Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

8 labrets med akryl kugler

Lagerstatus: Ikke på lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du en ny labret til din madonna/monroe, medusa, tragus o.l.? Hvorfor så nøjes med én når du her kan få en hel pakke med 8 komplette labrets for kun 99kr. Det er under 13kr pr. labret og så har du endda én til hver dag i ugen og lidt til :)

Du får en af hver, af følgende 8 farver

  • Lilla
  • Blå
  • Klar
  • Gul
  • Sort
  • Lyserød
  • Rød
  • Hvid

Alt sammen pakket i en pakke.

Det er naturligvis både kugle og stave du får med i prisen. Stavene er lavet i det sikre materiale kirurgisk stål og kuglerne af akryl som kan give dig et meget anderledes udtryk end de almindelige metalkugler med sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-Pack-1
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Hurtig levering
Karakter
Bestilte mine varer fredag aften og fik dem mandag - dejlig hurtigt :) Bedømt af Gode piercinger + beskyttelses plade
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 8 labrets med akryl kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.