Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Information om piercinger og stretching

Her finder du vores forsøg på at give dig svar på alle dine spørgsmål vedr. piercinger og stretching.

Vælg blot en af kategorierne herunder og du vil kunne læse meget mere om alle typer piercinger, risici, historie, fremgangsmåder og meget mere.

Vælg din kategori her:

 

Find svaret eller stil et spørgsmål

Vi vil hjertens gerne servere alle svarene på din spørgsmål på et sølvfad. Derfor håber vi også at vi har afdækket alle tænkelige spørgsmål i vores mange artikler. Hvis vi dog lige har glemt noget du gerne ville vide, så bare spørg. I bunden af hver artikel, finder du et par felter hvori du kan skrive dit navn, din email og dit spørgsmål. Så snart vi har svaret, få du besked pr. email og andre vil kunne læse dit spørgsmål også. De vil dog ikke kunne se din email.

Så spørg endelig løs, det kommer kun andre til gode. For hvis du er i tvivl andre sikkert også. På den måde kan vi hjælpe flest mulige af gangen.
Husk det er helt okay at være anonym. Bare lad være med at skrive dit navn, så er der ingen der finder ud af hvem du er.

Vi har også lavet et par guides, til dig som ønsker at være grundig i din rengøring af dine piercingsmykker, rensning af din nye piercing eller stretche korrekt og uden komplikationer.

Disse guides finder du frem til, blot ved at klikke på de ting du søger information omkring. Enten i form af skrift her på sitet eller via en stor guide vi sender dig gratis pr. email som PDF.

Rigtig god fornøjelse
BodyMod.dk Shop

 

6 kommentarer til “Information om piercinger og stretching”

 • Helle Wang Toft
  Helle Wang Toft
  31. juli 2013 kl. 19:50

  Findes der en tang der kan holde på- og skrue sten/kugler på f.eks hestesko. Synes det er mega svært at holde - og skrue en 4 mm kugle uden at tabe den. Vh Helle

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. august 2013 kl. 15:53

   Hej Helle,
   Det gør der, ja. Du finder den lige her: Kugleholder.

   Svar
 • kim
  kim
  15. juni 2014 kl. 22:57

  I skriver meget om piercerens garanti, hvilken form for garanti kan han stille og hvilken form for ansvar har han hvis han har udført piercingen korrekt og vejledt kunden i korrekt pleje? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. juni 2014 kl. 12:39

   Hej Kim,
   En piercer stiller som alle andre erhversdrivende ofte en garanti for vel udført arbejde og info samt at materialekvaliteten er i orden. Så hvis piercingen er korrekt udført og der er givet info nok mht. efterbehandling, så er det efterfølgende op til kunden at holde sig til den info der er blevet givet.
   Det at få en piercing kræver måske 10% arbejde fra pierceren og 90% fra kunden selv. Pierceren skal "kun" sørge for at lave den korrekt og vejlede kunden korrekt.

   Svar
 • Victoria Hansen
  Victoria Hansen
  23. november 2014 kl. 16:46

  Hej!
  Jeg sidder og er lidt nervøs. Mig og min bedsteveninde er rimelig interesseret i piercingere og vi har besluttet os for at få nogle der minder os hinanden, eftersom vi ikke ser hinanden så meget som vi har gjort.
  Og derfor har jeg valgt piercingen angel bites og min veninde skal så have snakebites.
  Men jeg er lidt bekymret for om det gør meget ondt. Ved at smertetrinnet er 2, men hvad kan det sammenlignes med?
  - Mange tak!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   1. december 2014 kl. 17:42

   Hej Victoria,

   Når de kun måler to ud af ti, så er der ikke tale om meget mere end hvis du niver dig selv hård i armen. Det er med andre ord, en smerte som LANGT de fleste sagtens kan overkomme og som man ikke bør være nervøs for. Så du og din venninde kan roligt tage til en piercer og få lavet jeres "venninde piercinger" :)
   Vi håber svaret kan bruges og vi ønsker jeg held og lykke med dem.

   Svar
Skriv et svar