Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Abstrakt dermal af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

289,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer
Her finder du en af de lidt mere abstrakte dermals. Der er simpelthen din egen fantasi der sætter grænsen for, hvad det kan ligne. Om det ligner et stjerneskud, en blomst eller et snefnug - det lader vi dig om at afgøre. Noget der ikke er abstrakt er materialet det er lavet af. Smykket er nemlig lavet af 14 karat guld, som er det eksklusive, højkvalitets materiale, der vil tiltrække alles opmærksomhed. Du har også mulighed for at vælge mellem flere 14 karat varianter, eksempelvis den elegante 14 karat hvidguld. Ikke nok med at smykket er lavet af 14 karat guld, så sidder der også hele fem klare sten på smykket. Som du kan se på billedet, så sidder der fire sten i hvert hjørne af smykke, samt en centersten i midten af smykket.
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-78
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Abstrakt dermal af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.