Brugernavn Kodeord

Opret gratis bruger | Glemt kodeord

Se billeder

Billeder > Navlepiercinger

Hænger den i for lidt hud?

imag1086_t1.jpg

Tilføjet af: duksekluden
Kommentarer: 0

Min navlepiercing.

tumblr_m0rz7zbbpb1qkd14ko1_500_t1.jpg

Tilføjet af: Josette
Kommentarer: 0

Navle Piercing

dsc_1401_t1.jpg

Tilføjet af: B0rn2BeFam0us
Kommentarer: 0

Navlepiercing

dsc04112_t1.jpg

Tilføjet af: chrissithecake
Kommentarer: 0

Navlepiercing

img_0143_t1.jpg

Tilføjet af: PernillePetersen
Kommentarer: 4

Navlepiercing

dsc00548_t1.jpg

Tilføjet af: Patricia hAar
Kommentarer: 0

Navle piercing

nytr_356_t1.jpg

Tilføjet af: camillatullberg
Kommentarer: 0

piercinger.

sam_2386_t1.jpg

Tilføjet af: vdeliciousmulle
Kommentarer: 0

Navlepiercinger

flot_bil_t1.jpg

Tilføjet af: outofcontrol
Kommentarer: 0

Min navlepiercing

12042010795_t1.jpg

Tilføjet af: SMN
Kommentarer: 0

navlen

mave_t1_1.jpg

Tilføjet af: Plinda
Kommentar: 1

Min navlepiercing.

galleri5_t1.jpg

Tilføjet af: EmilieSoerensen3
Kommentarer: 0

Den første

ha_t1.jpg

Tilføjet af: xnati
Kommentarer: 3

Navlepiercing

navlepiercing_t1.jpg

Tilføjet af:
Kommentarer: 3

Navlepiercing

dsc00520_t1.jpg

Tilføjet af: M4J53N
Kommentarer: 0

Min navle <3

dsc00197_t1.jpg

Tilføjet af: Lisbeth
Kommentarer: 2

_

37550_1352047925877_1371762629_30824703_159482_n_t1.jpg

Tilføjet af: Mettek
Kommentarer: 0

min navlepiercing.

navlepiercingen_t1.jpg

Tilføjet af: xDigno
Kommentarer: 0

Navlepiercing

dsc02477_t1.jpg

Tilføjet af: vMajbrittrais
Kommentarer: 0

Navle

img065_t1.jpg

Tilføjet af: mysling
Kommentarer: 0

Navlepiercing

Navlepiercinger er i dag stadig en utrolig populær piercing. Populariteten hænger højst sansynligt sammen med både dens flotte placering og de utroligt mange smukke piercingsmykker der kan fås til denne piercing.

Navlepiercing billeder

Inden man går ud og får lavet sin navlepiercing, kan det være en god ide at se mange navlepiercing billeder igennem. Man kan således hurtigt skabe sig et indtryk af om det vil være noget for en selv. Og nu hvor du er på jagt efter billeder af navlepiercinger, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan her i BodyMod.dks galleri, helt gratis se mange piercing billeder igennem, ganske gratis og helt uden nogen forpligtigelser.

Er navlepiercing farligt?

Manges største frygt er om det er farligt at få lavet navlepiercinger. Dette er ikke helt uden grund, da det godt kan gå grueligt galt hvis den bliver lavet forkert.

Bliver den lavet forkert, kan man i værste tilfælde ende med alt fra livstruende sygdomme til små ar der vil irritere en resten af livet.

Men det er ikke nogen grund til at frygte at få lavet en navlepiercing. Får du den lavet professionelt, ved en dygtig piercer, så er du typisk på den sikre side og hvis du ender med et grimt ar, er det typisk din egen fejl, men du kan herunder læse om hvordan du undgår dette.

Rens din navlepiercing ordentligt

Den typiske grund til at navlepiercinger ikke bliver smukke er pga. manglende rensning. Det er ved, lige som alle andre piercinger, vigtigt at man renser den ordentlig. Navlepiercinger er dog mere komplicerede end så mange andre og kræver derfor ekstra opmærksomhed, pga. den forholdsvis store mængde hud der er involveret. I modsætnign til f.eks. en læbepiercing, som heler let, laves en piercing i navlen igennem en hel centimeter hud og får ikke tilført den samme mængde kropslige rensevækser som der f.eks. kommer fra munden og dens spytkirtler.

Navlepiercinger bør blive renset to gange dagligt, som et minimum og dyrker man f.eks. sport er det vigtigt at man renser den lige efter også.

Rens din navlepiercing hver morgen med en gang mild sæbe, enten sæbe decideret lavet til hudpiercinger eller f.eks. intimsæbe. Når din piercing er rense godt, bør du give den en behandling med isotonisk saltvand, som fremskynder helingen. Om aftenen renses bør du igen rense din piercing, men almindelig lunkent vand bør kunne gøre jobbet. Igen bør du følge op med en isotonisk saltvandsbehandling.

Du kan vi linket herunder få tilsendt en komplet guide til hvordan du renser din navlepiercing korrekt og med instruktioner om alt hvad du bør være opmærksom på.

Guide til rensning af navlepiercinger - Klik her

Piercingsmykker til navlepiercinger

Der er ingen tvivl om at der findes mange forskellige slags smykker til navlepiercinger, ja faktisk kan man google sig frem til flere tusinde designs. Men husk at når du køber online, så stilles du best ved at handle i en dansk webshop. Du får garanti på dine smykker og virksomheden skal ifølge dansk lov levere ægte produkter som stemmer overns med produkbeskrivelserne på hjemmesiden.

I de første seks måneder af din piercings levetid bør du ikke skifte smykket ud. Din piercing er nemlig stadig i gang med at hele og et skift kan forsinke din helingstid meget og du risikere at ende med store grimme ar og i værste tilfælde en piercing der slet ikke vil hele og derfor vokser ud. Så vent hellere en dag ekstra.

Som standard udføres alle piercinger der bliver lavet professionelt med en længde på 10 mm. som også er den mest almindelige længde du finder i diverse webshops. De laves også altid med en trådtykkelse, som er tykkelsen på staven, på 1,6 mm, så det er let at finde smykker til navlen. Men læs altid grundigt efter, så du er sikker på at du får en størrelse du kan bruge.