eller gør ondt og er ikke rød .. Men den er stadig hævet .
  Det irriterer mig ikke overhovede , men er bare lidt bekymret for om det er normalt ? .
  Kan ligesom se afmærkningen af mine tænder i siden på den ( ja fordi den er hævet )
  Jeg har ikke skiftet min stav endnu , så det er stadig den stav fra da jeg fik den lavet ..
  Skal jeg gi det lidt mere tid , ellers hvad jeg kan gøre og skal jeg være bekymret ? :)

  Mvh Rikke

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. juli 2014 kl. 13:48

   Hej Rikke,

   Hvis din stav er bare lidt for lang, kan det godt være at det er den som er skyld i at du stadig er lidt hævet. Så vi vil anbefale at du tager et smut forbi din piercer og får ham/hende til at vurdere om du ikke kan komme lidt ned i længde. For det er typisk der fejlen ligger, hvis man er hævet i længere tid end et par uger.
   Hvis ikke, kan din piercer sikkert fortælle dig hvad der ellers er galt.

   Held og lykke med din tungepiercing

   Svar
 • Anna Stephansen
  Anna Stephansen
  13. juli 2014 kl. 01:53

  Hej!
  Jeg fik for ca 2 år siden lavet navlepiercing. For ca 1 år siden kom der så en lille "bule" der hvor stangen kommer ud. Den gør slet ikke ondt eller noget, men der kommer tit noget hvidt/gult slim ud. Hvad kan det være?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. juli 2014 kl. 13:41

   Hej Anna,

   Hvis der stadig kommer væske ud fra den, kan du måske være heldig at din piercer kan hjælpe dig med at fjerne den. Så hop du hurtigt ned til din piercer og bed ham/hende om at tage et kig på den. Så kan du måske få fjernet den lille væskeansamling en gang for alle.
   Held og lykke med det.

   Svar
 • Celina
  Celina
  19. juli 2014 kl. 01:41

  Hej,
  Jeg fik for 1 måned siden lavet navlepiercing og det har gået rigtig fint med den. Jeg har renset med saltvand to gange dagligt siden og intimsæbe en gang i mellem. Næsten hver gang jeg renser den så sprøjter jeg saltvand på den og rykker den meget let så saltvandet kommer ind og renser i såret ordentligt, men nu har jeg lagt mærke til at det bløder en lille smule når jeg gør det. Den er ikke øm og stort set ikke rød i hvert fald ikke mere end før, men jeg ville gerne vide hvad der kan være galt og om det er tegn på infektion eller lign. . Tak på forhånd :-)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. august 2014 kl. 11:56

   Hej Celina,
   Jeg tror ikke det er et tegn på en infektion. Jeg tror nærmere det er fordi den nygenererede "hinde" bliver brudt hver gang du renser den. Prøv evt. (hvis muligt) at holde maven i ro til dagligt og samtidig være mere forsigtig under rensning. Prøv også at undlade at rykke den op og ned i en lille periode og se om det ikke skulle afhjælpe problemet.

   Svar
 • carla
  carla
  20. juli 2014 kl. 05:39

  hej bodymod.
  jeg har været lidt i tvivl omkring min relative nye navlepiercing. jeg fik den lavet for omkring 2 måneder siden, og jeg har passet den fint med saltvand. jeg fik den lavet i Wildcat Piercing (hvilket jeg aldrig gør igen) min piercer anede ikke hvordan jeg skulle rense min piercing fordi hun med egne ord sagde at hun aldrig havde renset sine, så jeg så det ikke som en dårlig ting hvis jeg ikke gjorde det. men jeg er meget hygijenisk og valgte at rense den 1-2 gange om dagen med saltvand. nu har jeg et problem: der er kommet en "bule" (slags blod hud knob) som sidder lige bag selve piercingen. og den er en smule øm, ikke noget man tænker over men så snart man trykker eller ubevidst rør den så gør det ok ondt. jeg er meget i tvivl om det er en betændt knob, eller om det er arvæv så jeg simpelthen må fjerne den. jeg ønsker på ingen måde at den skal ud, så en løsning uden ville være skønt, men selvfølgelig hvis ikke, så må den jo ud. håber ivertfald i kan hjælpe mig! på forhånd tak. kh carla

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. august 2014 kl. 12:09

   Hej Carla,
   Næsten alle piercere har deres måde at rådgive kunder på og det er korrekt at nogen siger at rensning ikke er nødvendig. Kroppen har jo også den fantastiske egenskab at den kan hele sig selv over en periode. Dog anbefaler vi alligevel at man renser sin piercing :)
   Bulen du omtaler er efterhånden meget kendt. Det kan bl.a. være smykkematerialet, længden eller dårlig hygiejne. Mange får dem omkring ørepiercinger, hvor vi plejer at anbefale dem en lille beskyttelsesplade, som sættes mellem huden og kuglen hvor bulen er opstået. Den koster ikke mange kroner og kan muligvis være løsningen ved din navlepiercing. Bemærk dog bare at den tager ca. 1 mm. af stavens længde, så det kan godt være der skal en længere stav til.
   Held og lykke med piercingen

   Svar
 • Helene
  Helene
  27. juli 2014 kl. 23:41

  Hej Bodymod.
  Jeg har fået lavet en tragus for snart 2 måneder siden. Jeg har desværre været så uheldig at der er gået betændelse i, og jeg har fået sådan en underlig boble på forsiden af piercingen. Jeg har renset den med khlorhexidin (hvilket var anbefalet af min piercer), og jeg har renset den med saltvand to gange dagligt, og med intimsæbe. Men intet virker..
  Derfor vil jeg høre om jeg renser den for meget, eller om jeg kan prøve noget andet?
  Desuden er hullet ømt, og jeg kan ikke vippe den, men kan kører den igennem hullet uden problemer..
  Håber virkelig at I kan hjælpe da jeg ville være ked af, hvis den heler grimt..

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. august 2014 kl. 13:22

   Hej Helene,
   Ja, man kan godt rense den for ofte. Hold dig til to gange om dagen eller efter behov. Buler er noget der ofte fremkommer og kan afhjælpes med en lille beskyttelsesplade af silikone, som sættes mellem kuglen og bulen.

