6 ringe med gennemsigtige kugler

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du et pakketilbud med 6 flotte piercingringe der er lavet af ren kirurgisk stål. Hver ring er forsynet med en lækker glimmerkugle af akryl og du får selvfølgelig en pakke med seks forskellige kuglefarver.

Kugleringe er et yderst enkelt design, helt uden gevind eller andre dele der skal skues sammen. Kuglen sidder ganske enkelt i spænd mellem ringens to ender, som sidder forankret i to små fordybninger, i siden af kuglen. Det er ret praktisk for når der ingen skruegevind er i smykket, er der heller ikke rigtig nogen steder hvor der kan samle sig skidt. Så hvis du er på udkig efter et simpelt smykke hvor renligheden er i højsædet, så er en pakke med lækre kugleringe det perfekte valg.

Du kan få dette pakketilbud med kugleringe i to forskellige størrelser. Den mindste model har en trådtykkelse på 1,2 mm. samt en diameter på 10 mm. og en kuglestørrelse på 4 mm. Vælger du derimod den store model, har du en trådtykkelse på1,6 mm. samt en diameter på 13,5 mm. og en kuglestørrelse på 5 mm.

Du skal blot vælge den størrelse som passer bedst til lige præcis din piercing, før du lægger varen i kurven og går videre til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-Pack-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 6 ringe med gennemsigtige kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.