Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

8 teflon tungepiercinger

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du virkelig gøre lidt af et kup for her får du en samlet pakke med hele 8 flotte tungepiercinger i forskellige farver, i ét og samme køb. De mange flotte tungepiercinger er lavet af teflon som er et både blødt og super behageligt materiale at bruge i tungepiercinger. Kuglerne er lavet af akryl som er skånsomt mod både tænder og tandkød. Både teflon samt akryl er 100% nikkelfrit så også i den forbindelse kan du være fuldstændig tryg ved disse materialer.

Du får som sagt 8 forskellige tungepiercinger som vil bliver leveret i de 8 friske farver du kan se på billedet. Længden er 16 mm. på dem allesammen men du kan faktisk selv forkorte staven, hvis du synes at 16 mm. er for langt til din tunge. Det er supernemt og kræver kun en saks samt en lille metalkugle, der har samme trådtykkelse som staven.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-Pack-4
Antal enheder 8 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Super behagelige.
Karakter
De her tungepiercinger er rigtig behagelige at have i munden. Og de er også mere skånsomme mod tænderne, hvis man kommer til at tykke i dem.
Jeg syntes faktisk den her pakke er helt perfekt til flok med nye tungepiercinger - det er ikke alt for dyrt , der er et væld af farver at vælge imellem.. og igen - de er behagelige at have på og skånsomme for tænderne, og hvis man er nyerhverver af en tungepiercing så kan man tit komme til at bide i den eller klappe den mod tænderne. Så jeg vil helt klart anbefale lige præcis den her piercing pakke til andre. Også fordi det er meget behagelige farver, og et godt farveudvalg du kan matche til stort set alt. Jeg har anbefalet denne side og og denne piercing pakke med tungepiercinger til mange af dem jeg kender :)
Bedømt af Anne-Sophie Finmann
Skønt
Karakter
Det var skønt at få dem, og få nogle forskellige farver, da jeg nok som en del andre synes det er fedt med de forskellige farver at vælge imellem :)

Kvaliteten er super og de er dejlig nænsom mod tænderne og ganen, såvel for oven som for neden.

+ de gør ikke så ondt at komme til at tygge i, hvis du ikke helt har vendt dig til din piercing endnu
Bedømt af Lene M
Dejligt materiale
Karakter
Jeg vil lige komme med en kommentar til disse piercinger. Jeg blev positivt overrasket over materialet, som er dejligt blødt og dermed også skånende for tænderne. Selve staven er så blød at den kan bøjes. Bedømt af Christian
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 8 teflon tungepiercinger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.