Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Assorteret tungepiercing med kugler af akryl

Lagerstatus: Ikke på lager

5,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Jeps du så helt rigtig - Disse tungepiercinger koster kun 5 flade kr. pr. stk.
Er der så noget galt med dem? Niksen, materialerne er stadig de sikre (kirurgisk stål og akryl) og den eneste grund til at de er så billige er at vi bare skal af med dem. Derfor er prisen nu banket ned!

Så mangler du lidt nyt til tungen, så har du her muligheden for at få en af de mange smukke modeller. Den eneste ulæmpe er at du ikke selv kan vælge farven/designet - Så tag en chance og bestil dig selv nogle nye flotte tungepiercinger :)

Husk at begge kugler kan skrues af staven og sættes på en mindre hvis dette ønskes. Målene er som standard for en tungepiercing, se ovenfor.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer U-33
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Bedømmelser (14)
Fede farver
Karakter
Jeg bestilte to, og jeg fik to meget ens med forskellige farver. Personligt synes jeg at 6mm kugler er rimeligt store til min mund, men ellers god kvalitet! Bedømt af Teresa
Tilfreds kunde
Karakter
Helt tilfreds med både kvalitet og leveringstid. Ikke sidste gang jeg kommer til at handle her! Bedømt af Ida
Fine piercinger - billige
Karakter
Akrykkuglerne virkede også på de andre stave jeg havde og var mere behagelige. De klirrer ikke så meget mod tænderne. Fede at have :) Bedømt af IJ
Meget tilfreds!
Karakter
Alle kuglerne fungerede perfekt og jeg var også vild med farverne :3 Det er bedre for tænderne med akryl, anbefales! :D Bedømt af Roelga
Et super tilbud
Karakter
Pakken kom dagen efter jeg havde bestilt og jeg er meget tilfreds med måden de er pakket på. Bedømt af Louise
Super lækkert
Karakter
Et tilbud der er svært at sige ned til... Købte 40 stave. De kom med posten dagen efter, så leveringen er i top, lige så vel som prisen.
Største problem er at bestemme mig for hvilken en af stavene jeg skal bruge, udvalget er fantastisk :)
Har kun gode ting at sige herfra, og helt sikkert et sted jeg vil handle igen.
Bedømt af Pernille
DET VÆRD
Karakter
Jeg købte 5stk for noget tid siden og jeg fortryder det ikke! De er i god stand og de fejler intet. De forskellige designs er virkelig gode, men det er self. En ulempe at man ikke selv kan bestemme designet, men så har man lidt forskelligt og det er igen kun 5.- Bedømt af Liv
Nice! :D
Karakter
Jeg bestilte 20 stk. og der var ikke ÉN som jeg ikke kunne lide.. Ligesom navlepiercingerne er de super rare at bruge og have i :) Og farverne er helt i top!! Det er faktisk rigtig spændene at gå og vente på at få sine piercinger og se hvordan de ser ud.. :D Så Thumbs up for det :D Bedømt af Fanny
Super pris og super kvalitet
Karakter
Jeg købte 4... rigtig fine tunge piercinger :)
fik en med en sommerfugl, ild i sort og lilla, en lyseblå og en grøn der ligner en glas kugle ;)
Er rigtig tilfreds :)
Er hvertfald ikke sidste gang jeg køber her inde :)
Bedømt af Christina
Lækre smykker
Karakter
Hvordan kan det gøres så billigt? :D Jeg bestilte 20 af disse sammen med 20 af de assorterede navlepiercinger og er lige så tilfred med dette produkt, som jeg er med navlepiercingerne.
Ud af de 20 jeg bestilte var der ikke to der var ens.
Jeg kan varmt anbefale dette produkt til andre.
Bedømt af Katrine Hansen
Sådan!
Karakter
Jeg tog chancen og bestilte 5 stk.. Jeg fik 5 flotte smykker, dog ikke nogen jeg ville have købt hvis jeg havde set dem i en butik, men da jeg fik dem tænkte jeg: det er god stil :) jeg synes det er helt vildt det kan gøres så billigt Bedømt af Maria
FANTASTISK
Karakter
Jeg har købt 10 stk. og der kom ingen der var ens, det var super fedt at I havde valgt at blande det sådan jeg ikke fik nogle ens. Jeg er super vild med de forskellige designs. Det er en super god piercing til prisen. 5 kr, er jo næste ingenting! Jeg er super glad for mine nye tungepiercinger! Bedømt af Anne
Super fede
Karakter
Har lige fået min bestilling med posten, og de er super fede. :)
Rigtig god service og hurtig levering :)
Bedømt af Christina Grynderup
Billigere bliver det ikke
Karakter
Jeg har set disse smykker andre steder på nettet, men godt nok ikke til denne pris. Kvaliteten på smykkerne fejler intet. Den eneste ulempe er at man ikke selv kan vælge designet, men bestiller man nok af dem, er der helt sikkert nogle ind i mellem man kan lide. Bedømt af Helle Kirstine
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Assorteret tungepiercing med kugler af akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images