   Svar
 • Julie
  Julie
  12. august 2014 kl. 00:03

  Hej Bodymod!
  Jeg fik for 6 dage siden lavet 2 helix piercinger, et professionelt og iorden sted. Det gik fint og ingen problemer før igår aftes, hvor mit øre hæver. Det blev rødt, varmt og hævede voldsomt, ikke helt til dobbelt størrelse, men tæt på. Det eneste der er normalfarvet og ikke hævet, er min øreflip. Der kom en smule betændelsespus ud foran igår og bagpå idag, og jeg har renset med klorhexidin og isotanisk(?) saltvand adskillige gange. Vi ringede også til pierceren, som sagde netop klorhexidin og saltvandet, og noget penicillincreme som jeg også har haft på idag.
  Jeg ved at der kun er gået en dag siden det startede, men jeg har en konstant smerte, som ikke rigtig er til at holde ud. Smerten holder mig fra at gøre ting som jeg normalt ville, og idag har jeg kun ligger hjemme pga den. Hvad kan jeg gøre? :(

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   12. august 2014 kl. 13:28

   Hej Julie,
   Du kan som sådan ikke gøre mere end du har gjort. Der er dog et par ting du skal være opmærksom på og det er ikke at bruge en klorhexidin der er for skrap. Er den for skrap gør den mere skade end gavn. Rens heller ikke mere end et par gange dagligt. Renser du for ofte, fjerner du de nygenererede hudceller.

   Svar
 • Amanda
  Amanda
  24. august 2014 kl. 00:15

  Hej BodyMod!
  Jeg fik i februar lavet en dobbelt helix. Der har ikke rigtig været problemer med dem, før for nyligt, hvor de har været ømme. I forgårs kom der en betændelses-'bule' ved den ene og i går ved den anden. Der er intet problem med at køre ringen frem og tilbage i piercingerne. Hvad er det bedste jeg kan gøre for at komme af med betændelsen udover at vaske dem? Er det en god ide at 'trykke' betændelsen ud af bulerne?

  Desuden har jeg overvejet at skifte mine ringe ud, da jeg stadig har dem jeg fik hos pierceren. Men vil det gøre mere skade at skifte nu, hvor piercingerne er betændte?

  På forhånd tak :)
  Mvh Amanda

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. september 2014 kl. 17:51

   Hej Amanda,
   Til de omtalte buler, vil jeg anbefale dig at prøve med en beskyttelsesplade af silikone, som placeres mellem øret og smykket, for at mindske presset på bulerne. Rens samtidig som var de helt nye, indtil betændelsen er væk. Derefter kan du lave et smykkeskift :)

   Svar
 • Vibe
  Vibe
  27. august 2014 kl. 18:12

  Hej Bodymod :)
  Jeg fik skudt min næsepiercing i hos guldsmeden, for lidt mindre end 2 måneder siden. Der sidder en meget lille bule ovenover min piercing udenpå næsefløjen. Og hver morgen vågner jeg op med en såkaldt "skorpe" rund om piercingen. Så snart jeg rører ved den, gør det ondt, og hver gang jeg skal rense den med noget rensemidel og vatpinde, så begynder det at bløde... meget faktisk :( Nogle gange kommer der noget gult/hvidt flydende... ja, noget klamt noget ud af hullet. Det er er ikke meget flydende der kommer, men det kommer nogle gange. Som sagt, er det snart 2 måneder siden, og jeg troede den ville se fin ud ved den her tid. Er det betændelse eller infektion, eller? Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre, og jeg husker at rense den og sådan... Men måske piller jeg for meget ved den? Jeg har både kirugisk stål og 14 karat massiv guld. Jeg fandt ud af i starten (da jeg fik den skudt i) at jeg ikke kan tåle sølv. Men jeg kom til at bruge det til min piercing ubevidst i starten :( Kan det have noget med det af gøre? Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, og jeg er rigtig ked af det, for jeg håbede da vildt meget på at jeg ville få en flot næsepiercing. Men jeg føler mig fortabt...
  På forhånd tak Bodymod :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. september 2014 kl. 17:44

   Hej Vibe,
   Vi vil utrolig gerne hjælpe, men når det kommer til piercinger der er skudt i, ligger man som man har redt. Det lyder hårdt, men det er absolut ikke en god måde at få lavet sine piercinger på.
   En piercing skal ikke skydes i hos en guldsemd, den skal laves i rene omgivelser med en skarp nål hos en piercer der ved hvad der bliver lavet og som efterfølgende kan give dig den bedste rådgivning.
   Start med at finde ud af om det er materialet du ikke kan tåle. Skift evt. til plastik eller titanium og hold dig fra sølv.
   Er du i tvivl om du piller for meget ved den, så vil vi mene at det gør du - Det er ikke noget man er i tvivl om. Rør kun ved den når den skal renses de to gange om dagen og hold dig ellers fra den.
   Du kan med fordel anvende en rensevæse på sprayform, så du ikke skal rode rundt med vatpinde etc. Måske vil en endeløs ring også være nyttig for dig, da der så ikke er nogle kroge/kugler eller andet at tage højde for.

   Svar
 • Mathilde
  Mathilde
  9. september 2014 kl. 04:30

  Hej bodymod. :)
  Jeg fik en navlepiercing for over et år siden. Jeg har haft den skiftet et par gange, hvor der ikke var noget galt, kun lidt af det der hvide "væske". Jeg har nu haft den originale piercing i igen, i 2 måneder, men her i den seneste uge gør den rigtig ondt når jeg rører ved den og i huden omkring den. Som om det gør ondt helt ind i maven. Den er ikke som sådan rød eller hævet, men der kommer noget blod nogengange. Har I nogen idé om hvorfor den er begyndt at gøre så ondt?
  Hilsen Mathilde :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   18. september 2014 kl. 18:13

   Hej Mathilde,

   Det er ikke meningen at der skal komme blod ud når du skifter smykket. Så du har fået en rift og det kan gøre meget ondt. Vi vil anbefale at du begynder at behandle din piercing som om den var ny. Ellers risikere du at det udvikler sig til en voldsom infektion der kan være meget svær at slippe af med.
   Typisk opstår disse rifter, hvis man ikke er forsigtig når man isætter et smykke. Så kan man nemlig komme til at skære sig på gevindet, hvis man ikke passer lidt på.
   Held og lykke med din navlepiercing :)

   Svar
 • Mette
  Mette
  16. september 2014 kl. 17:09

  Hej BodyMod!
  Jeg fik for ca 5 måneders tid siden lavet en snugpiercing i mit venstre øre, af en super professionel piercer. Jeg har ikke haft betændelsen i den eller det der ligner, da jeg fulgte min piercers rensningsguide til punkt og prikke. Men oftest når jeg har sovet om natten, er det som om at staven "trækker sig" en lille smule ind i "hullet" og der kommer en tynd hinde udover den ene kugle (den yderste side af øret), og det resultere at jeg stort set hver morgen skal presse piercingen igennem den tynde hinde, for at man kan se kuglen på den yderste side af øret. Er det fordi staven er for kort (har ikke skiftet den) eller hvad kan det være? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   18. september 2014 kl. 18:23

