Brugernavn Kodeord

Opret gratis bruger | Glemt kodeord

Billeder

Navlepiercinger

Navlepiercinger billeder

Brystpiercinger (M)

Brystpiercinger (M) billeder

Brystpiercinger (FM)

Brystpiercinger (FM) billeder

Intimpiercinger (M)

Intimpiercinger (M) billeder

Intimpiercinger (FM)

Intimpiercinger (FM) billeder

Ørepiercinger

Ørepiercinger billeder

Øjenbrynspiercinger

Øjenbrynspiercinger billeder

Næsepiercinger

Næsepiercinger billeder

Piercinger ved munden

Piercinger ved munden billeder

Surfacepiercinger

Surfacepiercinger billeder

Stretch

Stretch billeder


Piercing

I dag er det at få en piercing meget almindeligt - Og det er der en grund til. Piercinger har været en del af mennesket lige siden vi begyndte at tro på guder, og måske lidt før det. Så det ligger i dag dybt i vores DNA at få lavet en piercing.

Men siden oldtiderne er der kommet mange spændende piercinger til og endnu flere smukke piercingsmykker. Kort sagt, så har mulighederne for at lade sig udsmykke med en flot piercing aldrig været større. Ny teknologi og øget sikkerhed har været med til at opfinde bl.a. de populære dermal anchors og gjort det muligt at lave andre former for surface piercinger der ikke vokser ud. Så er du på jagt efter piercing inspiration, er du kommet til det helt rigtige sted.

Piercing billeder

Her på BodyMod.dk finder du rigeligt af piercing billeder. Faktisk kan du søge ibland flere tusinde billeder af piercinger. Før du kan begynde at finde billeder der interesserer dig, så er det vigtigt at du ved hvad du søger – Men du kan selvfølgelig også bare kigge rundt i de forskellige kategorier for inspiration.

Piercing galleriet her på BodyMod.dk er delt op i forskellige kategorier for at gøre det hele lidt lettere for dig. Du kan vælge hvilken kategori du ønsker ovenfor eller her nedenfor. Du kan med fordel også oprette en gratis profil her på BodyMod.dk og pludselig have muligheden for at skrive en kommentar og vurderer de enkelte billeder. En kommentar kan f.eks. bruges til at stille billedets ejer et spørgsmål, fortælle din mening osv. En anden smart funktion, med en gratis medlemsprofil, er din mulighed for at lave dit eget farvorit-galleri. Dvs. at du kan gemme de billeder du elsker til dit eget farvoritgalleri, så du altid hurtigt kan finde dem igen.

Navlepiercing billeder

Under denne kategori finder du et hav af smukke navlepiercing billeder. Galleriet består af primært af unge danske pigers navlepiercinger. Når du ser på billeder af navlpiercinger, så er der her nogle tommelfingerregler for hvad der udgører en god og flot navlepiercing.

 1. Tjek om piercingsmykket er ved at vokse ud. En ideel navlepiercing er lige under 10 mm. lang, hvilket er længen som selve staven inde i navlen. Kan du se det meste af staven, som ikke er dækket af hud, er den enten lavet forkert eller er begyndt at vokse ud af navlen pga. forkert materiale eller dårlig efterbehandling.
 2. Sidder smykket lige? Hvis en dårlig piercer har været på spil vil piercingsmykket ikke sidde lige. Dvs. at piercingsmykket ikke sidder helt lodret og hælder til den ene side.
 3. Er den rød, hævet eller med sår? Hvis en navlepiercing er rød af en anden grund end at den lige er blevet lavet, så er der typisk noget galt. Typisk har personen der har fået lavet piercingen ikke plejet en ordentligt, men det enkelte tilfælde også være piercerens fejl.
 4. Vurder om piercingsmykket passer til navlen. Nogle gange kan selve vedhænget eller hele smykkets design ikke være særligt praktisk eller nogle gange også direkte grimt til navlen. Det kan være et meget småt smykke til en stor navle, eller omvendt osv. osv.

