Assorteret navlepiercing med kugler af akryl

Lagerstatus: På lager

5,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vil du gerne have et stort udvalg af smukke navlepiercinger og tør du løbe chancen? Så kan du her få en af de mange assorterede navlepiercinger.

Navlepiercingerne har alle standard mål og kommer med en stav der er lavet af det sikre materiale kirurgisk stål. Kuglerne er altid lavet af akryl og kommer med alt lige fra spændende og farverige motiver, til hel eller halvfarvede.

Bemærk at eneklte modeller kan have både akryl kugler og akryl stave - Hvilket gør dem dejligt fleksible.

Så slå til nu og få dit et stort udvalg for småpenge.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer U-8
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (14)
Fede piercinger
Karakter
Super fede piercinger, fede mønstre Bedømt af E
Fine farver
Karakter
Jeg købte disse til en veninde og hun blev meget glad for dem :3 Bedømt af Roelga
Fede farver!
Karakter
Jeg midtog i sidste uge 7 piercinger der alle var i fede farver og alle var forskellige! Helt bestemt noget jegvil gøre igen!:D Bedømt af Julie
MEGA FEDT
Karakter
Fik 5 ind af døren for nogle dage siden og de er så fede!
Jeg fik en meget orange pift, så håber når jeg bestiller igen at jeg får nogle andre fede farve :D
Jeg anbefaler dem klart!!!
Bedømt af :D
Nalvepiercingerne!
Karakter
Bestilte mig 15 piercinger - de så fede alle sammen. De har hver sit design, og jeg fortryder slet ikke at de er købt - meget behageligt at have i! Kan klar anbefales. Bedømt af Julie
Dejlige smykker!
Karakter
Modtog mine 20 piercinger i går, og jeg er mere end tilfreds! De er alle sammen så pæne i farver og mønstre, og de er rigtig behagelige og nemme.
De kan helt klart anbefales til når det bare skal være nemt og farverigt!:-)
Bedømt af Janni
Fede smykker til absolut ingen penge
Karakter
Jeg har absolut intet at klage over. Bestilte 20 smykker, (Man ved jo ikke hvad man får, så ville være sikker på at der bare var et par jeg kunne lide :)) og de kom som lovet dagen efter. Ud af de 20 jeg bestilte kan jeg lide alle 20, så jeg er rigtig glad og positiv.
Og som Lena Kristensen skriver, så er overraskelsesfaktoren meget sjov :)
Kan kun anbefale disse smykker...
Bedømt af Katrine Hansen
Fantastisk!
Karakter
Fik mine piercinger ind af døren i dag, og er fuldt ud tilfresd med kvaliteten! Det at de er så billige er jo bare et ekstra plus :) Bedømt af Renee Ehlers
god servis
Karakter
Jeg var så uheldig at jeg fik de forkerte piercinger tilsendt som var til tungen og ringede så derind i dag og for de rigtige i morgen:) fem stjerner Bedømt af Maria Dalgaard
super :D
Karakter
nemt og bestille og overskuelig hjemmeside kan kun råde andre til og bruge denne her side hurtig levering og man fik hvad man bestilte , skønt skønt :D Bedømt af Diana
Overraskende!
Karakter
De er bare så fedt ;) De kan kun anbefales synes jeg. Det er ret spænnende hvad man får synes jeg. Bedømt af Jasmin
Fede smykker
Karakter
Meget fede smykker til billige penge. Kan godt lide "overraskelsesfaktoren" når man åbner pakken og ser hvad man får. Tommel op. Bedømt af Lena Kristensen
Lækre smykker
Karakter
Har netop fået dem ind af døren og de lever helt op til mine forventninger. Super smykker til prisen Bedømt af Helle Kirstine
Navlepiercing
Karakter
Det er utroligt i kan sælge dem til den pris Bedømt af Lindis Rasmussen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Assorteret navlepiercing med kugler af akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images