   Hej Mette,

   Det er et klassisk problem for mange der har fået lavet en ny piercing. Det er ikke altid at en længere stav vil hjælpe, for som du skriver, så bruger du stadig det længere startersmykke. Vi vil anbefale at du prøver at sætte en beskyttelsesplade af silikone på. Den vil modvirke at huden prøver at vokse op over kuglen. Hvis pladen genere dig til hverdag, kan du evt. vælge kun at sætte den på om aftenen. Men prøv generelt at pil så lidt ved den. Bruger du den i en 14 dages tid, burde problemet være gået i sig selv. Held og lykke med det :)

   Svar
 • Louise
  Louise
  21. september 2014 kl. 16:41

  Hejsa :)
  Jeg har en navle piercing, og den er lidt øm når jeg sidder ned. Og det viser sig så at jeg har fået en vabel i navlen lige under den nederste kugle. Jeg har siddet og læst mange af de der har skrevet til jer, men jeg har ikke rigtigt set nogle der har det samme problem. Så jeg ville bare høre om hvad man nu kan gøre, ud over at prikke hul i den.
  Hilsen Louise :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. oktober 2014 kl. 17:33

   Hej Louise,

   Vi vil anbefale at du går i gang med at behandle den med lidt tetræolie. Det bør kunne fjerne den lille boble. Vi vil ikke anbefale at du selv prikker hul i den, da du kan risikere at der kommer flere bakterier ind i hullet og den derefter bliver større. Vi ønsker dig held og lykke med din piercing.

   Svar
 • Karoline
  Karoline
  21. september 2014 kl. 22:26

  Hej BodyMod!
  Jeg fik får et år siden lavet en helix-piercing, og der var ikke betændelse i før jeg skiftede til en ring 4 måneder efter. Det gik væk, men nu, lang tid efter, har jeg fået en blod-bobble bag øret lige ved hullet. Jeg renser det, det får luft (da jeg har en ring i) og jeg har prøvet at presse blodet ud af boblen, men boblen forsvinder ikke. Hvad skal jeg gøre? Skal jeg tage ringen ud og lade den gro sammen? Jeg er dog bange for at jeg bare får en permanent bobble - det er heller ikke lige noget jeg ønsker.
  Jeg håber I kan hjælpe! :-)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. oktober 2014 kl. 17:36

   Hej Karoline,

   Vi vil anbefale at du straks går i gang med at bruge tetræolie på den. Olien vil kunne dræne boblen, hvis den ikke er blevet for permanent og den er placeret for dybt. Alternativt kan du opsøge en piercer, som med en steril nål måske kan prikke hul og dræne den. Men gøres det ikke ordentligt, kan du risikere at den blot kommer igen. Så vi vil anbefale olien, da det er en langt lettere løsning og en løsning som bør virke.

   Svar
 • Melina
  Melina
  22. september 2014 kl. 22:31

  Hej BodyMod.
  Jeg fik for lidt over fire uger siden lavet en piercing i ørekanten. Er det normalt, at den væsker lidt og at mit øre er rødt og ser en lille smule hævet ud? Skal jeg skifte piercingen? Og hvis jeg skal skifte den, er det så smartest at tage ind der hvor jeg fik den lavet, og få dem til at skifte den for mig?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. oktober 2014 kl. 17:49

   Hej Melina,

   Jeg går ud fra at der er tale om en helix piercing. De tager typisk op imod 3-4 måneder om at hele. I den periode kan de godt væske og drille lidt. Specielt hvis piercingen ofte kommer i kontakt med f.eks. hårlak og andet makeup - Plus den ikke får nok ro.
   Derudover bør du lade være med at skifte smykke før du er færdighelet. Hvis den bliver ved med at volde dig problemer, vil vi anbefale dig at opsøge din piercer og bede ham/hende tage et kig på den.
   Vi ønsker dig held og lykke med din piercing.

   Svar
 • Michelle
  Michelle
  15. oktober 2014 kl. 14:21

  Hej bodymod, jeg har fået sådan en bobbel under huden som er lige ved det øverste hul i min navlepiercing, og navlepiercingen er omkring to år gammel, men fik den lavet om for et halvt år siden fordi den sad dårligt :-)
  Jeg var nede ved pierceren og han sagde bare at jeg skal bruge min fucidin salve, som jeg fik da den ikke gad at hele selvom jeg rensede den med klorhexidin og saltvand - men læste herinde at det er bedst at tage den ud hvis der opstår betændelse under huden såsom denne her bobbel? :-)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. oktober 2014 kl. 16:20

   Hej Michelle,
   Du må IKKE tage den ud hvis der er betændelse i den. Du skal lade smykket sidde og behandle den for betændelse.
   Tager du den ud, er der chancer for at du lukker betændelsen inde i kroppen og det er en skidt situation at stå i. Måske vil vores tetræolie hjælpe netop dig?

   Svar
 • Michelle
  Michelle
  22. oktober 2014 kl. 16:48

  Hej bodymod, min besked var også den tideligere.
  Nu har jeg så været ved lægen og taget piercingen ud, det ser ud til at det er en bule af ardannelse :-)
  - jeg bad hende om at skære bulen af, så det kan vokse sammen og jeg muligvis kan få lavet min smukke smukke piercing igen, men hun mener at der skal gå op til et år før de vil begynde at skære det af.
  Har i hørt noget lignende før, og har i nogle midler eller noget som man muligvis kan gøre hurtigere end et år? :-)
  Ville være utrolig ked af, at gå med det i et helt år :-)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   5. november 2014 kl. 11:34

   Hej Michelle,

   Når det kommer til ar og fjernelse af disse, kan vi desværre kun henvise dig til din læges ord, en plastikkirur eller du kan give det et forsøg at kontakte Copenhagen Body Extremes. CHBE kan måske hjælpe, men det er langt fra sikkert.
   Det er desværre de bedste råd vi kan give dig, når der er tale om arvæv som skal fjernes.

   Svar
 • hannah.
  hannah.
  3. november 2014 kl. 14:33

  Hej jeg har fået lavet en løbe piercing for ca 3 uger siden, der er kommet en slags byld eller en form for hevet klump inde i min mund hvor piercingen sidder. Min piercing er meget øm ved ikke om det kan være på grund af at jeg stadig har en stang i? Hvad vil i anbefale at jeg gør

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   5. november 2014 kl. 11:41

   Hej Hannah,

   Vi vil anbefale at du begynder at skylle munden flere gange dagligt (efter hvert måltid) med isotonisk saltvand og at du opsøger din piercer for flere råd. For du skal se om du ikke kan få bugt med den nu, inden den for lov at "sætte" sig og blive permanent. Bylden i sig selv er dog ikke farlig på nogen måde. Den er bare pisse irriterende, så at sige. Så se at komme afsted til pierceren med dig og lad ham/hende tage et kig på hvor alvorligt det er. Og husk isotonisk saltvand, det vil kunne hjælpe med at dræne den.