Men nu er det vist på tide at du hopper ind og tjekker de mange navlepiercing billeder ud. Rigtig god fornøjelse

Tungepiercing billeder

Der er her på ingen decideret katagori for tungepercing billeder, men i stedet for går de under kategorien “Piercing ved munden”. Dvs. at du i kategorien kan finde billeder af alle piercinger der på en eller anden måde går under orale piercinger, som er piercinger der går ind i munden.

Når du ser på billeder af tungepiercinger, så bør du være opmærksom på følgende:

 1. Har tungepiercingen fordybninger omkring hullerne, så kan det være et tegn på at selve staven er for kort og derved har lavet et pres på tungen som skaber denne fordybning. Selve piercingsmykket bør være langt nok til at kompensere for pres mod tungen. Der kan dog forekomme fordybninger i starten af piercingens levetid, lige efter den er blevet lavet. Se derfor efter hvor lang tid siden den er blevet lavet og lav din egen vurdering.
 2. Er der hvide ringe, bylder eller andet omkring tungepiercingen - Så er der noget galt. Enten kan piercingen være lavet forkert, renset forkert eller man kan have allergi overfor materialet.
 3. Tjek om tungepiercingen sidder for langt fremme på tungen. Det er ikke alle tunger som egner sig til at blive piercet. Nogle tunger er simpelthen for korte til at blive piercet ansvarligt, men ikke alle piercere tager sig af dette. Derfor bør du vurdere om tungepiercingen er blevet lavet for langt fremme på tungen, så den er til stor fare for tænderne.

Nu burde du være lidt bedre rustet til at tjekke om der er tale om en flot og korrekt lavet tungepiercing, så hop du roligt videre til kategorien og begynd at se på de mange flotte tungepiercinger uploaded af BodyMod.dks brugere.

Ørepiercing billeder

Af finde ørepiercing billeder kan være meget uoverskueligt, da der findes et hav af forskellige ørepiercinger. Mange af dem du vil finde her i kategorien vil være være af varrianterne; tragus, helix, rook, conch, øreflips piercing osv. Det er de mest almindelige ørepiercinger i Danmark og du kan i kategorien være sikker på at finde eksempler på alle de forskellige.

Da der er så mange forskellige typer ørepiercinger i denne kategori, er det stort set umuligt at give nogle specifikke guidelines for hvad du bør være opmærksom på når det kommmer til disse. Derfor finder du herunder nogle almindelige tommelfingerregler for hvad du bør være opmærksom på ved bruskpiercinger.

 1. Da bruskpiercinger heler i forskellige lag, så bid meget mærke i om piercingen ikke bare ser flot ud udefra, men prøv også at se efter om du kan spotte noget i detaljerne. En ørepiercing kan sagtens se færdighelet ud, uden egentligt at være det.
 2. Er der sårrester omkring øret eller ser det meget irriteret ud, kan det være et tegn på at den enten ikke er helet ordentligt endnu eller at et smykkeskift ikke er sket helt efter bogen.
 3. Tjek for arvæv. Der findes to former for arvæv og at spotte dem kan være en stor hjælp når man skal finde sig en dygtig piercer. Så tjek for piercing arvæv.

Hop nu videre til kategorien for ørepiercinger og find den du elsker. Husk også at finde navet på den type piercing, da det hjælper meget når det både kommer til at finde de rette piercingsmykker og at få den lavet.

Stretching billeder

Stretching er blevet meget populært over de seneste år, men det er stadig en mere form for “undergrundspiercing”, så tjek de mange stretching billeder, så du ved hvad du kaster dig ud i.

 1. Se efter om der er tale om et jævnt stretch. Mange begår den fejl ikke at sørge for at lave et jævnt stretch, hvor der er lige meget hud rundt om hele stretchet, så begynd at lære dig selv at tjekke for dette.
 2. Blowouts er meget tydelige, så husk at tjekke for disse.
 3. Bemærk hvilke plugs eller tunnels der bruges. Et flot stretch har meget at gøre med hvilket smykke der sidder i. Find ud af om du er til tunnels eller plugs, om du er til industrielle stål looks, funky silikone eller måske organiske materialer. Det er med til at definere dit stretch.

Inden du går igang med at stretche selv, så sikre dig at du har 100% styr på det. Du kan sågar få tilsendt en komplet gratis stretching guide.

