Brugernavn Kodeord

Opret gratis bruger | Glemt kodeord

Ejerforhold

Websiden BodyMod.dk og alt dens indhold administreres af dens ejer, eller hans uddelegerede, som ligeledes bærer ansvaret for dennes indhold i henhold til den danske lovgivning.

Indhold postet af andre I det "åbne forum" er brugerens ansvar, men skal overvåges af ejeren eller ejerens uddelegerede. Føler du dig krænket af en anden bruger, så send en besked til en admin, så tager vedkommende hånd om problemet. Dette gælder også hvis du vil have en tekst, et link, et billede, en lydfil eller andet slettet fra forummet. (BodyMod.dk fratager sig alt ansvar for det indhold der ikke er godkendt af en admin. Eks. tekst skrevet af en alm. bruger)

BodyMod.dk tracker alle ip'adresser på dets brugere og opbevare dem i op til 1 år efter sidste aktivitet på siden. Disse IP adresser bruges kun hvis en bruger skulle bryde retningslinjerne eller på nogen måde bryde den danske lovgivning.

Alt indhold uploadet til BodyMod.dk's server tilkendes som værende BodyMod.dk's ejendom. Det er BodyMod.dk's beslutning hvorvidt disse data vidergives/redigeres/slettes etc.

Persondata vil under ingen omstændigheder blive videregivet. Persondata inkluderer (Avatarbillede og tekstdata under profilen)

Det er op til ejeren, eller hans uddelegerede, at træffe enhver beslutning om sletning/korrektion af data på websiden.

En profil vil aldrig blive slettet her på BodyMod.dk. Grunden er at disse så ville kunne bliver overtaget af andre og derved blive misbrugt. Ønsker du ikke længere at være medlem af BodyMod.dk kan vi "blanke" din profil, hvor vi sletter al persondata etc.
Ønsker du at forlade sitet så kontakt ad en administrator og han/hun vil instruere dig i hvordan dette gøres. Skulle du ønske at fjerne dine indlæg etc. hjælper en admin også med en guide til det.

Dit password på BodyMod.dk er krypteret og kendes derfor heller ikke af administratorerne. En Admin kan dog ændre i det og derved tildele en bruger et nyt men uden nogensinde at kende det originale password.

Erhverv på siden:
BodyMod.dk bliver kørt som en nul-profits virksomhed. Penge eller anden værdi tilført til websiden via, reklamer, donationer etc. vil gå til vedligeholdelse af siden og dens omkostninger. Eventuelle overskud vil blive kanaliseret tilbage ud til brugerne af websiden i form af gevinster, gaver etc.

Juridisk ejer:
Diabelez

Kontakt:
Privat Besked eller E-Mail