   Svar
 • As
  As
  9. november 2014 kl. 01:23

  Hej jeg har fået lavet navlepiercing for ca. 2 måneder siden. Jeg fik til at starte med en ring i, men den drejede sig, så ringen lå til den ene side og den var rigtig øm, derfor skiftede jeg den så efter ca. 1 måned til en almindelig navlepiercing hvilket gik rigtig fint, og den er slet ikke øm, men ved den øverste kugle, er der nærmest kommet et rødt/lilla mærke, er ret i tvivl om om det er arvæv eller selve kuglen der trykker ind mod huden? Jeg kan også trykke en tyk gullig væske ud nogle gange, men er det bare fordi den er ved at hele?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   1. december 2014 kl. 17:08

   Hej As,

   Det er meget almindeligt når der er lavet et smykkeskift så tidligt. Så det er ikke noget du skal være bange for. Udvikler der sig en lille bobbel ved det øverste mærke, bør du gå i gang med at smøre den med tetræolie. Det vil få den til at forsvinde igen. Det er vigtigt at du kommer hurtigt i gang med dette, hvis det opstår, da boblen ellers risikere at blive permanent. Vi håber svaret kan bruges og ønsker dig held og lykke med din piercing.

   Svar
 • Rikke
  Rikke
  10. november 2014 kl. 12:54

  Hej Bodymod.dk
  Jeg har haft stretch siden 2008.
  De har været på 10 mm, men jeg har nu udvidet dem til 12 mm.

  De har klaret det rigtig fint, og der har absolut ikke været problemer med dem, indtil nu.
  De er helet fint. Men lige pludselig er de begyndt at hæve helt vildt.
  Jeg går med træ plugs, så synes ikke at der burde være problemer.

  Kan det være noget optakt til betændelse?
  Jeg renser dem flittigt, og håber kun på at de kan falde i hævelse, da det er utrolig stygt at kigge på.
  Jeg har haft mine plugs ude, og der er ingen sår i selve hullet.

  Mvh.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   1. december 2014 kl. 17:10

   Hej Rikke,

   Ja det kan godt være et tegn på noget betændelse der er under udvikling. Vi vil anbefale at du skifter til nogle andre plugs (gerne nogle lavet af stål) indtil det har lagt sig igen. Grunden til det, er at træ suger eventuelle bakterier til dig og derfor kan du med træ opleve en længere helingstid.
   Vi håber svaret kan bruges og vi ønsker dig held og lykke med dit stretch.

   Svar
 • Freja
  Freja
  5. december 2014 kl. 18:21

  Hej bodymod.dk
  Jeg fik i slutning af sommerferien lavet en tragus.
  Det gik rigtig fint i starten, men her på det sidste lange tid har den bare vært så øm og der er også kommen en bobbel bagpå.
  Jeg har den stang på 10 i, men alligevel er mit øre hævet helt op, og huden bag på er på en måde vokset med ud på stang.
  Har renset det med saltvand og klorhexidin som jeg har fået af vide af min piercer, men det hjælper desværre bare ikke.
  Så vil høre om der er andet jeg kan gøre end at tage den ud, for vil helst ikke tage den ud da jeg er rigtig glad for den.
  Mvh.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. december 2014 kl. 15:49

   Hej Freja,
   Jeg tror du vil drage stor nytte af vores beskyttelsesplade af silikone og vores tetræolie. Klik dig ind på begge produkter og læs om de gode egenskaber. Umiddelbart er det lige hvad du har brug for.

   Svar
 • Amanda
  Amanda
  9. december 2014 kl. 00:24

  Hej BodyMod,

  Jeg fik for godt 10 måneder siden lavet en dobbelt helix.. På det seneste har jeg haft problemer med dem, og jeg er ret sikker på at der i, i hvertfald den ene, er kommet en infektion. Mit øre er hævet og en smule ømt. Derudover bliver det hurtigt rødt når jeg renser det.
  Hvad er den bedste måde at komme af med hævelsen på, hurtigst muligt? Er det vigtigt med isotonisk saltvand eller virker sæbe og klorhexidin lige så godt?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   16. december 2014 kl. 17:39

   Hej Amanda,

   Vi vil anbefale at du skifter væk fra Klorhexidin. For når du har brugt det i så lang tid, bliver det ineffektivt. Ikke pga. indholdet i flasken, men det virker bare ikke på området længere. Ja faktisk kan det gøre mere skade end gavn, hvis det bruges over længere tid. Så vi vil anbefale at du kombinerer en PH-neutral sæbe med isotonisk saltvand. Brug evt. en intimsæbe, da disse ofte er uden parfume og andet skadeligt.
   Begynd så at behandle den som om din piercing var ny og følg vores gratis guide som du kan finde via linket her.
   Held og lykke med dine piercinger.

   Svar
 • Katrine
  Katrine
  10. december 2014 kl. 21:34

  Hej Bodymod.dk
  Jeg fik i sidste uge lavet en tragus piercing. I de første 5 dage eller sådan noget var den lidt øm, men den var ikke overdrevet hævet eller noget. Nu efter en uge er den hævet rigtig meget op, og den gør simpelhent så ondt hele tiden. Jeg har været hos to tattoo/piercerforetninger, som ikke kunne give mig 100 procent svar på om det var betændelse, da de var tattovører. Men hvis den lige pludselig er hævet så meget op, betyder det så ikke betændelse, og hvordan skal jeg så behandle den? Normalt bruger jeg intimsæbe to gange om dagen. Hvis det ikke er betændelse, kan der så ske noget ved at bruge fx. saltvand alligevel?
  Mvh

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   16. december 2014 kl. 17:42

   Hej Katrine,

   Det kan være lidt svært at bedømme om der er tale om en betændelsestilstand eller om det er noget andet der irriterer. Men vi vil da sige at det lyder som at være en betændelse. Så kom du hellere i gang med at rense med isotonisk saltvand også. Alternativt gå til din læge, hvis det ikke snart stopper. For det er ikke meningen at en piercing direkte skal gøre ondt efter at den er lavet.
   Og nej, der sker skam intet ved at bruge isotonisk saltvand, selvom det ikke skulle være en betændelse. Isotonisk saltvand er altid godt at bruge - Uanset om der er betændelse eller den heler som normalt.