Næsepiercing billeder

Når de fleste søger efter næsepiercing billeder er det for at finde billeder af en piercing i næsefløjen. Men der findes også andre næsepiercinger, så som en septum eller en bridge. Her i galleriet finder du alle former for piercinger i næsen.

 1. Gør dig klart hvilken form for næsepiercing du ønsker. De heler nemlig forskelligt og der er meget stor forskel på hvilke typer for piercingsmykker der skal bruges efterfølgende.
 2. Er der en sort ring rundt om næsepiercingen, så er det desværre en af de mange som har fået den lavet med et sølv piercingsmykke. Sølv er ikke egnet som decideret piercingsmykke og efterlader sorte mærker på kroppen efterfølgende. Desværre kan disse være utroligt svære få væk igen og i enkelte tilfælde helt umuligt.
 3. Sidder piercingen ikke lige kan resultatet blive meget kedeligt. Specielt en septum eller en bridge, er meget uheldige hvis de sidder skævt. Men en almindelige næsefløjspiercing også godt være placeret skævt, hvilket er meget tydeligt hvis smykket sikker bare en smule ud over huden.

Hvis du mangler et godt argument for at næsepiercinger bør være en del af din hverdag, så bare tjek næsepiercingens historie ud. Næsepiercinger er nemlig en af de piercinger der har været med os mennesker, lige sinden de første civiliserede samfund.

Intimpiercing billeder (Kvinder)

Billeder af intimpiercinger er meget populære, men de kan også være meget stødende. Derfor kræver det at du får dig en bruger på BodyMod.dk for at kunne se de forskellige intimpiercinger.

De kvindelige intimpiercinger er de mest populære i dag. Det er ikke alene blevet utroligt acceptabelt, men det er direkte blevet sexet.
Intimpiercingerne dækker over mange forskellige placeringer i det kvindelige køn. F.eks. klitoris forhud, isabella, christina etc.

Hvis du vil have lavet din egen intimpiercing, så følg de næste fire ting:

 1. Læs grundigt op om intimpiercinger inden.
 2. Få den ikke lavet direkte igennem klitoris. Det er ekstremt farligt.
 3. Få den lavet professionelt.
 4. Lad den hele 100% inden du skifter smykke.

Det er de fire bedste råd du kan få hvis du ønsker at få lavet en flot og lækker intimpiercing. De er essentielle for et godt resultat.

Intimpiercing billeder (Mænd)

Intimpiercinger ved mænd er også blevet mere acceptabelt, men ikke i nærheden så acceptabelt som de kvindelige i det danske samfund. Det hænger nok meget sammen med at kvinder bliver set som frigjorte hvis de får det lavet og mænd som perverse. Men kan man se bort fra hvad andre tænker og bare ønsker det for sig selv, så kan andres tanker også være fløjtende ligegyldige.

Ønsker du en mandlig intimpiercing, så er det bare at gå igang. Vær dog sikker på at du vælger den korrekte slags, da der findes mange mandlige intimpiercinger, som kan være direkte farlige for det vigtige organ der gæmmer sig i bukserne.

Du bør derfor læse grundigt op på den type piercing du ønsker dig, inden du får den lavet, så du ikke går ind til noget der måske kan ødelægge dine fremtidsmuligheder. Du kan læse mere om mandlige intimpiercinger her og selvfølgelig også se de billeder her på BodyMod.dk.

Brystpiercing billeder (Kvinder)

Brystpiercinger er utroligt almindeligt, og det er der flere gode grunde til. De er både pirrende og ser godt ud, på alle slags bryster. Når metal møder nippels, så giver det en dejlig form for friktion, som kan mærkes igennem hele kroppen. Dette plus de æstetiske fordele ved at have en brystpiercing, er de mest almindelige grunde til at både kvinder og mænd får lavet brystpiercinger.

Hvis du overvejer at få lavet en brystpiercing, kan du her i galleriet se en del eksempler.

