Brugernavn Kodeord

Opret gratis bruger | Glemt kodeord

Ink Fest - Copenhagen Ink Festival

Copenhagen Ink Festival

Igen i år åbner Copenhagen Ink Festival dørene op til en messe med tatovører i verdenseliten. Er du til tatoveringer og generel kropsudsmykning, så er Copenhagen Ink Festival en messe du absolut ikke må gå glip af!

  • 3 dage i tatovørkunstens tegn.
  • 3 dage hvor 150 af verdens bedste tatovører samles et sted.
  • 3 dage med stemning, underholdning, freakshows, burlesqueshows og rå kunst.
  • Skandinaviens største tatoveringsmesse.
  • Et "must go to" for alle der elsker tusser

Så hvis du har planer om at se på nogle smukke tatoveringer i 2013, så er Copenhagen Ink Festival bestemt et besøg værd.

CPH Ink Fest bliver igen i år afholdt i den store TAP1 hal. Det er Carlsbergs gamle og yderst charmerende bryghal, på imponerende 4600 kvm.
Du finder TAP1 og CPH Ink Fest på Ny Carlsberg Vej 91, 1799 København V.

Vind tatoveringer og fribilletter

Op til et brag af en fest, skal der gerne være en forfest. Den er allerede i gang og bliver holdt på Facebook siden for Copenhagen Ink Festival.
Her kan du også vinde både tatoveringer og fribilletter til hele showet. Deltag med din egen tatovering eller blot ved at stemme på andres. Det er let, gratis og sjovt. Så skynd dig ind og deltag i konkurrencerne her.

Vind gratis overnatning (Vinderen er fundet og kontaktet)

Selvom eventet bliver holdt i Danmarks hovedstad, kan det for nogle stadig være relevant at finde overnatningsmuligheder til messen.
Det vil BodyMod.dk gerne hjælpe dig med. Som sponsor af showet har vi sammen med Wimdu.dk muligheden for at udlove to gavekort til en valgfri ferielejlighed i København.

Hvis du gerne vil vinde et gavekort på €100,- til Wimdu, så skal du blot skrive en kommentar til dette event. Skriv hvorfor du gerne vil med til Copenhagen Ink Festival. Blandt alle kommentarer trækker vi lod om to gavekort på €100,-
Så smid din kommentar og se om du ikke løber afsted med en gratis overnatning i København. Vi finder en vinder d. 15. april blandt alle der har kommenteret herunder.

Køb din billet i god tid

Copenhagen Ink Fest har i de to foregående år været utrolig godt besøgt. I år ser ikke ud til at blive nogen undtagelse. For at hurtigere komme igennem køen ved døren og ind til festen, anbefaler vi at du køber dine billetter forud. Det kan du gøre let og bekvemt via linket her.

Vi håber du får muligheden for at opleve Copenhagen Ink Fest 2013 - Det er bestemt et besøg værd.

Med venlig hilsen
BodyMod.dk - Sponsor