   Svar
 • Katrine
  Katrine
  19. december 2014 kl. 16:11

  Hej bodymod.dk
  Kan man godt tage ud at flyve når man næsten lige har fået et hul ?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. januar 2015 kl. 11:37

   Hej Katrine,
   Det kan du godt ja, der er dog chancer for at piercingen vil hæve op. Så hvis du har mulighed for at vente med at bliver piercet til du ikke skal flyve, så gør gerne det :)

   Svar
 • Anne
  Anne
  2. januar 2015 kl. 09:11

  Hej Bodymod
  Jeg har fået betændelse i mit hul i højre øre efter jeg har taget mine øreringe ud. Dvs at jeg ikke har nogen ring i øret nu, og desværre har der samlet sig en stor klump betændelse inde i selve hullet. I går gik der hul på det, hvorefter der strømmede betændelse og blod ud. Hvad skal jeg gøre? Skal jeg forsøge at putte en ring i?
  Mvh

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. januar 2015 kl. 13:19

   Hej Anne,

   Kan du få en ring i øret, uden vold og magt, vil det gøre det hele lidt lettere at få til at hele igen. I så fald, skal du blot rense den som var din piercing helt ny. Men skal der vold og magt til, får du nok mere ud af at hoppe et smut forbi lægen. Lægen vil kunne give dig noget så du hurtigt få bugt med betændelsen, så du ikke risikere at dette indlukkes i øret. Vi håber svaret kan bruges og vi ønsker dig held og lykke med det.

   Svar
 • Mathilde
  Mathilde
  3. januar 2015 kl. 01:12

  Hej Bodymod.dk
  Jeg er 14 år gammel og overvejer at få lavet en navlepiercing, men er i tvivl pga. Hullet efter man har taget den ud. Mit spørgsmål er så, om navlepiercingen vil hele/vokse helt sammen, hvis man f.eks. Tager den ud efter mange år? Eller vil der være et hul for evigt? Selvfølgelig vil der være ar, men om der sådan er et hul man tydeligt ser?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. januar 2015 kl. 13:26

   Hej Mathilde,

   Der vil som du selv kommer ind på altid være et ar. Men hullet lukker sig som regel ret hurtigt. Arets synlighed afhænger meget af hvordan din krop generelt reagerer overfor sår. Får du normalt let tydelige ar, ja så gør du det også i navlen. Men kort sagt kan man sige, at jo sundere og jo bedre du passer på din piercing, jo mindre tydelig ar vil du få. Så rigtig meget omkring det at få en piercing er op til dig selv. Hold dig sund, så din krop heler hurtigt og sørg for at din piercing bliver renset korrekt og effektivt. Det hjælper en hel del! Men hvor meget er der desværre ingen som kan sige, da det er forskelligt fra person til person.

   Svar
 • ChrisV
  ChrisV
  6. januar 2015 kl. 03:13

  Hej BodyMod,

  Jeg fik lavet endnu en helix piercing (dvs. jeg har to nu ved siden af hinanden). Jeg har aldrig haft problemer med den første.
  Men med denne nye, er der kommet en slags "bobbel" under selve helixhullet på ørets forside, så man kan tydeligt se den hvis jeg fjerner håret. Den gør ikke ondt, men derimod klør en smule. Jeg opdagede boblen da jeg rensede den med intimsæbe i lunken vand og fjernede betændelsesskidt. Jeg vil være helt ærlig og fortælle at jeg har passet mindre godt på denne end min første. Jeg skiftede smykket ud en uge for tidligt, jeg har fået den skubbet til nogle gange (til frisør) sådan så det var umuligt at sove på øret, da det gjorde ret ondt, og jeg har ikke renset den så godt på det sidste. For en uge siden ca. skiftede jeg smykket ud til den originale som min piercer skød den ind med, og har passet lidt mere på den end før. Men så opdagede jeg boblen.
  Skal jeg tage den ud, eller blive ved med at rense den? Evt skifte til et længere smykke?

  Hilsen Christina

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. januar 2015 kl. 14:35

   Hej Christina,
   Vi vil anbefale at du beholder dig nuværende smykke i, hvis det ellers er langt nok til at du let kan rense omkring det, uden at tage smykket ud hele tiden. Fortsæt med at rense som du gør og kombiner det gerne med noget isotonisk saltvand og tetræolie. Den isotoniske saltvand vil fremskynde din heling og tetræolien vil med stor sandsynlighed kunne hjælpe med at dræne den lille bobbel. For den lille bobbel skal du gøre noget ved med det samme, da den ellers kan blive permanent.
   Vi håber svaret kan bruges og ønsker dig held og lykke med din piercing.

   Svar
 • Anna
  Anna
  9. januar 2015 kl. 19:39

  Hej Bodymod. Jeg fik lavet en næsepiercing i går hos en professionel piercer - hun gav mig desværre ikke så meget information omkring den som jeg havde håbet på. Jeg har stadig meget ondt i dag (dagen efter) og den er meget rød og kløende. Er det normalt? ville tro at rødmen skulle være falmet lidt. Håber i kan besvare mit spørgsmål.
  Hilsen Anna

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. januar 2015 kl. 14:45

   Hej Anna,

   Det er meget almindeligt at man er rød i nogle dage efter. Det er jo trods alt temmelig meget "traume" du har udsat din næse for. Hvis din piercing ellers er lavet med et ordentligt materiale, bør den kun klø pga. helingen der er ved at foregå. Øm vil den naturligvis også være i nogle dage efter. Begynder den dog at klø voldsomt, bør du gå til din piercer og forhøre dig om der er brugt, sølv eller kirurgisk stål. Er der det, så forlang at få smykket skiftet til ren titanium. Det burde hjælpe, men mon ikke at din kløen forsvinder igen :)

   Svar
 • Signe
  Signe
  30. januar 2015 kl. 22:16

  Jeg har for måske en tre-fire år siden fået lavet et hul på min øreflip, sådan ca midt på. Brusken i øreflippen er startet der hvor hullet er lavet..
  Jeg går og overvejer og tage den ud, for hullet er placeret dårligt, så kunne godt tænkte mig at få lavet et nyt - mit spørsmål er om i tror/ved at hullet kan vokse sig samme efter alle de år, så jeg kan få lavet et nyt ??
  Mvh Signe

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. februar 2015 kl. 14:42

   Hej Signe,

   Typisk så gror de faktisk aldrig rigtig helt sammen, når man har haft en piercing i øreflippen. Men prøv at gå til en piercer og bed ham/hende vurdere hvad du har af muligheder. Ofte findes der nemlig mange flere muligheder end hvad man selv går og tror. Så det må være vores klare anbefaling til dig. Vi krydser fingre for dig og ønsker held og lykke med det.

