Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

8 søde labrets i pakketilbud

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

I dette pakketilbud får du hele otte lækre labrets i hver sin farve. Piercingsmykkerne er lavet af kirurgisk stål som er et meget anvendeligt materiale til piercingsmykker generelt. Det er nemlig et rigtig robust materiale som samtidig ikke frigiver nikkel og det gør det super egnet til lige netop piercingsmykker.

Disse læbepiercinger er særligt velegnede til dig der gerne vil kunne skifte smykke til din piercing oftere og variere mere. Med denne prisvenlige labret pakke, kan du jo faktisk have en ny farve på, hver dag i løbet af hele ugen. Hver enkelt labret har en topkugle der er lavet i akryl, som blot skrues af og på selve labretstaven. Det er super nemt og virkelig praktisk for dig som gerne vil skifte din læbepiercing eller ørepiercing forholdsvis tit.

Skynd dig at bestil den lækre labretpakke allerede i dag, så kan du snart nyde godt af din nye labret pakke med en ny farve til hver dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-Pack-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Flotte smykker.
Karakter
Har købt disse for et stykke tid siden og jeg er bare så glad for dem. Bedømt af Mette.
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 8 søde labrets i pakketilbud
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.