De mest almindelige tommelfingerregler er:

 1. Se efter om piercingen er lavet lige, enten vandret eller lodret, igennem brystvorten. Er den skæv, kan det være et tydelige tegn på dårligt håndværk.
 2. Bemærk om selve ringen/staven er for stor til brystpiercingen.
 3. Sikre dig at piercingen kun er lavet igennem den yderste dut af niplen og ikke igennem sleve den begvedliggende vorte. Laves den igennem vorten, kan det medføre svære infektioner.

Så hop videre til vores brystpiercing billeder og nyd dem :)

Brystpiercing billeder (Mænd)

Brystpiercinger blandt mænd er også utroligt populært - Stort set lige så populære som ved kvinder. At få lavet en brystpiercinger er i sagens natur en smertefuld oplevelse, men den er det hele værd. Du bør dog være opmærksom på de samme ting, som nævn ovenfor ved de kvindelige brystpiercinger.

Øjenbrynspiercing billeder

Øjenbrynspiercinger var for 10 år siden utroligt populære blandt unge mænd, i dag er piercinger i øjenbrynet langt mere populære blandt unge kvinder, men stadig også blandt mænd.

Øjenbrynspiercinger kan laves i både venstre side, vandret som lodret og lige som skævt. Vær sikker på at du vælger rigtigt første gang, da det vil give et mindre pænt ar 2. gang. Det mest almindelige er en skæv lodret piercing der flugter med næsen.

Når du kigger på øjenbrynspiercing billeder, så bid mærke i:

 1. Hvordan de er lavet og de er sat korrekt (flugter den. f.eks. med næsen som den skal)
 2. Er øjenbrynet meget hævet, selv efter helingsperioden? I så fald kan den være lavet med for meget hud.
 3. Er den lavet med for lidt hud, kan du spotte dette ved at den sidder placeret meget langt ude i øjenbrynet og at smykkets stav er meget synlig.

Så hop videre til kagetorien med øjenbrynspiercing billeder og se de mange flotte.

Surfacepiercing / Dermal Anchor billeder

Dermal anchors, skindivers, micro dermals og surface bars er alle peircinger du vil kunne finde i galleriet med surfacepiercing billeder.

Når du er på jagt efter den perfekte surfacepiercing, så bid mærke i hvilken slags der er tale om. Der er nemlig stor forskel på hvor lang tid de forskellige piercinger holder og derfor bør du vælge rigtig første gang. På BodyMod.dk er det mest anbefalede altid Dermal Anchor.

Du kan typisk se om en surface piercing er lavet ordentligt, ved at tjekke:

 1. Dens placering - Er den placeret et sted hvor huden ikke er i konstant bevæggelse, er der en større chance for at den ikke vil vokse ud.
 2. Er den meget hævet og rød, er den enten ved at hele, en infektion er ved at opstå eller er den på vej ud af kroppen. En surfacepiercing der forlader kroppen vil altid give ar.

Læbepiercing billeder

Når du leder efter inspiration til din kommende læbepiercing, finder du her på BodyMod.dk rigeligt med læbepiercing billeder. Måske du kan bruge galleriet til at finde dig en dygtig piercer også, men hvis du gør, er herunder nogle gode pointers til hvad du skal være opmærksom på når det kommer til at få lavet en piercing i læben.

Men bemærk specielt følgende ved læbepiercinger:

 1. Er de hævede og og ikke helet ordentligt? Læbepiercinger der er ikke er færdighelede kan ikke vurderes og højst beundres.
 2. Bemærk om piercingsmykket passer til. Er ringen eller staven for kort eller lang, kan det være resultatet af dårlig rådgivning fra piercerens side.
 3. Er der en sort ring rundt om piercinghullet? Desværre er sølv også udbredt i piercingsmykker til læbepiercinger. Sølv er absolut ikke egnet til at gå under huden, da det vil danne sorte misfarvninger. Misfarvningerne vil være sværre at få af og har de fået lov at blive for længe, kan de blive permanente.
 4. Undersøg om piercingen er lavet for lang fra læben til eller for tæt på. Ikke alle er klar over at man ved en højt placeret madonna piercing ikke vil kunne bruge en ring. Afgør derfor med dig selv om du vil have dit smykke placeret tæt på læben, for også at kunne bruge en ring, eller om du ønsker det placeret langt fra.