   Svar
 • B.L.
  B.L.
  14. februar 2015 kl. 21:39

  Hej bodymod.
  nu har jeg prøvet at få navle piercing 2 gange Og det er jo dyrt at skal få lavet en ny hvert år pga problemet. Grunden til at jeg tog den ud første gang var fordi den tilsidst kun sad i et meget tyndt lag i mit skind... Nu gør den det desværre igen og min søster syntes også den er underlig for hendes har været i i 6 år nu og hendes sidder helt som den skal med hud lag! Jeg var blivet bedt om at rense den hver dag og det har jeg skam gjordt både 1 og denne gang.
  Hvad kan det skyldes at det sker :(?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. februar 2015 kl. 13:14

   Hej,
   Grunden til at den vokser ud, kan være fordi den ikke bliver piercet langt nok inde i navlen - Det er dog ikke til at sige, uden at have set den, så du bør opsøge en piercer - Gerne en anden end den der lavede de to første, for er det der problemet ligger, vil vedkommende nok sige at den er lavet ordentligt. Så opsøg en anden piercer.
   Det kan evt. også være fordi kroppen prøver på at skille sig af med materialet, så få din piercer til at bruge så "rent" et materiale som muligt. Titanium er f.eks. mere rent en kirurgisk stål.

   Svar
 • Ditte
  Ditte
  14. marts 2015 kl. 09:44

  Hej Bodymod.
  Jeg fik i midten af januar lavet en Madonna og på indersiden forsøger huden at vokse udover, var ved min piercer efter 6 uger for at få forkortet staven(var der jeg opdagede det) og hun mente det ville forsvinde selv og hun havde set det før.
  Men nu er det så lidt ømt på indersiden og synes "flappen" der forsøger at vokse udover er blevet større og den er hvid i kanten.
  Er lidt i tvivl om hvad jeg kan gøre ved det, vil helst undgå at skulle af med den ?
  Mvh Ditte

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. april 2015 kl. 16:01

   Hej Ditte,
   Du kan med fordel anvende en beskyttelsesplade af silikone, som er en lille plade der sættes mellem din læbe og selve bagpladen på smykket. Det kræver dog at der er plads til den, så det kan godt være du skal have et lidt længere smykke i også.

   Svar
 • louise
  louise
  18. marts 2015 kl. 08:14

  Hej.
  Jeg har lige et spørgsmål. Jeg har fået Lavet en percing i den lille brusk stykke der sidder inde i øret. Men når man skal gøre den rent hvordan anbefaler i så man gør? Jeg synes det er svært og komme til inde i øret og på det gjort rent bag på :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. april 2015 kl. 15:57

   Hel Louise,
   Du kan med fordel komme noget af din rensevæske på en vatpind eller et stykke vat, det gør det noget lettere at komme rundt i kroge og hjørner :)

   Svar
 • Michelle
  Michelle
  30. marts 2015 kl. 12:40

  Hej, jeg fik for 1 1/2 måned siden lavet en tragus piercing, jeg har ikke haft de store problemer med den. Renser med saltvand 1-2 gange om dagen. Men har fået en knop lige over hullet, ligner lidt en lille bums, den er ikke øm eller noget. Men syntes bare den ser træls ud, hvad kan det være og hvordan får jeg den væk ? :-)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. april 2015 kl. 11:47

   Hej Michelle,
   Du kan med stor fordel anvende tetræolie, som med sine antiseptiske egenskaber vil udtørre huden og dermed dehydrere "bumsen".

   Svar
 • Katrine
  Katrine
  3. april 2015 kl. 18:55

  Hej BodyMod jeg fik lavet tre piercinger i slutningen af sidste sommer og jeg har nok ikke været den bedste til at tage sig af dem. Efter et par måneder lagde jeg mærke til at der ligesom var en klump ved alle alle mine piercinger. Jeg troede i starten at det var betændelse men fandt senere ud af at det ikke var. Men hvad er det så? Og hvordan for jeg det væk?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. april 2015 kl. 11:51

   Hej Katrine,
   Tetræolie må være produktet du søger til at fjerne dine buler. Olien vil udtørre huden og dehydrere bulerne, så de med tiden forsvinder.

   Svar
 • Simone
  Simone
  5. april 2015 kl. 21:48

  Hej bodymod.
  Jeg har fået lavet dobbelt helix i det ene øre og én enkel helix i det andet øre for 2 uger siden. De var meget ømme de første par dage, hvilket de nogle gange stadig kan være. Men begge min øre er helt røde i toppen og så klør pircingerne helt vildt. Jeg renser dem hver da i klorhexidin.
  Er det normalt at mine øre er røde fordi de er irriteret? Og er det normalt at pircingerne klør mega meget?
  Hilsen Simone :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. april 2015 kl. 11:55

   Hej Simone,
   Når kroppen prøver at reparere sig selv, klør det ofte. Det kender man også efter sår på knæ osv. Men fortsætter det, kunne noget tyde på at du måske ikke kan tåle materialet piercingerne er lavet med. Hvis du ikke er sikker på hvilket materiale der er brugt, så prøv at tage fat i din piercer. Det skulle gerne være titanium.
   Generelt er helixpiercinger lang tid om at hele pga. at de er piercet i ren brusk, men det er som udgangspunkt ikke meningen at de skal være røde og irriteret i længere tid.

   Svar
 • Nikoline
  Nikoline
  8. april 2015 kl. 23:57

  Hej Bodymod!
  Jeg har fået lavet en helixpiercing for ca 3 måneder siden.
  jeg har renset det godt med klorhexidin men der er alligevel gået lidt betændelse i..
  Jeg ville skifte til et andet smykke i dag (ørestikker) men da jeg putter den i går den igennem øret ved siden af det hul jeg fik lavet professionelt.. så har simpelthen lavet et nyt hul i mit øre :O Det blødte meget!
  Hvordan skal jeg tackle det? Jeg kan kun få smykket igennem det hul jeg selv lige har lavet.. Skal jeg lade det sidde i der eller hvad er bedst??

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. april 2015 kl. 11:58

   Hej Nikoline,
   Det er noget du bør gå til din piercer med. Der er mange ting der er forkerte ved det du har gjort, bl.a. trådtykkelsen på ørestikkeren, materialet på ørestikkeren, det ekstra hul du har lavet og ikke mindst betændelsen. Så et smut til pierceren, hvis du da ikke allerede har været der :)

   Svar
 • Julie
  Julie
  17. april 2015 kl. 18:04

  Hej. Jeg fik en navlepiercing for en månedstid siden og har ingen problemer haft overhovedet. Jeg er dog kommet i tvivl om, hvornår jeg må skifte den til en anden. Jeg har nemlig hørt alt fra 3 uger til 12 måneder.. Mange siger når den er overflade/færdighelet, men hvordan ser man dette?(:

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. april 2015 kl. 18:42

   Hej Julie,
   Det er altid svært at rådgive præcist, da man heler forskelligt, det er sikkert også derfor du har hørt om de forskellige tidsintervaller.
   Men vent med at skift den til den ikke længere er øm eller irriteret. Det burde den ikke være efter en måneds tid, hvis du ellers har renset den efter din piercers anbefalinger.

