Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

14 karat guld tungepiercing med klar sten

Lagerstatus: På lager

1.299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Når kun det bedste er godt nok til din tungepiercing, så er det denne elegante tungepiercing af ægte 14 karat guld du skal have fat i. Smykket her lyser så langt væk af god kvalitet og stilfuld klasse, at det faktisk næsten taler for sig selv. Smykkets mål svarer til standardmålene for tungepiercinger og passer derfor til langt de fleste tunger.

Den gyldne drøm af en tungepiercing, er udstyret med en massiv bundkugle samt en topkugler der er dekoreret med en enkelt klar sten. Det overordnede design rummer nøgleord som tidløs elegance og stilren kvalitet.

Den smukke sten er en flot slebet cubic zirkonia sten i klar, som fanger og reflekterer lyset fra alle vinkler grundet dens særlige slibning, som blandt andet også ses hos diamanter. Hvis ikke man vidste bedre, kunne man næsten forledes til at tro at det er en ægte diamant som pryder dette smykke. Ægte diamanter hører dog til i en hel anden prisliga så vi nøjes her med det næstbedste.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-21
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 14 karat guld tungepiercing med klar sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.