14 karat guld næsestav med stjernesten

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en utrolig flot, men samtidig rigtig simpel næsestav til dig med næsepiercing. Næsestaven er lavet af ren 14kt. guld og har i den ene ende en lille knob, som sørger for at staven sidder godt fast i næsen. I den anden ende - På fronten sidder nogle små gribearme, som holder fast om en stjerneformet sten, som du selv vælger farven på. Du kan i boksen herover vælge blandt 4 populære farver.

En næsestav er til dem der ikke er så glad for at bruge almindelige næseskruer, som til tider også kan være svære at få ind i næsen pga. den kringlede form.

Så hvis du mangler lidt nyt til din næsepiercing og samtidig ønsker noget der er lidt mere ekstravagant end almindelig kirurgisk stål eller PTFE, så er denne model af 14 karat guld med stjernesten et oplagt valg - Modellen findes med en hjertesten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-40
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 14 karat guld næsestav med stjernesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.