   Svar
 • Ida
  Ida
  24. april 2015 kl. 15:51

  Hej body mod for omkring 2-3 måneder siden fik jeg lavet en piercing i øret lige hvor brusken starter. Jeg har renset den to gange om dagen i starten, men efter jeg skiftede den til en ring har jeg ikke renset så meget mere. Her idag kom der så en byld bag på øret lige ved hullet. Jeg trykkede hul på den og der kom meget blod ud og lidt Hvidt væske. Skal jeg tage min piercing ud? Og hvordan skal jeg rense den da der er hul på bulen/bylden?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   27. april 2015 kl. 11:13

   Hej Ida,
   Du skal rense den som var det en helt ny piercing. Dvs. ca. to gange om dagen med enten isotonisk saltvand eller en mild klorhexidin. Er der ikke forbedringer med piercingen, bør du opsøge din piercer for at få mere præcis vejledning.

   Svar
 • Linette
  Linette
  9. maj 2015 kl. 22:03

  Hej BodyMod.
  Jeg har haft min navlepiercing i ca. 4 år. I starten gik det rigtig godt, og den var rigtig pæn. Jeg ville gerne have et nyt smykke i, så jeg kiggede selvfølgelig på nogen billige over nettet, hvilke ikke var ægte, og det resulterede i en masse betændelse. jeg har renset min piercing, og gør meget for at fjerne betændelsen, hvilket ikke lykkedes. Den ser grimmere og grimmere ud jo længere tid der går. Den gør ondt, og betændelsen går igennem tøjet, så vil egentligt gerne have den ud. Må jeg godt tage den ud selvom der er betændelse i, eller har det noget at sige?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   11. maj 2015 kl. 11:20

   Hej Linette,
   Kort sagt, så må du må ikke tage den ud før du har fået styr på din betændelse, da der ellers er chancer for at du lukker betændelsen inde.
   Rens den to gange dagligt med isotonisk saltvand, så burde du være godt på vej.

   Svar
 • Sophie
  Sophie
  13. maj 2015 kl. 10:46

  Hej Bodymind:) jeg fik for godt 6-7 måneder siden lavet en navlepiercing, jeg har døjet en hel del med betændelse, men nu er der kommet en forholdsvis stor kugle ligende ting ved siden af den øverste kugle, den er stor og gør ondt når jeg har for strammebukser på eller hvis jeg sidder ned.. Hvad kan det være? jeg er så enormt glad for min navlepiercing og ønsker virkelig ikke at skulle af med den... hvad kan jeg gøre? for jeg tør ikke at skifte den da den gør så ondt og jeg er bange for jeg ikke kan få en ny piercing igennem. kan det være arvæv eller kan det være fordi det smykke jeg har i er fra polen men der stod på pakken at det var kirugisk stål?
  Håber virkelig ikke ved hvad jeg kan gøre
  knus

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. maj 2015 kl. 18:26

   Hej Sophie,
   Det kan være en lille væskesamling du oplever ved siden af din topkugle. Du kan med fordel bruge tetræolie, som vil dehydrere bulen for væske. Rens piercingen som var den helt ny og påfør umiddelbart efter rensningen, olien, som vil sørge for at fjerne væsken.

   Svar
 • Nana
  Nana
  1. juni 2015 kl. 03:15

  Hej bodymod.
  Jeg har for 2 år siden fået lavet en Helix piercing, hvilket er fint, men hver gang jeg skifter smykke så kommer der en kugle af betændelse... Den går som regel væk efter et par uger med daglig rensning, men kan bare ikke forstå hvorfor jeg får betændelse hver gang jeg skifter.
  Hjælp please?
  Mvh Nana

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   12. juni 2015 kl. 18:17

   Hej Nana,
   Noget kan jo tyde på at din piercing ikke er ordentligt helet endnu, hvis der stadig er perioder med betændelse. Lad evt. være med at skifte smykke så tit - Vent til du er sikker på at der ingen kompliaktioner er mere.
   En helix heler indefra og ud og er forholdsvis lang tid om det, så rens jævnligt og skift ikke før den er helet ordentligt.

   Svar
 • Mille
  Mille
  17. juni 2015 kl. 18:00

  hvad skal man gøre hvis ens piercing ikke kan komme af. Har en navlepirecing som sidder fast og jeg kan ikke få den ud.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   18. juni 2015 kl. 12:15

   Hej Mille,
   Hvis det er kuglen der er skruet så godt fast at den ikke kan skrues af igen, så kan du få et bedre greb ved at tage gummihandsker på. Alternativti kan du tage til en piercer - De har som regel det nødvendige værktøj til at skille piercingsmykker ad.

   Svar
 • Daniella
  Daniella
  27. juni 2015 kl. 12:52

  Jeg har for ca. En måned siden fået lavet en næsepiercing. Men der er kommet en mærkelig hævelse omkring den. Hvordan får jeg den fjernet hævelsen.
  Please hjælp.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   29. juni 2015 kl. 16:59

   Hej Daniella,
   Det kommer lidt an på hvad hævelsen skyldes. Er det f.eks. betændelse der gør at det hæver op, bør du rense den to gange dagligt med den rensevæske din piercer har anbefalet dig.

   Svar
 • Ajsa
  Ajsa
  1. august 2015 kl. 10:57

  Hej
  Jeg fik lavet en helix piercing, for 7 månder siden. Men i dag på jeg jeg havde to "bobbler" på hver side, af piercingen. Kan jeg godt tage til en læge om få dem presset ud? Da jeg ikke har nogen piercer nær mig.
  Hilsen Ajsa.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   3. august 2015 kl. 11:46

   Hej Ajsa,
   Du kan godt tage til lægen, men om de punkterer boblerne ved jeg ikke.
   Jeg vil næsten anbefale dig at prøve vores tetræolie, som går ind og dehydrerer huden. Læs evt. produktteksten og anmeldelserne under fanen "Bedømmelser".

