Tilbud

7 Navlepiercinger med sødt design

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 19,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du noget nyt til din navlepiercing - Så er tilbudet her.

Disse navlepiercinger har en super fleksibel teflon stav og flotte akryl kugler, som med lidt god fantasi kan ligne vingerne på en vindmølle.

Kombinationen af disse 2 materialer giver et meget fleksibelt og skånsomt piercingsmykke til din navle.

Husk denne model let kan afkortes i længden, hvis du ønsker det. Se hvordan herunder

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (6)
Fantastisk, helt igennem fantastisk.
Karakter
Jeg købte de her 8 piecinger forleden dag, jeg kunne slet ikke vente på at få dem ind ad døren. Nu har jeg dem så og de er fantastiske, så flotte og enkle, det er så fedt at have så mange forskellige farver af skifte i mellem.

Samtidig med jeg bestilte de her, så bestilte jeg også 6 assorteret navlepiercnger til en 5 kr. stykket. Da jeg så modtog pakke havde jeg modtaget 8 navlepiercinger og 6 øreringe, jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre ved det, men skrev så til dem i chatten. De var super søde og lovede mig, at jeg i morgen havde de 6 andre jeg havde bestilt og øreringene kunne jeg bare beholde selv eller give til en ven..

Så alt i alt er den her side bare fantastisk. Fede piercinger, hurtig levering og god kundeservice. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har handlet her!
Bedømt af Stine
En piercing til hver bikini !!
Karakter
Det er virkelig et fedt tilbud, som alle helt sikkert vil være tilfreds af. De søde og forskelige farver, gør ens mave noget ekstra flottere. Til hver bikini, kan man have en piercing..

Jeg havde 6 bikini'er med på min ferie og der var jeg helt vild med at jeg havde en piercing til hver bikini, mange stoppede mig også op og sagde at det var nogle flotte navle piercinger jeg havde.

HELT SIKKERT NOGET SOM ER PRISEN VÆRD ! LIGE NOGET TIL PERSONER MED MANGE BIKINIER OG SOM ER KLAR TIL AT TAGE PÅ EN LÆKKER FERIE MED EN LÆKKER MAVE !! (Y)(Y)(Y)
Bedømt af Amira Besic
Godt køb!
Karakter
Jeg må sige at jeg blev rigtig positivt overrasket, jeg har længe overvejet dem, men tænkte at de ikke ville være pæne. Jeg blev klogere. ;) .Jeg er helt vild med de her forskellige farver de har, virkelig fedt til en bikini. Prisen gør det bestemt ikke værre ;) Bedømt af Anne
Søde farvede badebolde
Karakter
jeg syntes at det er nogle rigtig søde navlepiercinger, flotte til sommerbrug med de stærke sommerfarver.
dog er der en enkelt ting, som jeg mener burde stå under information ved produktet: begge kugler, både top og bundkuglen, kan skrues af! Jeg mener at det ville være en god ide at skrive fordi det gør at man kan købe de flotte navlepircinger selvom man maske ikke lige kan passe dem i stav-længden(selvom 10 mm. er det mest almindelige er der jo nogle som har brug for enten en kortere eller længere stav), man kan ganske enkelt bare købe en løs piercing-stav ved siden af og sætte kuglerne over på den.
jeg blev positivt overrasket.
Bedømt af konstruktiv, og positiv kritik
Super!
Karakter
De er super flotte, og kan helt sikkert anbefales! Bedømt af Susanne
Kan helt sikkert anbefales
Karakter
Jeg ville helt sikkert kunne anbefale de her smykker. Jeg havde haft min navlepiercing i to uger og den kløede som ind i helvede og selvom min piercer sagde at jeg ikke måtte skifte den før der var gået et halvt år, skiftede jeg den alligevel bare for at se om der var nogen forandring, og det var der. Jeg har overhovedet ikke problemer med kløe, hævelse, rødme eller noget andet mere. Så TAK. OG prisen gjorde jo helt sikkert det hele meget bedre (Y) Bedømt af Camilla
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 7 Navlepiercinger med sødt design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk Shop ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder