Brugernavn Kodeord

Opret gratis bruger | Glemt kodeord

Terms of Use

Genereller regler for opførsel og færden på BodyMod.dk
Korrekt brug af forummet

Undlad at bruge Caps-Lock

Undlad at skrive udelukkende fede/kursive/understregede sætninger

Undlad at bruge regnbuens farver

Undlad overdrevent brug af interpunktionsteg (- , . ? osv.)

Undlad overdrevent brug af smileys

Billeder i forummet

Oprettelse af tråd/indlæg

Emner omhandlende hjemmetatovører

Links til andre hjemmesider

Køb og salg

Spamming

Undgå dobbeltpost

Undgå BUMP (Bring Up My Post)
Kommentarer

Skriv noget relevant
Administratorer og moderatorer

Hvad kan en moderator?

Hvad kan en administrator?

Hvad er moderatorernes og administratorernes holdning?

En moderators/administrators beslutning er gældende og ikke til diskussion
Generelt

Loven

Replikboksen

Reklame

Sådan uploader du et billede til galleriet

Brug af BMBlog

Ejerforhold

Redigering af indhold

Dit ansvar
Genereller regler for opførsel og færden på BodyMod.dk

Vi ser gerne, at alle vores brugere, kan bruge BodyMod.dk. Derfor skal du udvise respekt og bruge en god og sober tone, når du kommunikerer med de andre brugere. Der skal dog være plads til kritik (både positiv og negativ) og diskussion af enhver slags, men dette skal holdes på et niveau, hvor modparten ikke føler sig trådt på. Vores moderatorer forbeholder sig retten til at udelukke dig fra siden, hvis du gentagne gange chikanerer eller retter personlige angreb mod andre brugere, såvel som moderatorer.
Dette gælder overalt på siden, lige fra forummet, kommentarer til private beskeder og replikboksen.
Så husk: Udvis respekt og behandl andre som du selv vil behandles.
Korrekt brug af forummet

Undlad at bruge Caps-Lock

Når mam fører en fysisk samtale med en anden person, er det ikke velset, pludselig at råbe og skrige. På BodyMod.dk's forum er dette heller ikke tilladt. Bruger man Caps Lock mere end nødvendigt, antages dette for at råbe af en anden person, hvilket sjældent er rart. Skriv derfor dit ord med fed i stedet for at benytte dig af Caps Lock.


Undlad at skrive udelukkende fede/kursive/understregede sætninger

Som nævnt ovenfor, skal du skrive det ord du gerne vil fremhæve, med fed. Men undlad at skrive hele sætninger med fed/kursiv/understreget. Disse redskaber er ikke skabt for at man kan lave et "dekoreret" indlæg, men til at fremhæve enkelte ord


Undlad at bruge regnbuens farver

Ligesom man ikke "dekorerer" sit indlæg med fede,kursive eller understregede sætninger, skal man heller ikke pynte på sit indlæg ved at bruge alverdens farver. Hverken hele ord, hele sætninger eller enkelte bogstaver.


Undlad overdrevent brug af interpunktionsteg (- , . ? osv.)

Overdrevent brug af "!", "." og "?" osv. er ikke tilladt. Der er ingen grund til at bruge mere end hvad nødvendigt er. Oftest er et enkelt nok. Det er tit og ofte meget irriterende at læse et indlæg igennem, hvor der er gjort overdrevent brug af interpunktionstegn. Så lad venligst være med dette.


Undlad overdrevent brug af smileys

Ligesom med interpunktionstegn er det heller ikke tilladt at anvende flere smileys end hvad nødvendigt er. En sur smiley viser at man er sur, men man bliver ikke mere sur af at oprette et indlæg med 15 smileys. Én smiley signalerer det samme som 15, så nøjes derfor med en.


Billeder i forummet

Når der bliver postet tekst i forummet forventes det at teksten er relevant i forhold til trådens indhold. Derfor er det også en selvfølge af billeder postet sammen med teksten har en relevans til tråden. Lad derfor være med at uploade et billede, som intet har med trådens indhold at gøre. Gøres dette alligevel antages det som spam


Oprettelse af tråd/indlæg

Når du opretter en tråd i vores forum, er det højst sandsynligt fordi du søger andres meninger eller bare generel hjælp. Sørg derfor at lave en sigende overskrift, så folk ved hvad de går ind til. Overskrifter som: "HJÆLP!!!", "Tatovering", "Spørgsmål" og lign. er ikke specielt gode, da de intet siger om tråden/indlæggets indhold. Reglerne ang. Caps-Lock og interpunktionstegn gælder selvfølgelig også her.


Emner omhandlende hjemmetatovører

BodyMod forholder sig generelt upartisk i henhold til tatovørers uddannelse, men ønsker ikke at fremme hjemmetatovører. Vi accepterer derfor ikke, at du spørger ind til de forskellige teknikker, som ligger bag en flot tatovering. En "Hjemmekirurg" spørger heller ikke på et forum hvordan han skal påbegynde sine indgreb. Tråde der er skabt til at fremme hjemmetatovørerne vil blivbe låst.
Ønsker du inderligt at blive tatovør, er der stadig håb forude. Men for det første, kræver det at du kan tegne, ligesom det kræver at man kan synge for at blive sanger. Ingen læremester vil tage en lærling ind, som ikke kan tegne. Har du styr på dine tegninger, så tag ud til samtlige tatovører (Både nær og fjern). Lad være med at ringe til dem - Duk op og tag en snak med dem face-to-face. Det er den eneste vej til en ordentlig uddannelse som tatovør.


Links til andre hjemmesider

Som udgangspunkt er dette et frit forum og du skal selvfølgelig have lov til at skrive hvad som helst. Men fordi du har en hjemmeside, som du gerne vil promovere, skal der ikke linkes til denne uden der er en rød tråd til resten af indholdet i tråden. Kontakt venligst en administrator, hvis du ønsker at reklamere for din hjemmeside på BodyMod.dk. Ligeledes må der ikke linkes til hjemmesider, som sælger tatoveringsudstyr eller udstyr til at lave piercinger med. Vi gør hvad vi kan for at følge med i alle tråde, og ser derfor også de fleste links der bliver postet. Ser vi et link, hvor der bliver solgt DIY-udstyr, vil dette link blive tilføjet til vores censur-database, så det fremover ikke er muligt at skrive linket igen.


Køb og salg

På forummet har vi en sektion, hvor du kan købe og sælge småting. Det kunne være f.eks. være brugte smykker.
Det er ikke tilladt at sælge større partier af ting, med fortjeneste for øje. Samtidig er det ikke tilladt at sælge tatoveringsudstyr til privat brug, da vi ikke ønsker at fremme hjemmetatovering. Har du tatoveringsudstyr du vil af med og er du inde i branchen kan det sælges den vej igennem - Ikke til private der ikke ved havd de skal gøre med det, før de har har set den medfølgende DVD.


Spamming

Spamming tolereres selvfølgelig ikke på BodyMod.dk. Spammer du alligevel, vil du blive udelukket fra siden uden varsel.


Indlæg som oprettes for at ophidse andre, anses for spam. Det samme gør indlæg, som oprettes for at reklamerer for noget/nogle. Generelt indlæg, som intet har med trådens indhold at gøre.


Undgå dobbeltpost

Inden du opretter en tråd ang. dit spørgsmål, lav da lidt research først. Måske har dit emne været oppe tidligere. Hvis emnet har været oppe tidligere og du alligevel opretter et nyt med samme spørgsmål, er hjælpen nok ikke særlig stor, da de andre brugere ikke vil komme med samme svar i flere forskellige tråde.


Undgå BUMP (Bring Up My Post)

Lad være med at skrive i din egen tråd, med mindre du har noget relevant at tilføje. Hvis du blot skriver noget ala: "Hjælp mig, tak", "Ingen der kan hjælpe?", ses dette som spam.
Kommentarer

Skriv noget relevant

Når du kommenterer noget her på BodyMod.dk, om det er en nyhed, en blog, et billede eller hvad det nu er, så skriv noget relevant. Skriv ikke bare "Øhhh...", "Cool", "Tjaeh" eller en smiley. Uddyb din kommentar, så andre får glæde af den - Alt andet bliver fjernet.
Administratorer og moderatorer

Hvad kan en moderator?

En moderator er udelukkende på siden for at holde styr og orden på brugerne og deres færden på siden.
Skulle der opstå problemer i forummet som strider imod sidens regler, kan en moderator træde til for at redigere, slette eller lukke en tråd.
En moderator har ikke adgang til sidens opsætning, adgang til at acceptere billeder og hvad der ellers måtte høre til. Med andre ord - En moderator er en administrators højre hånd.


Hvad kan en administrator?

En administrator står for (udover ovenstående) vedligeholdelse af siden. Dvs. det er en administrator, som tilføjer nyheder eller generelt nye funktioner til siden. Desuden kan en administrator se din IP og email (Også hvis du har valgt at skjule den). Han kan udelukke dig fra siden hvis dette er tilfældet. Har du uploadet billeder til galleriet, er det også en admin der står for at godkende/ikke godkende billedet


Hvad er moderotorernes og administratorernes holdning?

Når en moderator eller en administrator deltager i en debat, er han/hun på lige fod med alle andre brugere. Dvs. hvis han/hun kommer med sin mening/holdning til noget, er dette ikke ensbetydende med at hele BodyMod.dk har denne holdning. Som udgangspunkt er BodyMod.dk's holdning lig nul


En moderators/administrators beslutning er gældende og ikke til diskussion

Har en moderator/administrator først taget sin beslutning er den taget og kan ikke laves om. Den står heller ikke til at diskutere. Hvilket betyder at du ikke skal oprette en ny tråd, hvori du spørger hvorfor han/hun handlede som der blev gjort. Hvis din tråd er blevet modereret, kan du i denne FAQ, sikkert finde svar på hvorfor.
Generelt

Loven

Som så mange andre steder, må du heller ikke bryde loven, når det kommer til tatoveringer. Vil du have en tatovering i hovedet, på hænderne eller andre ulovlige steder, spørg da ikke efter en tatovør på BodyMod.dk. Ligeledes skal du heller ikke spørge efter hvilke tatovører der tatoverer mindreårige (-18).Vi vil ikke være med til at bryde loven.

Replikboksen

Replikboksen er til små korte replikker, så som "Godmorgen", "Idag skal jeg tatoveres" etc. Lad være med at stille spørgsmål i replikboksen, det har vi vores forum til. Spørgsmål vil blive slettet uden varsel.


Reklame

Det er ikke tilladt at reklamerer for andre sites, med bl.a. fortjeneste for øje (Salg af større partier etc.) Det er heller ikke tilladt at poste links med ref='id' etc. (Links hvor personer kan tjene point eller penge via andres klik). Dette gælder over alt på BodyMod.dk. Ønsker du at have en reklame placeret på siden, kontakt da sidens administrator.

Sådan uploader du et billede til galleriet

Er du ny her på siden, kan det ved første øjekast måske godt være lidt svært at navigere rundt på siden. Hvis du vil uploade et billede til vores galleri, skal du klikke på knappen "Upload Billede" over i venstre side under "Navigation". Du vil derefter komme ind på en ny side, hvor du kan foreslå et billede. Lav en passende overskrift til billedet, en passende beskrivelse af billedets indhold, skriv hvem der har lavet udsmykningen, finde billedet på din computer og lægge billedet i den rigtige kategori. Til sidst trykker du på knappen "Foreslå Billede" og dit billede vil så blive uploadet til sidens server. Efterfølgende vil en administrator vurdere om billedet overholder de forskellige kriterier før det bliver godkendt, og officielt kommer op på sidens galleri.
Når dit billede er blevet godkendt, giver du samtidig tilladelse til at vi må lægge billedet ud på vores BodyMod.dk-gruppe på Facebook