   Svar
 • S
  S
  9. august 2015 kl. 02:59

  Hej :)
  Mit piercing som er en helix fik jeg laver i lørdags. Jeg fik lavet to i samme øre. Jeg står i den situation at den nederste af de to ikke er blevet så god bagpå. Jeg synes ihvertfald ikke den sidder som jeg havde forventet. Mig spørgsmål går ud på om jeg kan gå op til Pirerceren og få pillet den ene helix ud også få lavet en ny som sidder en smule længere nede end den som man piller ud eller om det er bedst at vente til den man piller ud er vokset sammen?
  Mvh en meget frustreret pige

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   28. august 2015 kl. 16:13

   Hej S,

   Hvis du er sikker på at du ikke ønsker den, bør du få den pillet ud så hurtigt som muligt. Det giver dig det mindst mulige ar.
   Men det kan ikke altid anbefales at få lavet en ny med det samme. Det kommer meget an på hvor irriteret dit øre er. Så ofte kan det lade sig gøre og andre gange er det bare ikke det bedste valg.

   Svar
 • Julie Pedersen
  Julie Pedersen
  12. august 2015 kl. 00:36

  Hej Bodymood!
  Jeg har fået lavet brystpiercinger for ca.1 år siden, jeg har haft on/off sådan en lille bule ved en af siderne af piercingen, nogle gange kan jeg trykke på piercingen også kommer der noget hvidligt tyk væske ud, det lugter ikke. Hvad er det? Det plejer at gå væk når jeg renser det med klorhexidin. Prøver min krop at udstøde dem, eller hvorfor kommer de?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   28. august 2015 kl. 15:33

   Hej Julie,

   Det er en smule betændelse de sidder sig der. Stop med at bruge din klorhexidin, da det meget vel kan være den som både fjerner bulen men også skaber den. For klorhexidin er med til at gøre huden meget tynd og når huden er det, kommer sådanne buler let. Så skift over til at rense den med noget PH-neutral, parabene og parfumefri sæbe, samt isotonisk saltvand. Så bør din hud omkring piercingen få det bedre. Skulle det så ske, at bulen kommer igen, så smør den eventuelt med noget tetræolie, såfremt sæben og saltvandet ikke tager den.
   Vi håber svaret kan bruges og at du får bugt med problemerne.

   Svar
 • Pernille
  Pernille
  21. august 2015 kl. 00:07

  Hej Bodymod :)
  Jeg har fået en næsering, jeg jeg renser den hver morgen og aften med sæben som pierceren har givet mig og jeg har også fulgt anvisningerne til punkt og prikke. Men min hud er begyndt skalder af i store flager og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Har i nogle gode råd?
  Mvh. Pernille

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   28. august 2015 kl. 15:22

   Hej Pernielle,

   Det kan sagtens forekomme her i starten når din piercing er ved at hele. Det vil aftage langsomt, i takt med at du nedtrapper rensningsfrekvensen. Men kig for en sikkerheds skyld efter på din sæbe, at den hverken indeholder parabener, parfume og at den er PH-Neutral. Overholder den ikke alle tre dele bør du skifte sæbe.
   Vi håber svaret kan bruges og ønsker dig held og lykke med din piercing.

   Svar
 • Sascha
  Sascha
  3. september 2015 kl. 00:13

  Hej, jeg kunne godt tænke mig at vide om betændelse i navlepiercingen ser sådan ud som det på billedet? Og er det et redigeret billede eller et som er taget af en betændt navlepiercing? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   3. september 2015 kl. 11:29

   Hej Sascha,
   Jeg kan godt forstå du sprøger. Lige netop det billede er redigeret, men samtidig afviger det ikke langt fra nogle autentiske tilfælde. Vi har set navlepiercinger som ser værre ud end lige dét billede.

   Svar
 • Clara
  Clara
  16. september 2015 kl. 00:50

  Hej.
  For 4 måneder siden fik jeg lavet 2 ekstra huller i øreflippen ved siden af min første. De var betændte i den første periode. Den midterste er hele nogenlunde fint men den øverste har jeg stadig problemer med. En gang i mellem er den fin, men lige nu føles huden om den hård og hæver op. Bagpå sidder der sådan en lille knop agtig ting men den sidder ved siden af hullet. Hvis jeg trykker på knuden kommer der enten noget Hvidt ud eller gennemsigtig væske ud. Den gør ikke som sådan ondt men den hæver, svier lidt og bliver rødt. Ved ikke om det er fordi hullet sidder tæt på brusken? Er bare træt af det og har ikke lyst til at tage den ud. Jeg renser med klorhexidin. Hvad kan jeg gøre ved det? Tak!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   16. september 2015 kl. 11:48

   Hej igen Clara,
   Du kan med fordel prøve at anskaffe dig noge tetræolie mod betændte piercinger. Den har den egenskab, at den går ind og dehydrerer huden. Efter få dages brug, burde du kunne se en effekt i form at mindre hævelse og en minde knop bagpå øret.

   Svar
 • Hanne
  Hanne
  24. februar 2016 kl. 19:38

  Hej Bodymod
  Jeg fik i lørdags skudt en halfway i. Lørdag og søndag gik fint, men fra mandag er mit øre meget varmt, rødt, hævet og en konstant dunken og smerte i øret. Hvad skal jeg gøre? Er det normalt?
  Jeg har passet og plejet den, som man skal.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   25. februar 2016 kl. 13:44

   Hej Hanne,
   Det er ikke normalt at dit øre skal dunke og være konstant ømt. Desværre gør det mere skade at få en piercing lavet med pistol, end hvis den var lavet med nål - Det kan selvfølgelig godt være derfor du oplever de store smerter.
   En piercing bør ikke være øm konstant, kun når du rør ved den. Hvis du stadig oplever store smerter og dunken, bør du opsøge en erfaren piercer, som kan tage et nærmere kig på det.

   Svar
 • Cecilie
  Cecilie
  28. marts 2016 kl. 16:14

  Hejsa.
  Jeg fik lavet en navle piercing i september. Den så ud til at være helet rigtig fint og det hele.
  Men LIGE pludselig er der blod og en rød ''bobble'' bag ved den. det ser rigtig mystisk ud. jeg ved ikke om ''bobblen'' er hud eller betændelse. jeg har prøvet at fjerne det men det sidder fast... Men jeg kan ikke mærke den.

  Det er svært at beskrive den, men jeg håber at i kan hjælpe :)

  Hilsen Cecilie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. april 2016 kl. 11:31

   Hej Cecilie,

   Den bobel du oplever er desværre meget almindelig og kan pludselig opstå. Såfremt det ikke er en du får behandlet hurtigt, vil den desværre kunne blive permanent. Prøv at læs mere om hvad tetræolien her gør - Så vil du nok kunne se at det er sådan en du f.eks. skal bruge i kampen mod den.

   Svar
Skriv et svar