Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

8 labrets med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 119,00 DKK

Nu kun: 95,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Køber du denne pakke får du hele 8 labrets for kun 119,- kr. - Det er kun lige over 14,- kr. pr. stk. og samtidig får du muligheden for at skife til et nyt look hver eneste dag i ugen.

I pakken med de 8 piercingsmykker er alle næsten i forskellige farvesammensætninger.

Du får en af hver, af følgende 8 farver.

  • Sort kugle / Klar sten
  • Lyserød kugle / Klar sten
  • Rød kugle / Klar sten
  • Blå kugle / Klar sten
  • Klar kugle / Grøn sten
  • Klar kugle / Lyserød sten
  • Klar kugle / Turkis sten
  • Klar kugle / Blå sten

Alt sammen pakket i en pakke.

Stavene er som almindelige labrets lavet i det sikre materiale; kirurgisk stål, og kuglerne er lavet i akryl. Alt i alt en super kombination til alle med en færdighelet piercing, som gerne vil have mulighed for at fremvise nogle anderledes designs.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-Pack-3
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Farve Blandet
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super fantastiske smykker
Karakter
Jeg har selv disse 8 piercing smykker, og jeg er rigtig glad for dem. da der er 8 i, passer de til alt! super fantastiske smykker! :-D Bedømt af Michelle Christiansen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 8 labrets med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.