Brug af BMBlog

Bloggen på BodyMod (BMBlog) er lavet til at man kan dele sin hverdag med andre. I bloggen er det tilladt at skrive om det meste, men der må ikke lægges op til debat (dertil er der forummet). Bloggen er således et envejs-kommunikationsudstyr, hvor man, som læser, kun har muligheden for at kommentere bloggeren. Bloggen skal holdes ren og positiv. Så hvis du skal af med nogle aggressioner over sur mælk i netto, så skriv et brev til Dansk Supermarked i stedet for. Hvis du derimod gerne vil dele en sur mælk med brugerne på BodyMod, så er du velkommen. Derudover gælder de samme regler i bloggen, som i forummet.

Ejerforhold

Websiden BodyMod.dk og alt dens indhold administreres af dens ejer, eller hans uddelegerede, som ligeledes bærer ansvaret for dennes indhold i henhold til den danske lovgivning.

Indhold postet af andre I det "åbne forum" er brugerens ansvar, men skal overvåges af ejeren eller ejerens uddelegerede. Føler du dig krænket af en anden bruger, så send en besked til en admin, så tager vedkommende hånd om problemet. Dette gælder også hvis du vil have en tekst, et link, et billede, en lydfil eller andet slettet fra forummet. (BodyMod.dk fratager sig alt ansvar for det indhold der ikke er godkendt af en admin. Eks. tekst skrevet af en alm. bruger)

BodyMod.dk tracker alle ip'adresser på dets brugere og opbevare dem i op til 1 år efter sidste aktivitet på siden. Disse IP adresser bruges kun hvis en bruger skulle bryde retningslinjerne eller på nogen måde bryde den danske lovgivning.

Alt indhold uploadet til BodyMod.dk's server tilkendes som værende BodyMod.dk's ejendom. Det er BodyMod.dk's beslutning hvorvidt disse data vidergives/redigeres/slettes etc.

Persondata vil under ingen omstændigheder blive videregivet. Persondata inkluderer (Avatarbillede og tekstdata under profilen)

Det er op til ejeren, eller hans uddelegerede, at træffe enhver beslutning om sletning/korrektion af data på websiden.

En profil vil aldrig blive slettet her på BodyMod.dk. Grunden er at disse så ville kunne bliver overtaget af andre og derved blive misbrugt. Ønsker du ikke længere at være medlem af BodyMod.dk kan vi "blanke" din profil, hvor vi sletter al persondata etc. Ønsker du at forlade sitet så kontakt ad en administrator og han/hun vil instruere dig i hvordan dette gøres. Skulle du ønske at fjerne dine indlæg etc. hjælper en admin også med en guide til det.

Dit password på BodyMod.dk er krypteret og kendes derfor heller ikke af administratorerne. En Admin kan dog ændre i det og derved tildele en bruger et nyt men uden nogensinde at kende det originale password.

Erhverv på siden:
BodyMod.dk bliver kørt som en nul-profits virksomhed. Penge eller anden værdi tilført til websiden via, reklamer, donationer etc. vil gå til vedligeholdelse af siden og dens omkostninger. Eventuelle overskud vil blive kanaliseret tilbage ud til brugerne af websiden i form af gevinster, gaver etc.

Juridisk ejer:
Diabelez

Kontakt:
Privat Besked eller E-Mail

Redigering af indhold

BodyMod.dk forbeholder sig retten til at redigere/slette/udpege/offentligtgøre al indhold på domænet www.bodymod.dk uden varsling - inklusiv "Terms of Use" aftalen.

Dit ansvar

Du gør dig ved tilmelding til BodyMod.dk ansvarlig for følgende; (a) Overholdesen af den Danske lovgivning (b) Overholdesen af "Terms of Use" aftalen på BodyMod.dk (c) At dine informationer under din bruger profil er korrekte, opdaterede og fuldendte (d) At opreteholde en "sund" sikkerheds politik på denne hjemmeside, din computer og med din BodyMod.dk bruger profil (e) Ansvarlig for andres brug af din brugerprofil (f) at undlade at bryde BodyMod.dk' copyright over indeholdet på denne side