Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

14 karat guld næsestav med hjertesten

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjerter og sten, har sammen med guld og smykker altiv været en god sammensætning. Du får derfor med denne næsestav både en sten, formet som et hjerte i valgfri farve, som er indkapslet af 14 karat ægte guld.

Næsestaven er 6 mm lang og har en lille kugle, som vil sidde indvendig i næsen, som en lille modhager, så næsestaven ikke falder ud, når du ikke ønsker det. Kuglen er kun en brøkdel større end selve staven, så det er ikke noget problem at få den ind i næsen. Og når den så først sidder der, vil den ikke falde ud igen.

Modellen her kan du som sagt selv vælge stenfarven på. Det gør du i boksen herover blandt 4 forskellige farver, hvor du samtidig har mulighed for at tilvælge et plejeprodukt til din næsepiercing.

Så hvis du er vild med guld, sten og hjerter og samtidig har en næsepiercing, så er det bare med at bestille denne søde næsestav - Vi sender den direkte til din postkasse, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi.

Bemærk også at denne model findes med en stjernesten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-39
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 14 karat guld næsestav med hjertesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.